Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
arachnoidea
Most komolyan, miért adtad fel?? :O
Tudod, görbét vezetünk, ami lehet egyenes is néha, de ha nem az, akkor bizony kanyarog...nem mehet állandóan csak fölfelé...kimásznak a grafikonkeretből...:)
Ez még simán visszamehet...csak bízz benne és pozitívan! Én is próbálok mindig pozitívan állni hozzá...hiszen miért is ne sikerülhetne bármikor? :)
Moha13
2013-10-02 06:43:55
szabinka
továbbra is nagyon szép...:)
Virgács
A halvány pozitív is pozitív, szerintem holnap reggel tesztelj megint, de másik fajta teszttel és ha megint csíkos vagy, akkor...akkor ott tuti van valaki...:)
De jó hírek így reggel...:)
Napsugár
HA mára nem vártad, talán még korai a tesztelés...türelem. :)
Én ma így:
szabinka84
2013-10-02 06:42:52
Napsugár24!várj még pár napot és tesztelj újra
arachnoidea
2013-10-02 06:40:13
Sziasztok!
Én ma így és ma megyek orvoshoz is, és feladtam ebben a hónapban szerintem nem sikerült
napsugar24
2013-10-02 06:38:00
Sziasztok!
Mára nem vártam, de eddig nem is jött meg-de a teszt negatív :( -nem tudom fogok e egyáltalán valamikor 2 csíkot látni. Ez a legrosszabb ilyen még nem volt, legalább jönne meg, hogy mehetnék az átjárhatóságira.
A hőm változatlan
Ildibaba81
2013-10-02 06:28:27
Jo reggelt!
En igy:
szabinka84
2013-10-02 06:11:02
Kedves Virgács!az jó ha halványcsíkocska,nekem is az lett.Megfogadtam pár nap mulva tesztelek,szerintem te is tedd azt!:)
Virgács
2013-10-02 06:04:36
Lányok!
Halvány csíkosat teszteltem.
Elég bugyuta kérdés, de mikor az ember nagyon szeretne valamit, akkor képes ilyeneket kérdezni:)
Létezik, hogy annyira rossz a tesz minősége, hogy véletlenül látszik halványan?Még csak hunyorogni,forgatni sem kell, de halvány.
Csak hónap közepén kezdtem hőmérőzi,így a görbém nem sokat ér még, de a ciklusaim egész évre fel vannak vezetve. Így holnaptól lenne az esedékes nem várt.
Mit gondoltok?
Elég pozitívan állok a dolgokhoz alapvetően, az utóbbi pár hónapban, főleg mert valószínűleg épp jó csillagzatom lehet, vagy egy őrangyalom, hogy minden stimmel, de feleslegesen nem szeretném beleélni magam a világ egyik legcsodálatosabb eseményébe.
Szép napot mindenkinek!
szabinka84
2013-10-02 05:56:32
Szép jó reggelt Mindenkinek!Én ma így állok feljebb ment a hőm
Most komolyan, miért adtad fel?? :O
Tudod, görbét vezetünk, ami lehet egyenes is néha, de ha nem az, akkor bizony kanyarog...nem mehet állandóan csak fölfelé...kimásznak a grafikonkeretből...:)
Ez még simán visszamehet...csak bízz benne és pozitívan! Én is próbálok mindig pozitívan állni hozzá...hiszen miért is ne sikerülhetne bármikor? :)