Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Sziszi259
2019-07-22 11:49:34

Edit nagyon sajnálom... Remélem mond valami okosat a doki, hogy mi lehet az oka ennek a sok kémiainak. Remélem valami roppant egyszerű oka van és pikkpakk megoldja :)
Lion86
2019-07-22 11:40:30

Értem Edit. Erre én is gondoltam, hogy sokszor a szép görbe lehet, hogy nem véletlen, csak mire mutatná a teszt, addigra már abba is marad a folyamat és észre sem veszi az ember, ha nem tesztel minden nap. Volt, amikor a 9. dpo-n volt halvány csík utána végig negatív. Gondoltam biztos a teszt volt szar, ilyen korán nem is mutatná, de valószínűleg mégis, csak...
Egy gyermek tényleg igazi csoda, ugye 12 órát életképes a petesejt, 25 % az esély a megtermékenyülésre minden ciklusban egészséges párnál (hát még nem teljesen egészségeseknél...) és ha meg is termékenyült, 25 % az esély a beágyazódásra. És akkor még ebből kb. 30% a vetélés. Kész csoda, hogy születnek gyerekek :D
Edit90
2019-07-22 11:19:47

Lion: a múlt hónapban csináltam másik 10es tesztet is,hogy tudjam,hogy átver e a predictor,ès azon is ugyan úgy ott volt a csík. Most megpróbáltam a progi pótlást,háha ennyi csak a baj,de úgy tűnik nem ez a probléma. Ez egy fokkal jobb helyzet,mintha el sem indulna,de a vège ugyan úgy mensi. Azt olvastam valahol,hogy a nem terhessèggel vègződő hónapokban is sok esetben megtermèkenyítődik,elindul a fejlődésben, aztán valahol megakad a folyamat. A nő meg sokszor èszre sem veszi,hogy elindult valami,mert időben megjön. Mivel korábban csak kevèsbè èrzèkeny tesztek voltak,így az sem mutatta ki. Nagyon várom most,hogy mit mond a doki,aztán ha semmit nem csinál,akkor irány pest.
Andi: èn nagyon sokat sírtam már amiatt,hogy nagyon szerettem volna kisgyerek korom óta fiatal anyuka lenni,mèg 30előtt legalább 1et,de inkább kettőt szülni. A kettőről már règ lemondtam,már az egy sem fog összejönni,de most megszállt egy ilyen bèkès nyugalom,hogy mi tènyleg mindent megteszünk,hogy legyen, több,mint egy ève,ès nem sikerül. Ha nem tennèk meg mindent okolhatnám magamat,így viszont nem. A környezetem által tanúsított elvárás nem èrdekel,a legközelebbiek tudják,hogy mindent megteszünk,a többi ha megkérdezi,èn őszintén azt válaszolom,hogy mi már nagyon szeretnènk.
Christi
2019-07-22 10:49:50

Sziasztok lanyok!
Gondoltam bekoszonok :) nem vagyok naprakesz, de olvaslak benneteket.

Nalunk is valtozatlan a helyzet, baba (meg) nincs. Az IR, vas hiany, d vitamin hiany kezelve lett. Closty mellett sem sikerult teherbe esni, igy a doki javasolta az atjarhatosagit, amit en akkor teljesen feleslegesnek gondoltam. Tavaly spontan teherbe estem, miert ne lennek atjarhato... igen hasznos volt a vizsgalat, kiderult az egyik oldal teljesen zart, ahonnal tavaly volt a tuszo ami megtermekenyult, a masik nem zart, de a kontrasztanyag csak atfolydogalt rajta es ennek valoban semmi tunete nincs. Mult honapban volt a laparoszkopos mutetem, most mindketto nyitva van, de mindketto csak csordoga.
A kovetkezo ciklusban kell nezetnen AMH-t es irany a lombik, mar ha van orvos aki elvallal :) a BMC-ben felhivtam egyet, hat vegulis orulhetek, hogy nem oregezett le, de nagyon nem javasolja a lombikot, tul nagy kockazat tul kicsi esellyel. Abban maradtunk, hogy ha 1 folott van az AMH akkor kerjek idopontot hozza es hajlando megnezni a papirjaimat :))) nem tudom szuksegem van-e nekem erre az orvosra. Ugyhogy most intezmenyt es orvost keresek, de minel tobbet olvasok utana, annal nehezebb valasztani. Szeretnem elsore a nativ ciklusos lombikot megprobalni mielott agyon hormonoznanak. Egyik lombikos csoportban 0,05 AMH-val nativ lombikkal sikerult egy 43 eves nonek, ugyhogy en is remenykedem!
Mi roviden itt tartunk.

