Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
plumeria14
Sajnálom a munkád elvesztését...:(
Én sajna már tavasz óta munkanélküli vagyok és nem is találok semmit. :X
Monika5
2013-10-01 10:10:16
plumeria14,
Sajnálom, ami történt. :( Sok sikert a vizsgálathoz és a babásodáshoz! Nagyon drukkolok neked.
arachnoidea
2013-10-01 10:06:54
Plumeria14!
Jól teszed, ha hallgatsz a belső megérzéseidre. Véletlenek nincsenek tehát mindennek kell hogy oka legyen és van is lehet hogy majd később összeáll a kép hogy miért alakul ez így munkahely , vizsgálatról lemaradás stb. Nekem 12 évvel ezelőtt amikor megszűnt a munkahelyem rá 6 hónapra derült ki hogy babát várok visszagondolva jó volt ez így mert nem tudtam volna naponta 30km utazni....
Vedd úgy hogy elkezdődött a babaidőszakod és arra készülsz fel fizikailag lelkileg
Kira84
2013-10-01 10:04:23
Hát én ma elkezdtem görcsölni megint,meg egy pár csepp már jelentkezett de hőm az nem esett vissza.Olyan mindjárt megjön érzésem van... Így álok ma..
plumeria14
2013-10-01 10:01:07
Lányok,
döntöttem, újratervezés van. Ma nem megyek el a PCT tesztre, helyette csütörtökön megyek HYCOSY-ra :) A munkahelyem megszűnésével úgy döntöttem, hogy nem várok ezzel még 1 hónapot és elvileg a csütörtök vagy a péntek is jó lehet az összebújásra, úgyhogy hátha nem veszlik el ez a hónap...Nem is igazán tudom egyébként, hogy milyen eredménynek örülnék, de lesz, ami lesz. Rádöbbentem, hogy ez így nem mehet tovább, nem várhatok, cselekednem kell!
arachnoidea
2013-10-01 10:00:13
Sziasztok!
Mónika!
Köszönöm az infót igen fehéres vízszerű és nem viszket én is abban bízom most már egyre jobban, hogy sikerült:-)
Capri!
Köszönöm a biztatást a drukkolást!
Monika5
2013-10-01 09:23:38
Arachnoidea,
Folyásom (fehéres, de nem viszket) nekem is volt a pozi teszt előtt és még van is. Szóval ez jelentheti akár azt is, hogy sikerült. :) Drukkolok.
Ancsi2014,
Szerintem,ne add még fel. Ez a leesés, akár a beágyazódás miatt is lehet. :) Neked is szurkolok.
Szilvia1980
2013-10-01 09:05:00
Ennyire cikkcakkos még soha nem volt...
Szilvia1980
2013-10-01 09:03:47
capri: Ugyan úgy mérem ahogy szoktam! Eddig max 36,6 volt! Nem ertem, hogy ez most miert ilyen :S
plumeria14
2013-10-01 08:58:39
capri,
hát nem egyszerű a szitu. Az ovum általában a 10-11.napon szokott lenni, nem akkor, amikor a grafikon mutatja (az a népességi átlagot veszi figyelembe). Sajnos erre a hétre már egyik dokinál sincs hely. Félek én is az álpozitív eredménytől…lehet, hogy kihagyom, mert nem szeretnék 10 ezer forintot kidobni az ablakon.
Sajnálom a munkád elvesztését...:(
Én sajna már tavasz óta munkanélküli vagyok és nem is találok semmit. :X