Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Kittycat köszönjük! :) Ti hogy vagytok?
Edit nagyon szépen köszönjük! :)
nem vezettem görbét... :/ általában a 12.napon szokott ovu lenni, a 13. napon voltunk együtt reggel is meg este is. A 14.napon éreztem, hogy fáj a petefészkem.
Tünet annyi volt, hogy jobban éreztem az illatokat, ill. több pattanás volt az arcomon, meg az orromon, itt nem szokott :D kicsit fájt a mellem, de azt hittem az azért van, mert nem szedtem a vitaminokat egy ideig.
Hát sajnos kiderült, hogy chlamydiank van, és ennek tartott sokáig a kezelése, addig nem is próbálkoztunk. Azt hittem, hogy ha újra belevágunk akkor megint hónapokig malmozunk majd, hogy megjön vagy sem. Beágyazódásos vérzésem volt, és mikor nem folytatódott akkor már reménykedtem. :)
Igazából szerintem segített ez a kihagyás, mert nem kattogtam rajta, hogy most sikerül-e. Bár két hete azért tudtam, hogy ovum van, de nem muszájból voltunk együtt. Aztán végre meglett a ház, úgy gondolom megnyugodtam.
Nagyon szorítok értetek! :) gyötrelmes 1.5 év volt... És csodálatos érzés, hogy van egy baba a pocakban :)
KittyCat
2019-07-18 07:02:30
Sziszi Gratulálok!
Maryanne neked is, hogy már UHn is làttàtok. :)
Edit90
2019-07-18 06:46:13
Sziasztok!
Sziszi szívből gratulálok,ez csodás hír:) volt valami korai terhes tüneted? Vezettèl görbèt? Elmesèled mi törtènt veletek,mióta nem jelentkeztèl?
Józsa: hidd el ebben a szakaszban sem telik gyorsabban az idő ;D
Èn most így állok
Kira84
2019-07-18 06:39:42
Üdv lányok,Én ma így állok.
Jozsa85
2019-07-18 06:24:35
Alakulok! Ilyenkor olyan nehezen megy az ido..Vettem lh tesztet.
Sziszi259
2019-07-17 22:40:03
Köszönöm Meliko! :)
Meliko78
2019-07-17 22:36:44
Gratulálok Sziszi
Sziszi259
2019-07-17 22:23:03
Köszönöm szépen!! :)
Nagyon aranyosak vagytok!
Itt a kép Edit :)
https://kepkuldes.com/image/WfFNK2
lullaby
2019-07-17 20:53:23
A fele lemaradt annak, amit gépeltem :D szóval egy dolog foglalkoztat jelen pillanatban. Reggel szinte mindig azonos időpontban mérek. +/-5-10 perc. Viszont van hogy óracsörgés előtt ébredezem de még nem pattan ki a szemem. Átfordulok egyik oldalról a másikra és nyomkodom a szundit. Nem tudok mozdulatlanul ébredni és mérni egyből. :D arra odafigyelek, hogy ne másszak ki az ágyból mérés előtt és hüvelyben mérjek. Ez az ébredezési mocorgás befolyásol valamit? :)