Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Igy allok.A tegnapi napot kihagytuk de ma es holnap egyutt leszunk, aztan varom a csodat.Ebben a honapban hasznalok progi kupot is, biztos segiteni fog!! Hajra csajok!!!
Amandeen
2019-07-20 23:30:40
Lion,
Hát ez az, a doktornőm erővel a donoros lombikot javasolja, de azt annyira nem szeretném. Valahol mélyen még mindig bízok valami csodában, bár tudom, hogy nincs sok remény. Még 1-2 alternatív módot kipróbálok, és ha az sem segít, akkor kénxteken leszek belemenni a donoros dologba, már inkább az, mint az örökbefogadás.
Csajok úgy irigyellek benneteket, hogy vannak tüszőitek... amíg petesejt van, van remény! Nekem sajnos, úgy néz ki, elfogytak... :( Most reflexológiára, talpmasszázsra járok, illetve tervezem kipróbálni az akupunktúrát is. Valakinek pozitívntapasztalsta ezekkel kapcsolatban?
erikasz
2019-07-20 21:05:19
Kira :Nagyon mozgalmas napjaim vannak ,még olvasni is alig van időm !:(
A görbéd nagyon szépen alakul már szerintem ovu lesz ,nagyon jók azok a gyógyszerek amit szedsz ! Nekem nem tudom lesz e ovu ,de ugy néz ki a görbe... lenni fog ,vagy már volt... remélem ! Érezni semmit sem érzek és éreztem .
Már be fogom fejezni a mérést... ezt a ciklust végig mérem és be is fejeztem , 50 évet töltöm szeptemberbe !
Nem ad a Jó Isten egy közös gyermeket !
El kell fogadnunk !
Most igy állok jelenleg .
Edit :Erősödni fog az a teszt ...ne idegeskedj !!
Kira84
2019-07-20 20:44:31
Üdv mindenkinek.Igy állok ma.
erikasz.mi ujság veled?
KittyCat
2019-07-19 21:40:57
Esit nagyon drukkolok, hogy ezúttal erősödjön! Én az utolsónál csak egyet teszteltem (meg utána párat), a 13.napon, az bizony szèp erős lett, ezt kîvànom neked is!
Edit90
2019-07-19 19:43:39
Milla: èn is eddig Vargához jártam,megbíztam benne,azt hittem jó orvos,de semmit nem csinál,ès rábeszèl,hogy várj türelemmel,majd megjön a kis csoda. de ha baj van,ès nem jön,akkor felteszi a kezèt,hogy ő nem tud többet tenni,akkor irány egy meddősègi klinika. Most bejelentkeztem Rozs dokihoz,lett magánrendelèse,őt látom utolsó esèlynek a városban. Csütörtökön megyek hozzá először. Èn őt javasolnám neked is,sokan dicsérik,bár nagyon fiatal. A doktornőről eddid csak rosszat hallottam,akihez jársz:(
Edit90
2019-07-19 19:39:20
Józsa: 14,15,16.ciklusnapokon voltunk együtt. 15.napon volt pozitív az ovuteszt. Szerintem legyen nálatok ma,holnap nem,vasárnap igen,ès közben megmutatja a hő,ha felmegy,akkor már hètfőn nem,ha nem megy fel,akkor hètfő is. Van itthon utrogestanom, el is kezdtem ma,majd kiderül elèg e.
Jozsa85
2019-07-19 19:08:21
Edit van otthon progid? Az segiti a tapadast!Kek napon voltatok egyutt vagy zoldon?Jo lenne egy kis utmutatas..
Milla880529
2019-07-19 18:10:06
Edit: Rencsi Mártához járok, előtte Varga Zsolthoz. Azért nem járok Varga doktorhoz, mert amikor rendszertelen volt a mensim ,annyit mondott majd megjön. Ugye kérdeztem, hogy nem e kéne valami vizsgálat vagy gyógyszer. Erre azt mondta nem.
Márta elküldött vérvételre, meg ugye volt 4 Clostil hónapon, amikor nem jött össze. Most azt mondta fél év pihi, aztán még 2 ciklusban lehet megismételni a Clostilt. Csak elbizonytalanodtam, biztos így kell szednem a progeszteront?
Edit90
2019-07-19 17:25:11
Sziasztok!
Józsa: annyira de annyira szeretnèk már èn is egy olyan igazi leugrik a tesztről kèt csíkos tesztet mutatni nektek!
Ma reggel megint halvány pozitív lett a teszt,de őszintén már nem tudok neki örülni. Inkább az aggódás,a fèlelem költözik be a lelkembe,hogy ugyan az lesz e most is,mint eddig. Ès mèg csak a 11.dpo ès már pozitív a teszt,örülnöm kellene tudom èn... Dèlután is csináltam,semmivel sem erősebb,mint a reggeli,lwfotózni nem lehet annyira halvány.
Milla: èn is egri vagyok. Kihez jársz most?
Igy allok.A tegnapi napot kihagytuk de ma es holnap egyutt leszunk, aztan varom a csodat.Ebben a honapban hasznalok progi kupot is, biztos segiteni fog!! Hajra csajok!!!