Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Koszonom a segitseget, legkozelebb reggeli vizeletbol tesztelek (ketfele tesztet hasznaltam, egy erzekenyebbet ami 4 nappal elore megmutatja, es egy legolcsobbat, mert akkor mar sejtettem hogy nem lesz mit megmutatni ugsem)
Plumeria
Tul vagy mar a beavatkozason? Remélem nem volt tul fajdalmas es segiteni fog.
Végul csak bekoszontott a nemvart es most egy jo darabig nem kell tesztelni. Sok sikert ma is mindenkinek.
Lina
Ancsi2014
2013-10-03 10:15:44
Jó reggelt Lányok! Gratulálok a pozitív teszthez Rienn! Szorítok, hogy minden okés legyen :)
Én ma így...Nem tudom érdemes-e reménykednem... Segítenétek valamiben? Apa reggel 5-kor felébresztett, valami marhaság miatt, gyorsan megmértem a hőmet, bár nem ilyenkor szoktam, akkor 36,9 volt, aztán visszaaludtam és a szokásos időben keltem, 8körül, akkor már 37,1 volt. Most melyik a jó szerintetek? Én most beírtam az arany középutat a 37-et.
Dia1984
2013-10-03 09:35:55
Sziasztok Lányok!
Rienn, gratulálok! Jó babavárást! :)
Nagyon szépen alakulnak a görbék! Jó ezt látni. Aki a célegyenesben van, annak nagyon drukkolok! Csak pozitívan Lányok!
Moha, képzeld, tegnap felhívtam a dokimat. Ugyebár panaszkodtam, hogy október végéig nincs szabad időpontja. De -ki tudja mi történt vele?- közölte velem, hogy hétfőn, amikor tudok, menjek el hozzá. Ne törődjek vele, hogy nincs időpontom. Hál' istennek nem kell másikat keresnem! :)
Monika5
2013-10-03 09:30:57
kbettina,
simán jó lehet ez. :) Mi az ovu utáni napon (szept. 10-én) voltunk együtt (én sem számítottam az ovura olyan korán), aztán pozi teszt lett a vége... :) Szerintem ehhez képpest neked még nagyobb is az esélyed az ovu előtti összebújással. :) Drukkolok! :)
napsugár24,
nem vagyok nagy teszt szakértő, a vaterást meg nem is használtam még, de pár tesztnél le van írva, hogy csak bizonyos ideig ad megbízható eredményt. Az enyémben 5 perc volt megadva, hogy addig kell előjjöni a 2. csíknak. Szóval nem tudom, hogy a 20 perccel később ránézett poziteszt mennyire ad pontos eredményt.Azt javaslom, hogy csinálj majd pár nap múlva, reggel egy másikat. Sok sikert! :)
Hencsi7
2013-10-03 09:23:49
húúú... jól bezuhant a hőm...ez most rosszat jelent?
Moha13
2013-10-03 09:14:44
arachnoidea
Szerencsére nem egyetlen nőgyógyász van az országban...én addig mennék másikhoz, míg nem látnám, hogy tényleg figyel rám és azon van, hogy mielőbb babázhassak, nem azt nézné, hogy hogy rázzon le...:X
arachnoidea
2013-10-03 09:12:23
Moha!
Én is úgy tudom hogy progeszteronhiány és szerettem volna rá kérni tegnap gyógyszert az előzményeket ismered. Egyébként a barátnőmnél ugyanez volt a probléma csak a 20. naptól és az orvosai( 10éve lombikoznak) azt mondták ezzel ne foglalkozzon mert barnázás mellett is teherbe lehet esni. Ezt csak azért írom hogy lásd hogy állnak az orvosok a barnázáshoz. Nem érdekli őket túlzottan nem tulajdonítanak ennek akkora jelentőséget mint mi sajnos.
NewHope
2013-10-03 08:58:22
Jó reggelt!
Na véégre valahára elindultam felfelé. Jobb későn mint soha. :) Kicsit kitolódott az ovum, vagy kettő is volt, de tuti volt, szóval nem izgulok, majd berakja. Kiváncsian várom a folytatást.
Reménykedőknek drukk, poziteszthez gratula ;) (bocsánat hogy név nélkül de csak villámban tudtam visszaolvasni)
Moha13
2013-10-03 08:56:17
arachnoidea
Én úgy tudom, ez utalhat progeszteronhiányra, ha 2 napnál tovább tart a barnázás.
arachnoidea
2013-10-03 08:48:35
Moha!
Sajnos igen minden hónapban a ciklus 25. napján kezdődik3-4 nap és a 29. napon megjön ezért szerettem volna tegnap az orvossal beszélni
Koszonom a segitseget, legkozelebb reggeli vizeletbol tesztelek (ketfele tesztet hasznaltam, egy erzekenyebbet ami 4 nappal elore megmutatja, es egy legolcsobbat, mert akkor mar sejtettem hogy nem lesz mit megmutatni ugsem)
Plumeria
Tul vagy mar a beavatkozason? Remélem nem volt tul fajdalmas es segiteni fog.
Végul csak bekoszontott a nemvart es most egy jo darabig nem kell tesztelni. Sok sikert ma is mindenkinek.
Lina