Mindenkinek jo nyarat, a babasoknak boldog babavarast kivanok! :)
Lion86
2019-07-22 10:20:07

Mistimi, fogalmam sincs, hogy volt-e ovum. Hónapok óta nem ovuteszteltem, felesleges lett volna az előző 50 napos ciklusban is. A petefészkeim már vagy 2 hete úgy érzem, hogy mindjárt felrobbannak és kb. egy hétig egyfolytában tojásfehérjés nyák volt, most viszont elkezdtem barnázni. Hát nem tudom mi van. Kivette a rendszer a tegnapit.
Meliko78
2019-07-22 09:53:37

Sziasztok! Hálistenek jól vagyok várom ,hogy jövő hétfő legyen akkor megyek újabb új-ra! Emékeztek hónap elején nem voltam jól ,sőt nagyon rosszul voltam így meg beszéltük a párommal hogy le állunk a baba témával és ezt itt nektek is elmondtam így nem is idozitettunk csak mikor jól eset együtt voltunk aztán jött a meglepetés mégis van valami abba hogy folyamatos figyelelés nem jó meg hogy azért legyünk együtt mert most kell ! A högörbém is olyan volt hogy szerintem senkinek nincs olyan a viágon sem
Andi198729
2019-07-22 09:36:55

Maryanne, nem volt könnyű a nyaralás, de kibírtam, megpróbáltam mosolyogva kezelni a helyzetet, közben sokszor könnybe lábadt a szemem. De azért kikapcsolódtunk a férjemmel, az élmény volt a lényeg, megpróbálok úgy élni, hogy leperegjen rólam ez az egész, hisz csak magamat emésztem, ha a fejem tetejére állok, akkor se tudok mit tenni.
Lion, igazad van, egy konzultációt megér, hogy hogy látja az a doki a helyzetet, hátha mégiscsak bele tudnánk vágni a lombikba, vagy inszembe, mert már nem bírom tovább ezt lelkileg, hogy lassan mindenkinek sikerül teherbeesni, sorba születnek a babák a környezetemben, még a nálam fiatalabbak is megelőznek már. Mi meg már 3 éve vagyunk házasok, és még mindig nincs gyerekünk, akik nem tudják, mi történt, magyarázkodhatunk, hogy miért nincs még gyerek, mert ez olyan elvárás szokott lenni, hogy ha az ember összeházasodik, olyan természetesnek veszik, hogy akkor hipp hopp össze is jön a gyerek, mintha az olyan egyszerűen menne, mintha egy ruhát vásárolnék a boltban.
Lányok, biztos van valami benne, hogy a rágörcsöléssel nem jön össze a baba, tudom, elég üresnek és lehasználtnak tűnik ez a szöveg, de biztos van benne valami, pl. akinek nincs semmi problémája, és mégsem jön össze. Mert sokszor hallom azt, hogy úgy jött össze a baba, hogy nem gondoltak rá, és nem azért voltak együtt. Józsa, próbáljatok meg úgy együtt lenni, hogy ahogy elmúlik a menzeszed, kétnaponta, szerintem ne mérj hőt, és ne használj tesztet sem, ezeket már én is letettem, idegtépő, meguntam, hogy minden nap erről szól, meg aztán nem sok értelme van esetünkben, hiába volt pozi ovuteszt, hőemelkedés, minden, pont jókor is voltunk együtt, de mindig menzesz lett a vége, hát hiába, az IR-em miatt... Ti mióta próbálkoztok a babával? És abban is egyetértek, hogy a férfiakat is frusztrálja az, hogy "gyereket kell csinálniuk", szerintem nem tudnak úgy teljesíteni, és szerintem így a spermák sem képesek a megtermékenyítésre, mert ez feszültséget okoz náluk.
Edit, nagyon sajnálom, hogy megint nem sikerült, tudom, milyen dühítő ez, hogy minden smakkolna, pozi ovuteszt, hőemelkedés, jókor együttlét, szép hő, megteszel mindent, aztán meg mégse sikerül. Jól teszed, hogy elmész dokihoz. Bezzeg vannak olyanok, akik nem tervezik a babát, semmilyen vitamint nem szednek, nem figyelnek magukra, és mégis hipp-hopp összejön. Bárcsak értenénk ezt a folyamatot...
mistimi
2019-07-22 07:39:03

Sziasztok! Én is visszatértem és elkezdtem újra mérni.
Jozsa meg tudom érteni h az időzített együttlétrk elveszik a varázst. Férjem is mondja h ő bárhol bármikor de amikor tudja h na most KELL akkor azért teszi a dolgát de nem olyan kedvvel mikor csak úgy mert akarjuk.
Lion: volt most ovud. Tesztelni teszteltél?
Edit: nagyon sajnálom. Remélem mondani tud valamit az orvos!
Kismamákkal minden rendben?
Maryanne
2019-07-22 07:22:28

Sziasztok!
Néhány napot a Balcsin voltunk, most olvasgattalak vissza benneteket.

Edit, sajnálom, hogy így "bekamuztatott" a teszt! :(

Andi, egy hős voltál, hogy végigcsináltad így a nyaralást, remélem azért ki tudtál kapcsolódni.

Zsuzsi, szorítok, hogy minden ok legyen, szépen érjenek a tüszők! :)
Jozsa85
2019-07-22 06:05:32

Hat nem egy #fergetegparty, de azert vmi mozdult..Lesz ez meg jobb is!
Lanyok,nekem mar nincs kedvem osszebujni.Ez az idozites megoli a romantikat.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!