Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi Lányok, ez lesz. Elkezdjük a kivizsgálásokat. Be is jelentkezem nőgyógyászhoz...amint átment rajtam ez a hülye állapot...
sangria
2013-10-07 10:49:31
Moha: sajnálom, teljesen megértelek.
Kezdjétek el a kivizsgálásokat, plumeria írta, hogy megkönnyebülsz, ha jók lesznek az eredmények, de én azt mondom, hogy az is megkönnyebbülés, ha valami kiderül, mert akkor legalább fogjátok tudni az okát, és onnantól már “csak” azt kell kiküszöbölni.
De még ha “nagyobb” gond lenne is (ami szerintem kizárt, ha valaki olyan szép görbéket produkál, mint te), még mindig lehet az orvostudományhoz fordulni.
Tudom, hogy ez sovány vigasz, ha az ember már régóta megtesz mindent, hogy babája legyen (meg ugye van, akit már az idő is szorít), de sajnos mást nem tudunk tenni, mint utána járni, és akkor már egy lépéssel közelebb kerülünk.
Arra nem gondoltál, hogy abbahagyod a hőmérőzést egy időre?
Lillz
2013-10-07 10:42:22
Sziasztok! En ebben a honapban kedtem el hasznalni a fertility monitort, remelem bevalik. Tegnapra es mara mutatott peak fertility-t, erdekes mert a program szerint mar mult het penteken megvolt az ovulaciom. A homersekletem alapjan ketelkedem benne, meg mindig elegge alacsonynak talalom. Mindenkinek sok sikert! xx
mkinga
2013-10-07 10:37:17
Moha , add ki magadbol!!!
En is itt adom ki mert tudom vannak "fulek" melyek itt meghallanak es valahol eggyutt is ereznek velem. Ferjem is szegenykem meghalgat de hat most minden honapban ezzel hurcolni , szegenykem mar belefaradt valahol , amugy is hallanni sem akar 1-2 napos kesesrol csak legalabb 1 hetesrol, mert mar annyiszor latott letorve negativ tesztek utan , hogy mar meg sem engedi , hogy teszteljek ido-nap elott (persze azert en dugiban megteszem), ezert itt ontom ki magam!
Szoval csak nyugottan lanyok ontsetek ki magatokat es utanna ujra "utra" kellni a babas eredmenyert :) .
Szedett valaki kozuletek Duphastont es Clomidot ( masneven Clostibety vagy nem tudom hogy irjak :p ) eggyutt kezeleskent?
Hunciri
2013-10-07 10:34:43
Sziasztok!
Azert irok Nektek,mert meg szeretnelek kerni Titeket,hogy nezzetek ra a gorbemre,es mondjatok velemenyt,kerlek!Ahogy latom,Ti mar nagyok profik vagytok ebben!:-)))A gep az ovumat szept.25-re rakta,aztan 'atdobta' okt.1-re!Szoval,most mar nem ertek semmit sem!A lutealis fazis alt.13 naposak!Ez volt a 4.honap,hogy probalkoztunk!
Koszonettel,es szep napot!
csillka
2013-10-07 10:02:02
Moha
ne viccelj, nem szabad elnézést kérni a negatívitásért.
Ki kell adni magunkból, ki kell engedni a gőzt, és hol máshol ha nem itt.
Amiről beszéltetek a pozitív gondolkodás, a vonzás törvénye...hát én mostanában elkezdtem beleásni magam ebbe a témába. Valamiért úgy érzem ez hoz majd megoldást. Csak nagyon nehéz, vannak berögződéseink, félelmeink.
Beszéltük már itt, hogy sokaknak csak úgy jön a baba, anélkül, hogy tervezték volna. És szerintem itt van a titok nyitja, nem gondoltak rá. Mi pedig vágyunk rá, napjaink nagy részét ez a gondolat tölti ki, de sajnos nem csak a vágy, hanem a félelmek, a kérdések, a kudarctól való szorongás is ott van. És amig nem engedjük ezt el...Amig azon gondolkodunk, hogy miért nem megy fentebb a hő, vagy miért esett ekkorát, stb.
Jó hosszúra sikerült, de remélem érthető volt amire gondoltam.
NewHope
2013-10-07 09:59:55
Moha, szerintem az baromira belefér hogy 8 hó után elveszted a türelmed! Igazából ez még egy normál időtáv és az is lehet hogy egyszerűen nem volt szerencséd. De ha az segit kicsit kiszakadni vágj bele a vizsgálatokba. Vagy szrd le az egészet (ha megy) és akkor összejön egyből (Murphy inverz :)).
Plumeria, 10-12 napos luteálisom szokott lenni, általában későn van a peteérésem 18-22 nap között és elgé stabilan 29-30 napos a ciklusom, 30 naposnál hosszabb az utóbbi 3-4 évben csak terhesség miatt volt illetve a szülés utáni első vmint a missed műtét utáni (nem első hanem az első mensiig). Szóval elég rendszeres és stabil, ezért csodálkozom ezen a késői ovun és ezek szerint egy kemény 5 napos luteálisom lenne nem várt előtt az miii? Mindjárt megjön érzésem van ma egész nap.
plumeria14
2013-10-07 09:29:21
mkinga,
Sajnálom!
Moha13,
nem tudom, mit mondhatnék, mert nagyon jól tudom, hogy mit érzel. Ha az megnyugtatna, akkor kezdjétek el a kivizsgálásokat, szépen sorban. Hidd el, a jó eredmények felszabadítanak majd! Ajánlatos a pároddal kezdeni, de ha nála minden rendben is van, akkor sem szabad úgy felfognod, hogy nálad van a baj, mert ez koránt sembiztos!
luciffer73,
első baba lenne? Az az érdekes, hogy tényleg igazad van abban, hogy csak pozitívan, de egy idő után az ember már kezd belefáradni ebbe a pozitív gondolkodásba és az utána következő csalódásokba. Ha csak ezen múlna, akkor már mindannyiunknak összejött volna. De persze, ettől függetlenül vagy éppen emiatt nem szabad feladni, de nagyon nehéz lazábbra venni, amikor az ember egyszerűen már együtt él a hőmérőjével. Érdekes, mert én már többször is megfogadtam, hogy csak az ovuig mérek, de hiába, mert nnyira természetesen nyúlok a hőmérő után, hogy mindig a számban landol…
NewHope
A görbéd alapján én is oda tenném az ovudat, mert utána van egyértelmű emelkedés és most szépen fent is maradt a hőd. Az valóban közrejátszhat, hogy más hőmérsékleti körülmények között voltál, de ez majd kiderül. Hány napos szokott lenni a luteálisod?
Mirmite
ez egy érdekes hónap, nekem se volt még ilyen későn az ovum! Nyugalom, nagy esés után nagy emelkedés jöhet!
Nekem végre betette az ovumat. Érdekes, mert a tcoyf.com már 2 napja betette:
Moha13
2013-10-07 09:28:18
Elnézést a negatívért...:X
Moha13
2013-10-07 09:13:26
Mirmite
Kösz...de olyan elegem van...
MEg már hányingerem van attól a mondattól, hogy "új hónap, új esély"...meg a 20%-os statisztikáktól is...az egésztől hányingerem van...és most már tényleg tudni akarom, hogy mi az, ami miatt nem jött még össze. Nem akarok többet várni...én már évek óta várok...igaz, 8 hónapja próbálkozunk, de már évek óta vágyom babára...csak most értünk oda, hogy jöhetne...erre ez a szarakodás meg várakozás meg egyebek...elegem van.