Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
lullaby
2019-07-17 20:48:28

Kira84 és Zsuzsi09 nagyon szépen köszönöm!
zsuzsi09
2019-07-17 18:13:15

sziasztok
sziszi - jaj de jó :) gratulálok vigyázz magatokra :)
edit - köszönöm a biztatást, nagyon szépen állsz te is, szoritok...
lullaby - üdv.közöttünk és mihamarábbi pozitiv ciklust kivánok

úgy néz ki nekem végre délután megjött, azonnal hivtam is a dokit, holnapra be is rendelt, mivel már egy hete szúrom magam, hát kiváncsi leszek holnap mit mond...
maryanne - lenne egy kérdésem, a te esetedben az első injekciótól a beültetésig kb mennyi idő telt el??? mert még annyi szuri van a hűtőben és a doki meg csak ugye e hónap végéig van a klinikán és totál optimista, hogy beleférünk nyugodjak meg, hát én nem tudom.....hármassával kellene akkor szúrnom magam :))
Lion86
2019-07-17 15:57:24

Gratulálok Sziszi! :)
Nálunk eddig nem jött be a költözés, hónapok óta nincs peteérésem (bár még csak 3 hete lakunk itt), de úgy tűnik ebben a ciklusban sem lesz.
Kira84
2019-07-17 14:34:58

Szia lullaby vagy egy Facebookos csoportunk a Csodára várva! Várunk oda is szeretettel csak jelentkezz a csoportba és én be engedlek :)
lullaby
2019-07-17 13:05:04

Sziasztok Lányok!

Most találtam rátok, aminek nagyon örülök. Ez az első komolyabb hőmérőzős hónapom. 28 éves vagyok és kb. 3 hónapja álltunk neki próbálkozni. Sajnos nálam több probléma is fenn áll. Túlsúlyos vagyok 107 kg, pm. alulműködésem van, amire 75mkg letroxot szedek így 1,7 a TSH-m. 2es típusú cukorbetegséget állapítottak meg nálam. Erre 3x500 mg meforalt írt fel a doki. Voltam nőgyógyásznál múlt héten, nem írt ki hormonvizsgálatot, mert szerinte várjak félévet, hátha összejön magától és ha nem akkor utána jönnek a kivizsgálások. PCOS-t nem látott az UH-n. Mondjuk egy hormonpanelnek örültem volna, nem tudom miért nem nézette meg. De inkább majd magánba megcsináltatom. Itt az első görbém, véleményetek szerint most volt az ovum? Szép napot Csajszik!
Sziszi259
2019-07-17 10:28:44

Edit igen :D el sem hiszem... Este tudom megmutatni, már megyek dolgozni :)
Hétfőre nem vártam, de akkor elkezdtem barnázni, nah mondom szuper, mert előző hónapban (azt hiszem) ugyanígy kezdődött, de nem tartott egész nap, aztán tegnap volt még egy kicsi. Ma reggel teszteltem, hamarabb kijött a teszt csík, mint a kontroll :D
Edit90
2019-07-17 09:34:55

Sziasztok!
Milla ez teljesen normális eddig,ne aggódj:)
Zsuzsi lehet,hogy azèrt más most a ciklusod hossza,mert ezt is befolyásolja a szuri. Nagyon szurkolok nektek:)
Sziszi: milyen relytèlyesen fogalmazol. A nagyon pozitív azt jelenti dupla csíkos?:)megmutatod?:))
Csajok èn nagyon furán érzem magam. Èg a bőröm,úgy èzrem meggyulladok. Volt már ilyen máskor is,de akkor 37,1volt a reggeli hőm,most megint 36,9 lett a mai. Nem èrtem èn ezt. Nem is sorolom tovább miket tapasztalok,mert tisztára azt èrzem,hogy csak bebeszèlem magamnak a "tüneteket",közben a görbèm semmi biztatót nem mutat. :(
Kira84
2019-07-17 09:32:38

Üdv lányok.
Látom megint vannak ígéretes görbék.

erikasz. Hát remélem hatásosak lesznek ezek a vitamin készítmények, bízok benne.
Sziszi259
2019-07-17 08:46:15

Sziasztok!
Tudom, hogy nagyon régen jelentkezem, de azért olvastalak titeket.
Gratulálok a kismamáknak! :)
Nálunk elég nagy kiesés volt egy gyulladás miatt, úgyhogy nem is próbálkoztunk egészen a múlt hónapig.
Beköltöztünk a saját lakásunkba. :)
És ma elég pozitívan indult a napom :D kicsit aggódom, de remélem minden rendben lesz!
Drukkolok mindenkinek! :)
zsuzsi09
2019-07-17 08:37:09

sziasztok

milla - igen teljesen normális, ha leesik a hő a menzi elmultával, aztán ovu után fog megemelkedni csak ki kell várni...sok sikert neked sikerüljön mihamarabb a babád

edit - igazad van és nekem is fura volt hogy szúrnom kell magam és mi van ha??? sokat olvastam utánna és tudatosan ebben a hónapban vigyáztunk az együttléteknél úgy hogy szerintem kizárva... de az orvosok erre bizony nem figyelmeztetnek, gondolják ha eddig nem sikerült----

nekem még menzi sehol, nem is emlékszem mikor volt ilyen hosszú ciklusom, reggelre leesett a hőm, ami biztató, reménykedem, de azért délután felhivom a dokit, hisz ma szúrom már a hetedik szurit....

maryanne - szuper hir, nagyon örülök :) csak igy tovább

kellemes napot mindenkinek

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!