Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jniki:köszi! Neked is kitartást:) Rienn, gratulálok!
Ildibaba81
2013-10-02 20:08:27
Rienn!
Gratulalok! :)
Arachnoidea!
Ezt nem lehetett konnyu megélni.. .sajnalo :( talan eppen szülni ment, az nehezen tervezheto, ha igy volt, legalabb normális a doki, nem hagyta magára, mint engem az en dokim anno.
arachnoidea
2013-10-02 19:59:44
Sziasztok Lányok!
Megjöttem az orvostól....a baj az hogy én ott voltam de a doki nem...
A rendelő ajtaján ez állt:
Tisztelt hölgyeim!
A mai rendelés kórházi elfoglaltság miatt szünetel
Azt hittem ott sírom el magam. Egy hónapja kértem az időpontot akkor nem tudott adni, mert 2 hét szabira ment mától dolgozna elviekben. Nekem ez elég nagy szervezést igényelt kislányom mellé gyerekfelügyeletet kérni, férjem munkából oda sietett ( Ő ért előbb oda Ő szólt hogy mi van kiírva de addigra már a taxit meghívtam)Legalább hazafelé sétáltunk a férjemmel ennyi haszna volt a mai napnak.
Amúgy reggel 9:00-től enyhe vizes tejeskávészerű folyás volt 16:00-ig hasam nem fáj néha nem tudom mi lesz itt... Azt hiszem megvárom míg megjön a vérzés aztán a középidőre kérek időpontot akkor legalább látja majd UH-n hogy van -e vagy lesz -e peteérés. Kíváncsi vagyok a reggeli hőmre...
Rienn
2013-10-02 19:38:55
Sziasztok!
Igaz csak egyszer írtam nektek, de minden nap nyomon követem a beszélgetéseket, ha van időm.
Nagyon szorítok nektek és higgyétek el, van remény! :)
Egy vetélés és 9 hónap sikertelenség után reggel pozitív lett a tesztem!!!
Nagyon örülök, de félek is. Viszont bízom benne, hogy most minden rendben lesz! :)
Eredetileg 20-ára tette a gép az ovut, bár szerintem 19-én volt. 17-én volt tojcsis nyák.
8, 10, 12, 14, és 18-án voltunk együtt apával.
1 hónapja eszem a méhpempőt, én nagyon hiszek benne!
Továbbra is izgulok értetek és remélem hamarosan ti is pozitív tesztről számoltok be!!!!!
Csilla27
2013-10-02 18:55:03
Sangria
Én személy szerint teljesen egyetértek veled.Tényleg nem tesz jót az embernek ha minden nap a hőmérőzésről,görbe nézegetésről szól...Nekem ez az 5. vezetett görbém és azt hiszem egyben az utolsó is.Bár nekem ingázik 13,14,15,16. nap között az ovu napja a görbe szerint,de szerintem ha a 12.naptól ezeken a napokon együtt vagyunk görbevezetés nélkül is sikerülnie kell ha minden rendben van.Úgyhogy én is úgy gondolom,hogy pár görbe vezetése után már látszik,kb mikor van az ovu.De ezt tényleg mindenkinek magának kell eldönteni.Én a görbevezetésre szánt időt inkább jógázással töltöm :)
Szép estét mindenkinek!Tesztelőknek nagyon drukkolok! :)
sangria
2013-10-02 18:12:48
Lányok!
Ez csak az én személyes véleményem, több, mint fél évig vezettem én is a hőmet, de most már azt gondolom, hogy 2-3 hónapnál tovább nem érdemes. Azalatt az ember meglátja, hogy rendben van-e a ciklusa, kb. mikor szokott lenni az ovuja, utána már elég, ha annak megfelelően mondjuk 10-20. nap között kétnaponta együtt vagytok.
Különben tényleg az van, hogy az embernek szinte minden gondolata ez, egyfolytában a görbéjét elemezi, szenvedés az ovu utáni 2 hét, nemvárt előtt remegve nyúl a hőmérőért, kis leeséstől már kétségbe esik.. rágörcsöl nagyon, na. Hogy ez befolyásolja-e a teherbeesést vagy nem, azon lehet vitatkozni, egy biztos, hogy NEKÜNK nem tesz jót!
Persze mondom, ezt én gondolom így, nem biztos hogy ez mindenkire érvényes, rám igen. Mondjuk én most könnyen vagyok, az esélytelenek nyugalmával szemlélődöm:-)
És bár nagyon félek attól, hogy mi lesz, ha lombikra kerül a sor, most így, hogy nem mérek, nem foglalkozom vele sokat, nem is reménykedek igazán (na jó, egy kicsit), mégis sokkal könnyebb, úgy érzem.
jniki82
2013-10-02 17:37:20
kbettina,
szerintem semmi gond ezzel, hogy így kiírod magadból a dolgokat!
Sokmindent átéltem és szerintem átéltünk már mindannyiunk.Mi is tavaly év vége óta próbálkozunk, én az elején nem éltem meg igazán kudarcként a dolgot, ha megjön nem zuhanok meg igazán, de a várakozós időszak kiborít, figyeli az ember a testét és tünetekért rimánkodik.Az a 2 hét borzalom.De mindig tudom, hogy nincs semmi, mert mielőtt megjönne tiszta hülye vagyok, de szószerint,Minden és mindenki idegesít.
Lassan lejár az egy évünk, de nem tudom, hogy elég erős lennék vagy leszek, hogy belevágjak ebbe a tortúrába.
Szóval kitartás lesznek jobb és optimistább napok!
napsugar24
2013-10-02 16:58:31
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Reggel megcsináltam a tesztet10-es vaterás-és írtam is hogy negatív. Én szerintem 2 percet sem vártam-majd 20 perc múlva megnéztem és láttam egy nagyon-nagyon halvány csíkot-ez lehetséges-vagy másnak is volt már így. Vagy az már nem érvényes akkor?
Köszi
Ildibaba81
2013-10-02 16:25:52
Szabinka!
Ez megy szépen felfelé. :)
Szorítok!
szabinka84
2013-10-02 16:10:21
Plumeria14!szerintem még párnapot várok és újra tesztelek!Ma így állok!