Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Andi, szerintem mindenképp látogassátok meg azt a meddőségi dokit, biztos tudna valami biztatót mondani.
Lion86
2019-07-21 22:53:04
Milla, ha az Omega 3 tengeri halból van, akkor ne szedd, nekem tiltja a dokim, mert magas a jódtartalma.
Jozsa drukkolok, szerintem célozzátok be azért a holnaputánt is ;)
Edit nagyon sajnálom, de egyébként a Predictort nem találom valami megbízhatónak. Nekem akkor is lett pozitív, mikor nem is volt ovum...
Most valami hajmeresztő a görbém
Jozsa85
2019-07-21 22:15:47
Sziasztok!
Sztem mi mindent megtettunk.10. Napon 1× es ma 2× adtuk meg az eselyt.Barcsak....
Milla880529
2019-07-21 21:54:42
Kiegészíteném novellám :) azzal, hogy mostani menstruációm előtt pecsételő vérzésem volt, ami még soha nem volt (rózsaszínes). Na ez is meglepett.
Milla880529
2019-07-21 21:44:09
Vica: Ugye nagyon sok mindenre oda kell figyelni. Őszinte leszek,szedtem jód tartalmú Femibion 0-t, majd én buta multivitamint, amibe persze jód volt. Nem értettem miért romlott a TSH-m. Most ugye találtam egy multivitamint, ami jód mentes és sok jót hallottam róla: Netamin Pocaklako Multivitamin. Elkezdtem mozogni és ugye kiegeszitettem az életem vitaminokkal. Ugye nekem alacsony a D vitamin szintem, arra az endokrinológusom tanácsára 3000ne-t szedek, mellette Inofolicot és amivel még kiegeszitettem életem az az Omega 3. Ezekről a vitaminokrol és táplálékkiegészítőkrol olvastam, hogy fontos már a tervezés során elkezdeni szedni. Pajzsmirigyre ugye Letroxot szedek. Nekem is volt 4 Clostis hónapon, de ugye magas volt a TSM-m, meg ugye ott van a progeszteron szedése, ami kérdéses, elbizonytalanodtam, hogy jó időpontban szedem. Jelenleg a 12. naptól a 24. naptól szedtem, de ahogy itt leirtak nekem, hogy ha ovuláció előtt szedem be, akkor nem lesz peteeresem. Ezért kezdtem bele a hőm mérésébe, hogy lássam, mikor van ovulációm. Remélem a legjobbakat :)
Edit90
2019-07-21 19:03:16
Sziasztok!
Sziszi: köszi az érdeklődést,nem erősödött a teszt,ma reggel már teljesen negatív. A hő fent,gondolom a progi pótlást miatt. Ma abbahagytam,remèlem nem tolódik ki miatta nagyon a mensi. Hát ez van. Rosszul esik,csalódott vagyok,de most nem tört úgy össze,fel voltam készülve erre is.
Megyek csütörtökön a dokihoz,elmondom neki a teljes 1èves sztorinkat,nagyon várom,hogy csináljon valamit,hogy legyen előrelèpès. Èn most tènyleg úgy gondolom,hogy mindent megtettem,odafigyeltem magamra,az ètkezèsemre,a folyadèkbevitelre a vitaminokra,a progi pótlást,a mozgásra,mèg a stresszre is. Itt megállt a tudomány,èn ettől többet ne tudok tenni. :(
GőVica34
2019-07-21 17:37:34
Milla.
Mi a doki javaslatára 2naponta voltunk, plusz ovu teszt mellett pozitiv napon, elötte nap és az első negagiv napon is. Ezt igy mondta a doki hogy ekkor éljünk házas életet. (igaz clostit is szedtem) Nekünk igy sikerült a 2.clostis hónap.
Azóta 26.hetet töltöttem már.
Andi198729
2019-07-21 14:06:06
Sziasztok rég nem irtam Horvátországban voltunk nyaralni ma reggel érkeztünk. Alig győztem visszaolvasni a sok hozzászólást.
Beababa aranyos vagy hogy érdeklődsz addig nem tudunk inszemezni sem lombikozni mig az IR rendbe nem jön nem tapadna meg. Én már kezdek beletörődni hogy nem lesz babánk. Bár szeptemberben újabb terheléses és gondoltam rá hogy elmennénk Krizsához legalább megérdeklődni mik a kilátások mert nem voltunk még.
Józsa átérzem milyen rossz érzés volt látni a kisgyerekeket terhes nőket. Nekem is rossz volt együtt nyaralni a sògorom párjának a terhes lányával sóvárogva néztem a gömbölyű pocakját:( főleg azokba a kismamaruhákba amiket még én hordtam 2 éve,mert nekiadtam őket. Anno még nekem is igy gömbölyödött a pocakom most meg itt állok vágyakozva arra hogy az én pocakom is újra kerekedjen. És rossz volt azt is hallgatni hogy hogy rugdos meg ilyenek mikor én is átéltem ezeket a csodás pillanatokat..aztán egyszer csak nem rugdosott többet.:(
Milla880529
2019-07-21 14:03:06
Érdekelne a véleményetek, hogy ki hány naponta van együtt a párjával ovu környékén? Azért kérdezem, mert nekünk az urológus azt ajánlotta, hogy 3 naponta kellene együtt lennünk, mert 1 nap nem elég,hogy a himivarsejtek kialakuljanak. Kvázi, vaktölténnyel lovoldoznenk.