Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Majdnem tökéletesen biztos vagyok benne, h nálm a stressz okozza a dolgot, másrészt 30 fölött amugy is kisebb esélyekkel indul az ember. ... az elso abandal szinte semmit nem stresszeltem
Ildibaba81
2013-10-01 21:18:41
Adry!
Majdnem tökéletesen biztos vagyok benne, h nálm a stressz okozza a dolgot, másrészt 30 fölött amugy is kisebb esélyekkel indul az ember. ... az elso abandal szinte semmit nem stresszeltem
plumeria14
2013-10-01 20:49:40
Lina1005,
milyen érzékenységű tesztet csináltál?
Lina1005
2013-10-01 20:33:53
Nem tudom, mi tortenik velem lanyok, mert ilyen meg nem volt: az iden meg nem volt 25-26 napnal hosszabb ciklusom, most pedig mar a 31. napnal jarok, pedig mar 2 napja leesett a ho es a nemvart azota is varat magara. A mellem mar akkora, hogy majdnem szetrobban, teszteltem tegnap este es negativ. Lassan mar azt kivanom bar csak jonne meg vegre hogy kezdodjon mar egy uj ciklus. Erti ezt valaki? Koszonok barmilyen hasznos eszervetelt elore is.
Lina
Adry03
2013-10-01 20:17:26
Sziasztok !
Nekem se volt túl sok időm, de azért olvasgattam amennyire tudtam. Én még minden előtt vagyok.
szabinka, arachnoidea
Megy a drukk !
plumeria
Sajnálom, hogy nem jött össze ez a munka, de majdcsak találsz másikat. Remélem jó eredményeket kapsz. A vizsgálat előtt én is nagyon bizakodtam, hogy na majd ezután, mert nekem is mondták jó páran, hogy ez biztos segíteni fog. Tök jó eredményt is kaptam, de azóta sem történt semmi. Ez 2010-ben volt:( Kívánom, hogy nálad másképp legyen. Az pedig tényleg jó, ha nem egyedül mész és javaslom, hogy legyen nálad erősebb fájdalomcsillapító is.
Ildibaba
Nekem anno a dokim azt mondta, hogy ha már az 1. összejött akkor utána a többi már nem lesz gond. Ennyit erről a teóriáról.
Ildibaba81
2013-10-01 20:02:41
Plumeria!
Bizzunk benne, en meg vagyok Győződve rola, hogy a stressz miatt talan mar peteeresem sem volt. Miert van az, h. Az elso gyerek pikk-pakk osszejott, most meg jo egy eve semmi, pedig akkor semmilyen hokusz-pokusszal nem eltem es meg csak az sem volt, hogy hu de szornyen sokkal tobbet lettunk volna egyutt...
Mondjuk en meg bo 1 honapig dolgozok, de hogy mi mindig mennyire parhuzamban vagyunk. ..
plumeria14
2013-10-01 19:47:25
Ildibaba81,
bízzunk benne, hogy a most következő stresszmentes időszak meghozza a várva várt csodát! Mert van, amikor tényleg csak egy kicsi hiányzik :)
Ildibaba81
2013-10-01 19:33:04
Plumeria!
Nalam hasonlo a helyzet, annyiban mas, h.en mondtam fel. ..
arachnoidea
2013-10-01 19:18:02
Gratulálok Edina75!
Boldog babavárást és jó egészséget nektek!