Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Archangel85
2013-10-06 07:55:23

ellloo!!
Ma reggel megint csináltam egy tesztet. Szintén halvány 2. csík. Akkor örülhetek már? Tegnap vettem egy digitális clearblue de még nem mertem ellőni. Azzal kivárom a mezi időpontját. :)

Ez annyira jó!!
Ildibaba81
2013-10-06 07:20:29

Jo reggelt, lányok!

Én, ugy tűnik, elindultam felfelé.
Mirmite
2013-10-05 22:41:23

arachnoidea

Sajnálom:(
AZ október reméljük szebb lesz:)

Moha

Tudom tudom semmi szép meg biztató meg ilyenek de azért keresztbe tettem az újjam érted:)

Remélem holnapra Én is felfelé indulok:)
Apával mindent megtettünk az ügy érdekében:)
Itt az egyenesem:)
Mirmite
2013-10-05 22:37:58

Dzsudzsa

a történtek ellenére üdv újra itt!
Remélem hamar sikerről számolhatsz be:)
plumeria14
2013-10-05 21:44:17

maximail,
aranyos vagy, hogy erre (is) rákérdezel, mert most én is összezavarodtam egy picit :(

Lányok, én most olyan erősen éreztem az ovut, mint még soha...hihetetlen, de mondtam is a páromnak, hogy szinte érzem, ahogy kilökődik...lehet, hogy az átjárhatóságinak is köze van hozzá?
maximail
2013-10-05 21:41:15

plumeria!

Igen, tudom, hogy mire gondoltál, de az immunológián azt mondták, hogy vérből is ki lehet mutatni, és mindkét fél vére kell hozzá, hogy speciálisan a férjemmel nem ütjük-e egymást. Azt én sem értettem, hogy mi van akkor, ha a nyák miatt gyilkolódnak meg a spermák... De lehet, hogy van valami olyan faktor, hogy a nyák csak akkor gyilkol, ha a vérben jelen van ez, vagy az...
Mondjuk a zalaegerszegi immunológián konkrétan azt mondták, hogy nyákos tesztet nem is csinálnak Mo-n. Ezen mondjuk csodálkoztam. De ha kedden megyek a dokihoz, akkor erre rákérdezek konkrétan. Csak fel kell írnom mindent, mert ott pánikomban úgysem fog eszembe jutni semmi...
Ildibaba81
2013-10-05 20:41:15

A hajra októberhez en is csatlakozóm, bar nalunk eleg vicces lenne, mert a lányom november elejen fogant, igy majdnem egyszerre lenne a szülniapjuk. Bar 2 oroszlant egy családban. ..hát. ..
plumeria14
2013-10-05 19:51:15

Dzsudzsa,
én azt mondom, hogy hajrá október! Sajnos még itt vagyunk, de remélem már nem sokáig.
Archangel85
2013-10-05 19:42:06

Én a debreceni klinikán Fekete doktor Úrnál voltam. Annyira normális, kedves orvos. Szívből ajánlom mindenkinek. :))))
arachnoidea
2013-10-05 18:56:59

Plumeria!

Igen, az lesz de beutalót kell szereznem az orvosom meg nem szereti ah én diktálok...remélem meggyőző leszek számára

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!