Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha:csak tapasztalatokra voltam kiváncsi,hátha járt már más hasonlóan,ugyanis itt már annyi furcsaságot olvastam!
Moha13
2013-10-01 08:57:28
mkinga
Jól néz ki...:)
Moha13
2013-10-01 08:56:36
Virgács
Egy egész ciklust kéne egyben látni...
Egyébként lehet, hogy csak most volt ovud annál a nagyobb ugrásnál.
a bébitesztek még koraiak. Szerintem.
mkinga
2013-10-01 08:55:09
jo reggelt lanyok, en ma igy allok
Moha13
2013-10-01 08:53:57
kbettina
Nem tudok róla, hogy lenne köztünk nőgyógyász...és lehet, hogy inkább dokit kéne megkérdezned erről...
Virgács
2013-10-01 08:51:19
Helló kedves Mindenki!
Felavatom magam a témakörben.:)
Nemrég kezdtem csak el vezetni a naptárt részletesebben.
Ti mire következtetnétek ebből? Bár tudom a ciklus első felének hőmérséklete nincs meg, hogy honnan emelkedik. De egyenlőre nem akar lejjebb menni, sőt hüvelyben mérve ma is emelkedett(37.0)A grafikonon a szájban mért ébredésik látszanak.
A babytesztem vasárnap negatív lett. Vannak egyéb érzéseim is (hányinger 1 hete lassan, először délutánonként, most már reggel, megnőttek a cicik is.)
Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Előre is köszönöm.
capri
2013-10-01 08:48:17
Szilvia1980, korábbi görbéid kevésbé cikkcakkosak? Jól méred a hődet?
kbettina
2013-10-01 08:47:02
Sziasztok!
Múlt héten írtam hogy fura szagúnak érzem a mensim, mint szülés után.A hőm elég magasan van, áltagban 36.5 szokott ilyenkor lenni, és ezt sem értem. Rádásul még mindig szivárog egy kis véres-barnás folyás.Pedig már hol vagyok a mensi napoktól... ilyen se szokott lenni.
Valami bajom lehet? kezdek kicsit félni. Tudnátok valamit mondani erre.
capri
2013-10-01 08:45:52
Plumeria, el tudom képzelni, milyen rossz lehet ez. Múltkor lekéstél a vizsgálatról, most lehet, hogy túl korán... :-( Utánaolvastam, hogy mi is ez a vizsgálat. Azt írják, elég megbízhatatlan, volt, akinek pozitív lett az eredmény, de spontán lett terhes. 2-3 nappal későbbre tenni nem tudod, ugye?
plumeria14
2013-10-01 08:36:01
Capri,
fogalmam sincs, hogy mitévő legyek. Szerintem a doki ezt nem tudja eldönteni, hanem leveszi a kenetet, megnézi mikroszkóp alatt és annak az eredménye pozitív vagy negatív lesz. Csak ha nem jó eredményt kapok, akkor bennem marad a kétely, hogy azért mert nem volt megfelelő a nyák vagy azért mert a katonák valóban ne jutnak át...