Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Hencsi7
2013-10-02 13:40:42

Szorítsatok a hétvégéig! Ha összejön, annyi pozitív energiám lesz, hogy mindenkinek jut belőle! :D Fel a fejjel, és csak optimistán nézzünk előre!
kbettina
2013-10-02 13:29:34

mirmite:köszi, remélem jobban leszek lassacskán :)
Mirmite
2013-10-02 12:27:05

Sziasztok Lányok!

Kbettina,küldök neked pozitívenergiákat:)
Semmiképpen ne tartsd magadba hanem írd ki ide mi meg elolvassuk és próbáljuk bíztatni egymást:)
Tudom(31 hónap)nem mindig egyszerű,vannak jobb és rosszabb periódusok.

Hencsi7

Biztató a görbéd:)Megy a drukk!
kbettina
2013-10-02 11:27:46

Hencsi7:köszi a bíztató szavakat!Remélem összejön a hónapod :)
Hencsi7
2013-10-02 10:53:22

kbettina
Szerintem jó tetted, hogy leírtad... add ki magadból!
Az én dokim nem örült amikor, mondtam neki, hogy mérek... pont az általad leírtak miatt, mert rá tud görcsölni az ember, és az nem jó...
ha nekünk most nem jön össze... akkor mi azt terveztük, hogy kiveszünk szabit, és elmegyünk pihenni valahová, ahol csak egymásra figyelhetünk, romantikázhatunk... nagyon figyelek rá, hogy ez a project miatt ne veszítse el a varázsát az együttlét...
nehéz.. tudom...kitartás...
Nálunk is csak a hétvégékre szűkülnek az együttlétek... és ez nem jó.. de azért esély így is van... mint most.. neked is menni fog... :)
kbettina
2013-10-02 10:41:37

szorongatom a telom,nézem a görbém és eltünödtemMit is erőlködöm itt??!!ez a 4. Görbém és folyton avvalnyugtatom magam hogy áprilistol probálkozunk,mivel onnan számolom, ugyanis akkor állt helyre a ciklusom.De hazudok magamnak, hiszen tavaly év végén hagytam el a gyogyszert,csak akkor teljesen felborult a ciklusom.De mindjárt megint év vége.Tul vok a beképszelt tüneteken, túl a ciklus végi kiborulásokon, és az izgulós és reménykedős napokon. Ugy vok abba kéne hagyni a mérést, mert folyton jár az agyam, és ha aktuális napok vannak a termékenységre akkor örült módjára akarom az együttlétet, ha apa fáradt és nem akarja,akkor kiborulok.Orvoshoz megmagyarázhatatlan okokból nem tudom rávenni magam hogy elmenjek.egy hang mindig azt mondja várjak még. Bocs hogy mindezt rátok zuditottam,csak ugyéreztem irnom kell.
MRitu
2013-10-02 10:36:50

Moha13

Igen, vasárnap délután nem engedtem el összebújás nélkül apát..lassan 2 hónapja hogy nagyon lassúnak titulálták a katonákat,tömi a vitaminokat semmi cigi 3 hónapja, remélem kicsit meggyorsultak és kitartanak amíg kellett :)

plumeria14

köszi, én is reménykedem hogy esélyes csak olyan rossz minden hónapban csalódni..
Hencsi7
2013-10-02 10:32:42

:D aranyosak vagytok! a hétvégére nem várom... nagyon nem... úgy izgulok... gombóc van a gyomromban... :D mikor érdemes tesztelni? hány nap múlva?
Moha13
2013-10-02 10:24:21

Hencsi7
Szerintem jó jel. Mikorra nem várod? :)
plumeria14
2013-10-02 10:23:42

Hencsi7,
szerintem abszolút jó jel, hogy a nemvárt előtt megemelkedett a hőd...kitartás az elkövetkező napokra!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!