Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Tetszett amit írtál ma először nevetek: leragasztod a száját :DDD
A férjem egészségügyi dolgozó már több mint 20 éve.Éveken át UH-ba dolgozott van tapasztalata...no meg azt is vegyük hozzá hogy én az elmúlt 4 hónapban tutihogyterhesvagyoksikerült ezzel bombáztam aztán amikor megjött akkor én kussoltam és lapítottam . Ő meg már ebben a hónapban is megmonta hogy várjunk 6.-áig...
luciffer73
2013-10-02 07:17:13
Ismét sziasztok!
Bocsi, hogy nem név szerint válaszolok a kérdésekre észrevételekre...., de naggyon sokat írtatok...mire a végére értem, azt sem tudtam, hogy kinek kéne válaszolnom. :) Szóval...mingig nyelv alatt mértem a hőmet. A hőmérőm nekem is kikapcsol egy x idő után, tehát eszembe sem jutott tovább bent tartani a kelleténél. Hüvelyben nem mérem, mert reggel (hajnalban) örülök, ha a számba dugom, és nem a fülembe :D
A második görbén látható havi napokra visszatérve....az utóbi hónapokban akkor jön meg, amikor neki kedve van, tehát lassan ott tartok, hogy felkészülni sem tudok az első napra, mert hol 24-re jön meg, hol nem. Volt olyan, hogy 21 napra haviztam, bár akkor sok volt a stressz. Ez az utolsó, pedig....29-re jött meg. Minden meg volt...mellfeszülés, kamu fájás a hasban, már napokkal előtte, sűrűn jártam pisilni (pedig azért ez korai lett volna)....szóval minden meg volt, kivéve az érzést. Aki volt már közülünk terhes, az meg tud erősíteni...az ember szinte tudja, ott egészen legbelül, hogy terhes...nnna én nem éreztem. Viszont aznap, amikor megjött (29 nap), olyan görcseim voltak, hogy azt hittem összekoszolom a pelenkámat. A többieknek én is nagyon szúrkolok!!!!! Kitartás...sajnos ennél többet nem tudok hozzátenni, de legyetek pozitívak...hiszen tudjátok....ez vonza be! :) Ma egyébként kicsit kevesebb mint 6 óra alvás után 35,71 volt a hőm...mondom, hogy ki fogok hűlni :)))
Moha13
2013-10-02 07:12:11
arachnoidea
...az ölelést köszönöm...énn is Téged. :)
Moha13
2013-10-02 07:05:50
arachnoidea
...és nagyon várom az UH eredményét...:)
Moha13
2013-10-02 07:04:51
arachnoidea
"Köszönöm virtuálisan megölellek aranyos vagy"
Én meg virtuálisan leragasztom a férjed száját, mert egyáltalán nem aranyos...hogy lehet így hozzáállni? :X
Gondolhat bármit magában, de majd csak akkor mondja meg, hogy ő érezte, hogy nem sikerült, ha már megjött...addig a férj kussol, nem mond negatív dolgokat, csak támogat szépen...
mkinga
2013-10-02 07:03:17
Napsugar, a sajat esetembol tanulva varj meg kicsit , de amugy nagyon joooo a gorbed !!! ;)
Moha13
2013-10-02 07:01:34
mkinga
Szerintem is teljesen okés a görbéd...szép hullámos, nem olyan unalmas, mint amilyenek az enyéim szoktak lenni...:D
Bár. most az enyém is hullámosabb, mint máskor...
mkinga
2013-10-02 07:01:11
Virgacs a pozitiv halvany is pozitiv. Sajnos mult honapban nekem a megjott napjan 2 pozim volt , utanna meg reggel meg egy , de sajna nem maradt meg... nem akarlak elkeseriteni vagy megijeszteni, nekem alacsony volt a progeszterin szintem ezert nem maradt meg igazabol, de ebben a honapban szedem es amikor jonni fog akkor mar megmarad :D
Neked meg , nagyon vigyazz magadra varj meg par napot es meg egy teszt majd 2 het irany a doki :D !!!!!
arachnoidea
2013-10-02 07:00:20
Drága Moha!
Köszönöm virtuálisan megölellek aranyos vagy de valahogy érzem...férjem is azt mondta reggel hogy ez nagy esés és szerinte nem sikerült. Ma UH-n meglátjuk mit mondanak. 16:45-re megyek majd este megírom, hogy mi volt...
mkinga
2013-10-02 06:57:04
Lanyok ne adjatok fel!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindegyikunknek lessz pozi teszte , pozitivan gondolkodni, hogy csak jo dolgok tortenjenek :D , tudjatok az almok egyszer igy vagy ugy beteljesulnek ha sokat vagyunk es pozitivan gondolunk rá !!
SOHA FELADNI!!!
En ma kicsit visszaestem de szerintem nem veszes ugye lanyok ;)
Moha te szepen haladsz , amugy nagyon csipem a stilusod :D nagyon jokat irogatsz ide :)
Tetszett amit írtál ma először nevetek: leragasztod a száját :DDD
A férjem egészségügyi dolgozó már több mint 20 éve.Éveken át UH-ba dolgozott van tapasztalata...no meg azt is vegyük hozzá hogy én az elmúlt 4 hónapban tutihogyterhesvagyoksikerült ezzel bombáztam aztán amikor megjött akkor én kussoltam és lapítottam . Ő meg már ebben a hónapban is megmonta hogy várjunk 6.-áig...