Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Na lányok ,a nem vártnak semmi jele hogy megjönne.Has fájás derék fájás minimális .Viszont ami furcsa nincs rajtam az a tipikus hisztis időszak sokkal nyugodtabb vagyok.Minden esetre úgy gondolom,most már ideje a jövőhéten bevásárolnom tesztekből.Ja minimális hányingerem van de ez is elviselhető....
Moha13
2013-10-06 10:47:04
A nemvárt napja...:X
kbettina
2013-10-06 10:40:32
Hello!Látom van sok esemény,követni se tudom!Sokatokért kell most drukkolni,meg is teszem. :) én már a kövi hót várom,eddig se adtam esélyt,mivel csak vasárnap vtunk együtt,és irtó korán volt ovum.Mára a hő leesett,migrénem van,hányingerrel,és enni se tudok,pedig éhes vok.szóval ennyi.:(
Archangel85
2013-10-06 10:27:01
Hátttt, az az igazság, hogy az én ciklusom elég változó. 26-32-33-ig mozog, tehát lehet 2 nap ,lehet 6 is. A doki azt mondta, hogy ez teljesen normális, mármint hogy mozog, ez nem jelent gondot.
:)
Csak így igazából nem tudom belőni. Rzért gondolom, hogy közel lehet a menzi ideje, mert hogy már most halvány tesztem. Remélem elkezd gyöyörűen erősödni :)))
Virgács
2013-10-06 10:23:21
Sziasztok Mindenkik!
Ennyit a pihentető szilvasvaradi csaladi hetvegeröl.lerobbant az auto amivel jöttünk volna,mikor egerbe értünk telefonaltak a korhazbol,hogy parom nagypapaja szép csendesen elaludt,ment a nagymama utan.majd mikor átvettük a szàllást a csaladban lévö 12 hetes kismama vérezni kezdett.Jött a mentö,egri korhaz,stb. De képzeljetek teljesen jol van a babahugica,jó erös szívhang,pedig teljesen összetörtünk mar.Hát ilyen nap utan ma csak jobb lehet!
A derékfajas és hö nalam valtozatlan,semmi közelgö mensi,total szaraz vagyok.
Varom a keddi dokit.
Hasinlo jo nemvartat mindenkinek!
plumeria14
2013-10-06 10:04:05
Archangel85,
óvatos gratula! Mikor van a nemvárt napja?
mkinga,
kitartás, tudjuk milyen idegörlő ez a várakozás.
Ildibaba,
a hőnk ismét ugyanott :)
NewHope
2013-10-06 09:55:30
Sziasztok!
Én végre úgy tűnik fent, de hát már nem igaz mennyire a ciklus végén... Ebből mi lesz???
Hajrá minden finishben lévőnek! :)
(amúgy tökre fáj a derekem ez most valami vagy valami? á már nem bizom magamban :/)
Szilvia1980
2013-10-06 09:19:04
Sziasztok!
Nem értem én ezt, hogy miert így alakul?!
Archangel85
2013-10-06 09:02:30
Mkinga! Köszi, a tiéd is szépen áll. :) Szorítok érted!!!!!
Nagyon reménykedem, :)
mkinga
2013-10-06 08:55:36
Arhangel 85 en halkan gratulalok :D
Moha , hogy allsz?
en ma reggel igy, hatfajas, hasszurka, de semmi pecseteles... lehet holnapra megjon...lehet hogy nem :))) ez a varakozas kikeszit