Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
ellloo!!
Ma reggel megint csináltam egy tesztet. Szintén halvány 2. csík. Akkor örülhetek már? Tegnap vettem egy digitális clearblue de még nem mertem ellőni. Azzal kivárom a mezi időpontját. :)
Ez annyira jó!!
Ildibaba81
2013-10-06 07:20:29
Jo reggelt, lányok!
Én, ugy tűnik, elindultam felfelé.
Mirmite
2013-10-05 22:41:23
arachnoidea
Sajnálom:(
AZ október reméljük szebb lesz:)
Moha
Tudom tudom semmi szép meg biztató meg ilyenek de azért keresztbe tettem az újjam érted:)
Remélem holnapra Én is felfelé indulok:)
Apával mindent megtettünk az ügy érdekében:)
Itt az egyenesem:)
Mirmite
2013-10-05 22:37:58
Dzsudzsa
a történtek ellenére üdv újra itt!
Remélem hamar sikerről számolhatsz be:)
plumeria14
2013-10-05 21:44:17
maximail,
aranyos vagy, hogy erre (is) rákérdezel, mert most én is összezavarodtam egy picit :(
Lányok, én most olyan erősen éreztem az ovut, mint még soha...hihetetlen, de mondtam is a páromnak, hogy szinte érzem, ahogy kilökődik...lehet, hogy az átjárhatóságinak is köze van hozzá?
maximail
2013-10-05 21:41:15
plumeria!
Igen, tudom, hogy mire gondoltál, de az immunológián azt mondták, hogy vérből is ki lehet mutatni, és mindkét fél vére kell hozzá, hogy speciálisan a férjemmel nem ütjük-e egymást. Azt én sem értettem, hogy mi van akkor, ha a nyák miatt gyilkolódnak meg a spermák... De lehet, hogy van valami olyan faktor, hogy a nyák csak akkor gyilkol, ha a vérben jelen van ez, vagy az...
Mondjuk a zalaegerszegi immunológián konkrétan azt mondták, hogy nyákos tesztet nem is csinálnak Mo-n. Ezen mondjuk csodálkoztam. De ha kedden megyek a dokihoz, akkor erre rákérdezek konkrétan. Csak fel kell írnom mindent, mert ott pánikomban úgysem fog eszembe jutni semmi...
Ildibaba81
2013-10-05 20:41:15
A hajra októberhez en is csatlakozóm, bar nalunk eleg vicces lenne, mert a lányom november elejen fogant, igy majdnem egyszerre lenne a szülniapjuk. Bar 2 oroszlant egy családban. ..hát. ..
plumeria14
2013-10-05 19:51:15
Dzsudzsa,
én azt mondom, hogy hajrá október! Sajnos még itt vagyunk, de remélem már nem sokáig.
Archangel85
2013-10-05 19:42:06
Én a debreceni klinikán Fekete doktor Úrnál voltam. Annyira normális, kedves orvos. Szívből ajánlom mindenkinek. :))))
arachnoidea
2013-10-05 18:56:59
Plumeria!
Igen, az lesz de beutalót kell szereznem az orvosom meg nem szereti ah én diktálok...remélem meggyőző leszek számára
Ma reggel megint csináltam egy tesztet. Szintén halvány 2. csík. Akkor örülhetek már? Tegnap vettem egy digitális clearblue de még nem mertem ellőni. Azzal kivárom a mezi időpontját. :)
Ez annyira jó!!