Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ugye először csinálom a hőm mérését: Normálisnak mondható,ha menstruáció után leesik a hőm? Kezdőként nem tudom, hogy mire figyeljek oda.
GőVica34
2019-07-16 15:46:59
Maryanne szívből gratulálok!!!
Meliko78
2019-07-16 14:48:31
Gratulálok! Örülök nagyon neked maryanne vigyázz magatokra
Maryanne
2019-07-16 14:36:29
Sziasztok! Voltam ma UH-n, minden ok, már látszik a petezsák, 7,3 mm. Kaptam róla fotót is. :) Igaz még csak egy kis foltocska, de tt van a mi kis borsószem királykisasszonyunk, vagy a babszem Jankónk! :D
Jövő hét pénteken kell mennem, addigra már várható a szívhang.
Jozsa85
2019-07-16 10:44:41
Edit!
En is ebben remenykedek.Most van 1-2 inszem nelkuli ciklusom, megprobalom a progi potlast.Februarba osszehoztuk a babszit csak keson kezdtem a progit es elment.Hatha szerencsem lesz..Egyszer lehet nekem is.
Edit90
2019-07-16 10:22:23
sziasztok!
Milla: Most fogod jól csinálni,és ne hallgass a dokira, ahogy eddig mondta neked lehet, hogy szabályos 28 napos ciklusokat eredményezett, de ovuláció nélkül. Nem is értem ezeket az orvosokat, olyan, mintha eldobnák az eszüket, amikor ilyet csinálnak. Minél régebb óta vagyok benne ebben a témában annál rosszabb a véleményem az orvos társadalomról :( Én egyenlőre Heves megyében csak olyan neveket tudok neked mondani, akikhez ne menj. Most váltok orvost, jövőhéten megyek hozzá először, ha beválik megírom neked.
Erikasz: Nekem is fáj a vízsugártól, már előre félek mi lesz velem holnap 12 órát dolgozni melltartóban :D Nagyon jó lenne, ha igazad lenne :)
Józsa: Írt progi kúpot? De jó, lehet, hogy ennyi kell, és sikerül is :)
Én most így állok:
Jozsa85
2019-07-16 10:06:32
Nagyon helyes! Igy lesz jo majd meglatod.
Rakok neked egy gorbet, ezen jo latszik az ugras. 12. Napon volt ovum.Utana magasakat mertem.
Milla880529
2019-07-16 10:00:45
Jozsa:
Köszönöm szépen a válaszodat!
Szeretnék babát, de ha így folytatom, akkor várhatok rá... szörnyű, hogy mai világban fizetsz, aztán... keresek egy orvost, de nem tudom kit??? Endokrinológust mikorra megfelelőt találtam... Most mérem a hőm és csak ovu után kezdem bevenni a progit. Aztán meglátjuk :)
Jozsa85
2019-07-16 09:54:55
Milla!
Progi szedes mellett nem tudsz realis hőgörbet csinalni, mert ez a bogyo felviszi a hodet.Szoval en 1 honapot vegig mernek gyogyszer mentesen hogy lassuk mi a helyzet.Javasolnam hogy vegyel lh tesztet es ha 35 napos a ciklusod, akkor 18.naptol 22. napig tesztelj vele.Sztem kb. ott van az ovulaciod.
Ovu utan ugrik a ho legalabb 3 tized fokot a ciklus elso felehez kepest.Ovu utan lehet szedni a progit ciklus vegeig az egyenletes progi szint tartasahoz.
Surgosen masik orvost keress!
A PROGI CIKLUS ELEJETOL SZEDVE MEGAKADALYOZZA AZ OVULACIOT!
Milla880529
2019-07-16 09:45:07
Józsa:
Na ez az, be se tudnám lőni, hogy most a ciklus 13. napján van az ovu. Ezért vagyok elbizonytalanodva. Progeszteron pótlás miatt szedem, de nem hiszem, hogy normális, ahogy nekem van felirva. Kell egy másik doki, csak nem tudom kihez menjek...
Ezért kezdtem el a hőm mérését, hogy lássam van e ovum és, ha van mikor?
Először is szeretnék gratulálni a kismamának :)
Ugye először csinálom a hőm mérését: Normálisnak mondható,ha menstruáció után leesik a hőm? Kezdőként nem tudom, hogy mire figyeljek oda.