Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Ildibaba81
2013-09-30 05:40:29
 
Jo reggelt, csajok!

Ma reggel igy állok.. ..
arachnoidea
2013-09-29 21:11:00
 
Ancsi!

Nekem is a hasam közepe felé köldöknél fáj most így estefelé állandóan. Szerintem készíti a kis helyét most helyezkedik:-) Remélem hogy így is marad a görbe én is a lányoktól tudom itt a fórumon, hogy ez jót jelent. Holnap mérek reggel majd jelentkezem:-)
Ancsi2014
2013-09-29 20:57:44
 
arachnoidea!
Nagyon szorítok Neked, köszönöm hogy ilyen kedves vagy. A görcsölés nálam most állandó, mintha meg akarna jönni (töröl-töröl-töröl). Nem olyan erősen, hogy gyógyszert vegyek be, de szinte állandóan érzem a hasam közepén, ami érdekes hogy nem jobb vagy bal oldalon hanem úgy az egészben. De mivel nekem hónapok óta most volt elősször pé-m Caprival úgy kokettáltunk hogy biztos azt érzem. Vasárnap óta tart ez nálam, szóval ma egy hete.
Szívből köszönöm azt az egy mondatot! Én ma így festettem reggel:
Látom Neked szépen fent marad a hőmérsékleted. Amennyit leszűrtem a Lányok kiértékeléséből, ez jót jelenthet :) (?)
jniki82
2013-09-29 20:35:58
 
plumeria14,

köszi a segítséget,ez a görbe vezetősdi nem az erősségem.Főleg a kiértékelése.
arachnoidea
2013-09-29 20:21:15
 
Ancsi!
Tudod nálam az az oka a tünetek azonnali észlelésének, hogy a a szervezeten emlékszik arra amikor a kislányom megfogant és produkálja ugyanazokat a tüneteket. Azt mondta a védőnő, hogy egy azon nőnek két különböző terhessége is lehet ugyanolyan kezdeti tünetű de lehet másmilyen is. Én annak idején 2001 március 15 -re vártam görcsölt a hasam úgy gondoltam meg fog jönni a párommal épp gyalogoltunk át a város túloldalára a hasam kissé felpuffadt még vicceltünk is hogy terhes vagyok és , hogy majd ilyen lesz a pocakom akkor is...Utána az azt követő 3 napban több emberrel is találkoztunk utcán, boltban ismerősökkel mind kérdezték mikor lesz baba-mondtuk nem tudjuk, hogy mikor de szeretnénk... aztán a nemvárt napja után két nappal 03.17-én teszteltem és halvány pozitív lett Március 22-én mentem elöszőr orvoshoz épp azért mert mensis görcseim voltak egészen a 6. hétig napi 2 nospát kellett szednek meg calciumot szóval szerintem nálam így működik a szervezetem én így leszek várandós gondolom amikor majd megtörténik a mi kis új csodánk.
plumeria14
2013-09-29 20:07:03
 
jniki82,
az ovu teszt az LH csúcsot mutatja ki, ami után 24-36 órán belül következhet be a tüszőrepedés. Ezért van az eltérés. Nálam mondjuk általában a 2. pozitív nap egybeesik a görbe szerinti ovuval. De ez szerintem mindenkinél más, ezt ki kell tapasztalni, hogy nálad hogy van. Kell hozzá jó néhány hónapnyi görbevezetés.
Ancsi2014
2013-09-29 19:55:39
 
arachnoidea, köszönöm! Ez nekem is erőt fog adni. Az az érdekes, hogy az elmúlt hónapokban elengedtem ezt a kérdést, mert tudtam hogy nincs pe-m. Aztán most h tudom, hogy van és épp pont jókor voltunk együtt Apával...most újra kattogok. Pedig tudom, hogy a kisbabám/kisbabáim sokkal bölcsebbek nálam és jobban tudják mint én, hogy mikor kell érkezzenek, de akkor sem tudok és nem is akarok hazudni magamnak, hogy reményteli vágyakozásban telnek a napjaim.
Tüneteim szerencsére nincsenek :) szóval azért még annyira nem hatalmasodott el rajtam ez a dolog, hogy beképzeljem magamnak azt amit nem is tudok...igazából fogalmam sincs mit kéne éreznem ha várandós lennék, úgyhogy jó is ez így. Láttam hogy a Lányok írták a derékfájást, na az van nekem is majd 1 hete, úgyhogy ezt sem kapcsolom össze semmivel :)
arachnoidea
2013-09-29 19:32:19
 
Azt kérdezitek miként lehet kibírni? Természetesen nehezen, de az elmúlt hónapok tapasztalatai számomra a következők: Minél jobban e körül forognak a gondolataid, és figyelgeted akaratlanul is önmagad, félve mész mosdóba hogy találsz-e valamit a tisztasági betéten, érzékeny e még a melled fent van e a hőd stb, annál több jellemző tünetet produkálsz addig is elmehetsz hogy hcg-t termelsz és álterhes tüneteid lesznek. Annál nagyobb a csalódás amikor mégis megjön a vérzés...Úgy érzem számomra van egy mondat ami segít íme: Az Úr kegyelméből kérem tegyen alkalmassá arra, hogy ismét édesanya lehessek és a méhemben egészséges gyermek foganhasson. Ne az én görcsös akaratom legyen meg hanem az Úré. Mindenkire vár fent egy kisbaba és jönni fog de engedjük meg, hogy akkor jöhessen amikor neki jönnie kell.
Amúgy a tesztekben én nem bízom ( az csak annit jelent hogy valami elindult valami hormonális változás zajlik a szervezetemben) hanem csak az első olyan UH vizsgálatban amikor már szívhangot is mutatnak. Ezek szerint nem 1-2 napon át izgulhatunk hanem még hetekig.
jniki82
2013-09-29 19:25:22
 
Sziasztok!

Azt kérdezném nálam okosabbaktól, hogy a rendszer miért kéri az ovulációs teszt eredményét, ha nem veszi figyelembe?
Nekem a 9. nap este és a 10. napon volt pozitív, a 11. nap negatív és mégis a 12. napra rakta az ovumat?Akkor most mi van?
Már nem értem.
Ancsi2014
2013-09-29 19:17:20
 
Moha,arachnoidea csatlakoznék a nem váráshoz ... nekem is 6-a a nem várt napja. Hogy lehet kibírni ezt az örjítő várakozást???? Annyira szeretnék nem ennyire rápörögni erre az egészre, de egyszerűen csak az jár a fejemben hogy fent marad-e a hőm, teszteljek-e csütörtökön ect.ect. Kezdek egy kicsit kiborulni...
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!