Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Ancsi2014
2013-10-01 14:16:53

Capri, ez csak mégtöbb kérdést szült bennem: mi az a luteális szakasz. Az miaz? Mit csinál az nekem?
Tényleg nagyon sötét vagyok a témában, vállalom...úgysem tudjátok ki vagyok :)) hihi...na de komolyan, sajnos tényleg nem tudom ez mit jelent.
arachnoidea
2013-10-01 13:58:03

Szabinka! Gratulálok a vizsgádhoz,drukkolok ezerrel. Én is ilyen fehéres vízszerű folyással küzdök tegnap óta van aki úgy gondolja hogy a korai terhesség egyik jele....nem tudom majd kiderül
capri
2013-10-01 13:54:18

dpo = days past ovulation, vagyis ovu óta eltelt napok, a luteális szakasz hossza. Az a jó, ha min. 12 nap. :-)
Ancsi2014
2013-10-01 13:43:16

Capri, Te egy tündér vagy én ezt már korábban is gondoltam, köszönöm a támogatást, de ahogy írtad is ismerem a tesem. Ezek a tüneteim szoktak lenni (mellszurkálást kivéve, az talán eddig 2-3 alkalommal volt és 31 éves vagyok) de a többi mind okés 1 héttel előtte. Nem tudom mi az dpo?!
capri
2013-10-01 13:35:07

Ancsi, Te ismered a saját testedet, Te tudod, milyen előjelei vannak a mensinek... De még nagyon korán vagy ahhoz, hogy megjöjjön! Ez még csak 8-9. dpo.
Ancsi2014
2013-10-01 13:19:40

Helló Lányok! Az elmúlt óráimat egy érzelmi hullámvasúton töltöttem, sajnos olyan apróságokon fakadtam sírva amitől szinte biztos vk benne hogy meg fog jönni. Kivagyok, komolyan. Nem hiszem, hogy beágyazódás, mert szurkál a jobb petefészkem, tegnap a mellem is szurkált, ezek tipikus nem várt előtti jelek, nem nagyon lehet félreérteni, úgyhogy ma egy sz*r nap van... mondhatni. Sajnálom hogy rátok zúdítom ezt, át fog majd biztos menni...

Gratulálok én is a vizsgádhoz Szabinka és nagyon durkkolok, hogy pozitív teszted legyen!
szabinka84
2013-10-01 12:57:20

Köszönöm Capri!pár nap mulva kiderül:)
capri
2013-10-01 12:46:54

Szabinka, gratula a vizsgához! Azt nem tudom, mitől van ez a folyás, de az biztos, hogy nem egy kismamától hallottam már róla... ;-) :-)

Plumeria, csütörtökön extra drukk neked! :-)

Kira, mi újság azóta?

Szilvia1980, akkor fogalmam sincs... Reméljük, megnyugszik szépen a hőd. Nagy gond biztos nincs.
szabinka84
2013-10-01 12:31:20

Sziasztok!Én ma így állok,a vizsgám sikerült:)nem lettem beteg sem pár napot várok a teszteléssel,de az mitöl van hogy ilyen vizszerü,fehér folyás van néha-néha
Moha13
2013-10-01 10:28:19

kbettina
Értem én, csak nyilván nem nyugtatna meg, bárit is írnánk, szerintem ha valami gondra gyanakszol, a nőgyógyász tud csak okosat mondani...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!