Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! segítséget szeretnék kérni a görbém értékeléséhez... ma 37 fokot mértem... még sosem volt ilyen magas, hat hónapja hőmérőzök... ez jó jel? úgy izgulok... kérlek írjátok meg a tapasztalatotokat, véleményeteket.. köszi
kbettina
2013-10-02 10:13:22
Plumeria:nagyon szorítok hogy jól viseld!Gondolok rád!
capri
2013-10-02 09:41:34
Plumeria, holnap küldjük neked az energiát! Próbálj megnyugodni! Mindenkinek más a fájdalomtűrő képessége. Ráadásul a szülés sokkal fájdalmasabb lesz. ;-)
plumeria14
2013-10-02 09:30:35
szabinka84
Szerintem most már tuti a két csík! Mikor tesztelsz?
napsugar24
Lehet, hogy még korán teszteltél vagy nem volt elég érzékeny a teszt és azért nem mutatja ki. Tudom, hogy idegörlő ez a várakozás.
arachnoidea
Még ne add fel, de kíváncsi vagyok, hogy mit mond, mit lát majd a doki. Kíváncsian várjuk a beszámolót. Megy a drukk!
mkinga
A görbéd teljesen jó, továbbra is szépen fent van a hőd.
capri,
én is oda tenném az ovudat, ahova a rendszer, mert valahol ott lehet a Cl-od és előtte volt még egy leesés.
Moha13,
Teljesen igazad van abban, hogy mindegyik görbe más és más, egyikre sincs igazából ráírva, hogy terhes vagy nem. Mindig törekszünk a tankönyvi görbékre, pedig az nincs kőbe vésve, hogy csak trifázisos görbével és magas hővel lehet terhes az ember lánya. Szóval ez mindaddig lutri, amíg nem lesz két csíkos a teszt.
Dia1984
Mindenképpen beszámolok majd az átjárhatóságiról. Tegnap egy kicsit utána olvastam, aztán úgy döntöttem, hogy abbahagyom, mert kezdtem nagyon beparázni, mert sokan írták, hogy nagyon fájt, még olyanok is, akiknél elvileg nem volt elzáródás. Már nem emlékszem, hogy ki kérdezte, hogy utána mennyire tiltott vagy engedélyezett a házasélet. Erről azt olvastam, hogy elvileg 2 nap pihenőt kellene hagyni. Hát, én az időpontokkal teljesen kivagyok, mert ha minden igaz, akkor holnap lesz az ovum, ma a hőm is leesett, úgyhogy tényleg nagy a valószínűsége. Az elmúlt 11 ciklusom is ezt támasztja alá, mert általában a 10-11. napokon szokott lenni. Emiatt elképzelhető, hogy ezt a hónapot az esélytelenek nyugalmával fogom végigcsinálni.
kbettina
Tényleg nagyon érdekes ez a korai emelkedés. Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki belőle!
MRitu,
szerintem esélyes!
Moha13
2013-10-02 09:11:19
MRitu
Vasárnap még voltatok együtt? MErt vasárnap is két tizedet emelkedett, akár ott is lehetett az ovud...szerintem. Az ilyen egymás után többször is 2-3 tizedeket ugró hőknél mindig előfordulhat, hogy nem a megfelelő helyre pakolja a rendszer...mármint majd ha berakja...mert most még vár :)
Ancsi2014
2013-10-02 09:07:11
Jó reggelt Lányok! Nagyon durukkolok a halvány tesztelősöknek és a girbegurba görbéseknek! Az én görbém egy vicc, ma visszament. A gyerekem tuti jót nevet, hogy a muter milyen idegbajos, sírós p***a lett.
MRitu
2013-10-02 09:06:52
Sziasztok!
Képzeljétek, a clostyval szép tüszőket és pozitív ovu tesztet produkáltam tegnap..
Reménykedni nem merek, sajnos mivel a férjem vasárnap visszament dolgozni, utána már nem tudtunk összebújni. Szerintetek nagyon sok az idő, ami eltelt?
kbettina
2013-10-02 09:03:54
Sziasztok!
Húú már mennyien vagytok... nem is tudom már lassan követni :)
Velem ebben a ciklusban is szórakozik a hőm.Azt vártam hogy majd kicsit süllyed, hisz az elején vagyok még, és erre megint feljebb ment.
Hát normális ez?? :)
Szorítok mindenkinek! :)
NewHope
2013-10-02 08:43:23
Arachnoida> na nehogy már az apró eséseddel feladjad! Ne viccelj, vess egy pillantást az én görbémre- az nem jó másra csak elrettentő példának :D
De nem vagyok hajlandó feladni mert láttam már ilyen sinusgörbés terhesgörbét is, full anovulatorikusat (amúgy iszonyat durva ovura utaló jeleim voltak a hónapban, szóval le*om mit mond a hőmérő, nem tévedhetetlen).
Még kb 1,5 hét várakozás...
Moha13
2013-10-02 08:36:26
Dia1984
Igen, menjél másikhoz...október vége 1 hónap múlva lesz...ugye nem akarsz addig várni?