Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok Lányok!
De jó hogy itt találtalak még benneteket nyugtassatok meg engem is:-)
Egész nap jól voltam csak estére kezdett a köldököm alatt fájogatni a hasam betudtam a fáradtságnak olyan mint régen szülés előtt a haskeményedés...
Estére viszont bő fehéres átlátszó hüvelyváladékom lett mint amilyennek kellene lennie ovuláció előtt. Mit jelent ez szerintetek? Itt a neten az írják ha a ciklus második felében és a 23. nap nálam majdnem a vége ilyen van az utalhat babára. Szerintetek?
Lehet hogy már csak reggel tudom elolvasni amit írtok de akkor is nagyon köszönöm
Moha13
2013-09-30 21:19:23
Ancsi
"hanem a szervezet stresszhormonja összezavarja a megtermékenyülést. hanem a szervezet stresszhormonja összezavarja a megtermékenyülést."
És mi a jobb: azon izgulni, hogy összejött-e, vagy azon, hogy mindenki azzal riogat, hogy azért nem sikerül, mert rágörcsölsz, de Te nem tudsz nem erre gondolni a nap minden percében? :D
Ami meg a lélekjelenlétemet illeti...nem tudom, ki kapott a legutóbbi nemvárt napján pánikrohamot éjfél előtt nem sokkal...:X
Ancsi2014
2013-09-30 20:55:51
Moha, irigylem a lélekjelenléted :) Köszönöm, hogy egy kicsit megnyugtatsz. Én is azt gondolom, hogy ha egyszer szeretnénk, helye is van, jó családi körülmények is, egy fantasztikus apa, és egy kicsit defektes muter....akkor jöhet/ne. De azt is meg kell jegyezni, hogy a "görcsölés" nem feltétlenül a születendő gyermekünket riasztja el sztem, hanem a szervezet stresszhormonja összezavarja a megtermékenyülést. Én erre tudok gondolni. (Fáj a derekam és a mellem...ez nem jelent túl jót nem várt előtt, úgyhogy most megint egy kicsit elszontyolodtam.)
NewHope
2013-09-30 15:46:51
Tyű, annyit irtatok, hogy alig birtam visszaolvasni.
Moha, nem ovuteszteztem csak a kiutazásom előtt hogy tuti negativ legyen addig, utána már nem borzoltam az idegeim ezzel, inkább relaxoltunk és más dolgokkal foglalkoztunk ;)
Ezt az akar jönni nem akar jönni dolgot ugyanúgy gondolom pontosan mint te. Plusz mindenki a maga szerencséjének kovácsa...
Moha13
2013-09-30 15:13:14
Ancsi2014
Az tuti, hogy nagyon sok minden kell, hogy klappoljon, van egy genetikával foglalkozó könyvem és abban is írja ezt a 20%-ot...
Abban, hogy "majd jön, amikor jönni akar" én nem nagyon tudok hinni, mert elég realista beállítottságú vagyok, szóval szerintem aki nincs és még nem gondolkodik, az akarni vagy nem akarni sem igen tud, de...valakit ez a gondolat mindennnél jobban megnyugtat...ez csak azért veszélyes szerintem, mert ha egy idő után mégsem jón, azon kezdi magát ostorozni az ember lánya, hogy vajon miért nem akar jönni hozzá az ő babája...és ez olyan fölösleges agytépés...van elég minden enélkül is...de egyszer mindenkinek sikerül...:)
capri
2013-09-30 15:10:51
Ancsi :-D :-D :-D
Arachnoidea, szép napot neked is!
arachnoidea
2013-09-30 15:09:05
Nagyon köszönöm Moha, Capri és mindenkinek a segítő , nyugtató gondolatokat. Most kicsit nem leszek, majd estefelé benézek, holnap meg az új hővel jelentkezem ! Legyen szép napotok!
Ancsi2014
2013-09-30 15:08:38
pfff...ez szívás Moha! Nagy szívás....20-25% ??? Elképesztő :( Pedig nagyon büszke voltam magunkra, hogy épp ovu előtti este voltunk együtt, tehát ha kiszabadult, márpedig uh szerint kiszabadult, akkor ott tuti szerelembe kell esnie Apa kisfickóival, de ezek szerint akkor ez még nagyon kevés. Hát igen, kell hogy le akarjanak születni a gyerekek, hogy tényleg összejöjjön.
Bár ma is fáj a derekam, a görcseim ma elmúltak, úgyhogy sztem lassan itt a nemvártam sajnos :(
Ma reggel egyértelmu pozitiv volt a mikis sa ovu tesztem, arra is rájöttem, hogy nyálbol egyértelmubben latszik. A hovel pedig igy állok: