Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lányok!
Azt hiszem rajtam kívül senki nem örül ennyire a nemvártnak, mint én :) A szept.2-i Missed AB után tegnap - 33. napra - megjött.Így ismét csatlakozom és hétfőtől hőmérőzök teljes bedobással :))
2 hét múlva megyek orvoshoz, így láthatjuk tüszők terén mi a helyzet.
Üdvözlöm a régi neveket és mindenki újat!
Pumeria! Moha! Nem lettem volna szomorú, ha Ti már nem vagytok itt!!!! De nagyon szurkolok magunknak!!!
plumeria14
2013-10-05 18:20:29
arachnoidea,
sajnálom! Akkor jövő hét elején jöhet a 3. napi vérvétel...
arachnoidea
2013-10-05 18:09:30
Sziasztok!
Én ma így...
Felvittem ebbe a rendszerbe a 2000 nov.-2001 februárig a papíron vezetett görbéimet február 15 után lettem várandós a lányommal tanulságos görbéim születtek most ennek tudatában indul ez a hónap
plumeria14
2013-10-05 16:53:35
Moha13,
hogyhogy holnapra nem várod? A rendszer szerint csak keddre, vagy ez hogy van most akkor?
Monika5
2013-10-05 16:16:41
Encii,
Nagyon szívesen, remélem hamarosan követsz engem. :) Egyébként kicsit érdekes, hogy okt 14-re kaptam időpontot az első vizsgálatra, amikor 41. napon leszek éppen. :) Addig mondjuk, hatszor "szétizgulom" magam, de ez már csak ilyen... :) mindig van min izgulni... :)
Moha13,
Hátha csak félreértelmezed a jelet. Nagyon remélem, hogy jelen esetben tévedsz. Nagyon drukkolok neked!
Encii
2013-10-05 16:11:09
köszönöm monika5 ezt jól esett olvasni.... reméljük hamarosan kopogtat a gólya :D
Moha13
2013-10-05 16:01:27
Holnapra nemvárom...és megérkezett a hasfájdogálás...ez így szokott lenni...:X
Monika5
2013-10-05 15:57:42
Encii,
Amikor abbahagytam a fogamzásgátlót és rá 2 hétre elmentem egy általános vérvételre, nekem is kiderült, hogy pár érték eltér (a tsh-ám 5,25 volt). Gyógyszert nem kaptam rá, mert a dokim meg akarta nézni, hogy alakul magától és az eltérés sem volt olyan mértékű, hogy azonnal gyógyszert igényelt volna. Rá 6 hétre a kontrollon már 3,29 volt és az ultrahang sem muatott szervi eltérést. Rá 3 hónapra volt még egy vizsgálatom (most szeptember végén), ahol szintén minden eredményem rendben volt. Ja, és akkor már egy pozi teszt birtokában voltam. :) Nekem 4 ciklusom volt 41 napos, aztán az 5. hirtelen 28 lett (igaz próbálkozni nem tudtunk, mert az ovu hetén ételmérgezést kaptunk és szerintem nem is volt peteérésem abban a hónapban). Aztán jött ez a bizonyos 6. ciklus, aminél éphogy elkaptuk, mert az ovu utáni napon voltunk együtt (nem gondoltam, hogy olyan korán lesz). Szóval ne aggódj, ha esetleg gyógyszert is kell szedned, manapság hormonpótlással már be tudják állítnai. Sok sikert neked is! :)
Encii
2013-10-05 15:32:52
sziasztok lányok!tegnap megkaptam a vérvétel eredményét és hát a pajzsmirigyem a ludas.... de legalább kiderült novemberben megyek endokrinológushoz és akkor elkezdjük a gyógyszeres kezelést a pajzsmirigy helyreállitását....ugyhogy most nem is stresszelek a babám ...nem sok esélyt látok hogy igy sikerülne!
rapid tsh: 5,77 uIU/ml * 0,27-4,20
szabaD T4: 0,99 ng/dl 0,93-1,70
szabad T3: 3,0 pg/ml 2,0-4,4
van itt valaki aki ugyan ezzel küzd?mennyi esély van igy a babaprojekthez hogy sikerül ? köszönöm
napsugar24
2013-10-05 15:29:56
Archangel85
Gratulálok. Kihez jársz Debrecenben ha meg lehet kérdeznem-én is oda járok, csak én magán rendelésre-120 km-re lakom, de szerdán megyek a dokihoz.
Azt hiszem rajtam kívül senki nem örül ennyire a nemvártnak, mint én :) A szept.2-i Missed AB után tegnap - 33. napra - megjött.Így ismét csatlakozom és hétfőtől hőmérőzök teljes bedobással :))
2 hét múlva megyek orvoshoz, így láthatjuk tüszők terén mi a helyzet.
Üdvözlöm a régi neveket és mindenki újat!
Pumeria! Moha! Nem lettem volna szomorú, ha Ti már nem vagytok itt!!!! De nagyon szurkolok magunknak!!!