Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jozsa85
2019-07-19 11:21:26

Szia Lion!

A vasárnap éjszakát én is kinéztem.Meg a hétfő is lehet... vagy az már késő?

Ma átjött a terhes kolleganőm és újságolta hogy kisfia lesz.Aztán a másik kollegina behozta a totyogó unokáját.Aztán az egyik fiú a z irodából közölte hogy még egy csajszi terhes..

Én meg itt állok és próbálok nem bőgni..Olyan szar ez így!
Lion86
2019-07-19 11:06:33

Jozsa, én 10, 12-re tenném, de ahogy érzed :D
Jozsa85
2019-07-19 10:21:03

Sziasztok!
Itt a grafikonom.Ti mekyik napra raknatok az akciokat? ??

zsuzsi09
2019-07-19 08:35:22

sziasztok
milla - ha nyelv alatt méred akkor a nyelveddel szorítod a kezeddel pedig tartod és nem csak csipogásig, hanem 5 percig, szóval csipogás után még mindig tartod és csak akkor veszed ki, ha eltelt az 5 perc. Én csak igy mértem, de úgy tudom, ha hüvelyben kezdted mérni akkor nem jó, ha most váltasz, mert eltérő lehet a mérés, max. a másik ciklusnál. ja és ugyan azzal a hőmérővel mérjed az is számit :)
szép napot mindenkinek
Kira84
2019-07-19 06:36:04

Üdv.Ez a mai mérésem,Hát elég ugrálós.
Milla880529
2019-07-19 06:28:25

Ha nyelv alatt mérem a hőm, akkor nyelv alatt hová kell tennem?
zsuzsi09
2019-07-18 18:49:36

sziasztok
Maryanne - köszönöm a válaszod, nagyon aranyos vagy :) ma megvizsgált a doki délelőtt és délután már szúrnom kellett a Gonal-t 125 UI + persze a Decapeptylt is... kedden megyek ismét megvizsgál+ vérvétel- remélem akkor már mond valami közelebbit is.
Milla880529
2019-07-18 15:44:35

Teljesen elvesztem, ma megkérdeztem egy 3. dokit a progeszteron szedésével kapcsolatban. Azt mondta, teljesen jó ahogy szedem, mármint a ciklus 12. napjától a 24. napjáig. Tudtok ajánlani dokit, aki megbízható?
Sziszi259
2019-07-18 11:24:21

Maryanne köszönöm szépen! :) remélem veletek is minden rendben lesz jövő héten! :)
Maryanne
2019-07-18 07:49:20

Jó reggelt!

Zsuzsi, a hosszú protokollnál nekem is késett a menstruációm, nem csoda, hisz annak az injekciónak az a lényege, hogy leállítja az agyalapi mirigyben a hormonirányítást, így abszolút az orvosok kezében van a kontroll. A menstruáció után kb. 3 héttel volt a petesejt leszívásom, mert nekem közbejött egy visszamaradt tüsző, amit ők cisztának neveznek, és ennek adtak 1 hetet, hátha magától felszívódik, de persze nem tűnt el, így le kellett szívni, és csak utána kezdhettem el a peteérlelő injekciót (Gonal F), ettől számított másfél hét múlva volt a petesejt leszívás. Szóval ha minden rendben megy, nagyjából ugyanúgy két hét múlva van a leszívás tehát a peteérés mint egy normál ciklusnál, és néhány nap múlva a visszaültetés. De persze ez egyénenként változó, ezért is figyelik előtte többször UHn, hogy áll a helyzet. Szóval szerintem már tényleg szűkösen van a doki ezzel ebben a hónapban, de hát biztos van más doki aki majd helyettesíti a központban, ahova jártok. Ja, és egyébként nekem a kezdeti injekciót végig, egészen a tüszőrepesztőig adni kellett, szóval gondolom azért van még olyan sok! :)

Sziszi, gratulálok! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!