Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mirmite
2013-10-07 09:07:53

Moha

Sajnálom:(
Küldök Neked pozitív energiákat:)

NewHope

Megy a drukk!Az a 18. nap is esélyes az ovura,bár az utána levő pár nap is:)

Én nem tudom mi van:(Tegnap elindult felfelé ma vissza zuhant,ilyenkorra már meg szokott lenni az ovum(11-14).
Lehet ebbe a hónapban nem is lesz?Próbálok nem stresszelni:)
capri
2013-10-07 09:02:54

Értem. Akkor drukkolok a pénteki teszthez! :-)
NewHope
2013-10-07 08:59:29

28 v 29re tenném. Az utána jövő 2-3 napban keveset aludtam plusz nem volt a lakásban fűtés és minusz volt éjjel, érdekes módon akkor egyből fel tudott menni a hőm amikor bekapcsolták a fűtést. Szóval a kevés alvás, munkahelyi stressz és a hőmérséklet esés miatt (Genfből jöttem haza ahol 14 fokkal melegebb volt!) torzak az ott mért értékeim, plusz nyálka és középidős fájdalom alapján is 28 v 29 lehet az esélyes. Akkor voltam pont a férjemnél. Még az is egy érv hogy általában 18. nap körül szokott ovum lenni. De majd kiderül...
capri
2013-10-07 08:44:28

NewHope, mikorra gondolod az ovut?
Ha csak a hődet nézem, akkor max. 1-2 nappal tenném korábbra. Meddig voltál a férjednél?
NewHope
2013-10-07 08:35:42

Moha, sajnálom! De legalább a hőd leesett előtte, szépen jelezte mi következik erre legalább lehet alapozni. (szép kis vigasz tudom...

Én most húzom a csikot, elég szar a közérzetem, támad valami őszi virus és mensi előtti tüneteim vannak ezerrel (ami mint tudjuk ua mint a terhességi tünet de azért sem hivom annak)... Mit gondoltok? Szerintem korábban lehetett az ovum, de a hét végéig nem agyalok ezen; pénteken tesztelek ha addig nem jön meg.
Dia1984
2013-10-07 08:10:42

Jó reggelt Lányok!

Moha, sajnálom, hogy megint nem sikerült! Fel a fejjel! Te vagy az egyik fórumozó, aki mindig mindenkiben tartod a lelket, és nagyon rossz látni, hogy ennyire le vagy törtve!!

Akinek kell, megy a drukk!

Én most nagyon boldog vagyok! Végre sikerült befejezni a ciklust! (Pedig éppen ma mentem volna dokihoz, hogy csináljon már valamit.) Most 49 naposra sikeredett, elég gáz! :S
Lényeg, hogy végre megjött, és néhány nap múlva elkezdhetem a Closty-kúrát...
capri
2013-10-07 08:10:41

Jó reggelt!

Fel a fejjel, csajok! Igaza van Luciffer73-nak! :-)

Én is lefelé tartok, de most magamat nyugtatom azzal, amit többeknek írtam múlt héten: még korán van, innen még visszamehet. :-)
Szilvia1980
2013-10-07 08:07:01

Jó reggelt!

Moha13: Nagyon sajnálom:(:( Rád is rád férne már a pozi teszt, nagyon szorítok, hogy mostmár az legyen! :)

Én ma így... érdekes ez a hónapom :S:S
mkinga
2013-10-07 07:51:46

Ildi,
Itt kuldok egy linket , jobban elmagyarazza mint en :) http://www.hormonharmonia.hu/eletmod/mi-a-kulonbseg-a-termeszetes-progeszteron-es-a-szintetikus-progesztin-kozott/
Moha13
2013-10-07 07:51:23

jobb reggelt...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!