Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
A homerozesrol annyit , hogy otthon en is szajban mertem a homet, amikor kikerultem Franciao-ba, az ittenni dokinom nagyon DE nagyon ragaszkodott es ragaszkodik a ...( most , hogy irjam hogy szep legyen :) )a fenekbe mereshez. Szerinte ez az a hely ahol pontosan lehet merni. Igazabol en ezt csak 2 honapja csinalom rendszeresen , eddig nem akartam ennyire belemmenni az egeszbe.
Szoval itthon van egy elektromos homlokmero ami 2, 2.5 tizeddel kevesebbet mutat mint a fenek mero :p, a szajba merom 2 tizeddel kevesebbet. huvelyben meg nem mertem , ferjem szerint annyi homeronk van , hogy egy korhazat ellehetne latni vele :))
Nem tudom melyik a jobb de Nekem ez a modszer jon be ,kicsit kellemetlen de valamit valamiert.
Moha13
2013-10-11 07:51:20
Sziasztok!
Nem értem, miért nem megy le a hőm...:S
Ovu előtt 36,4-5 szokott lenni.
Ildibaba81
2013-10-11 07:25:25
Sziasztok!
Lucifer!
Éppen ezért léptem...
Keleten a helyzet változatlan....
Ma így:
mkinga
2013-10-11 06:55:54
Dia , vasarnap kezdem :D , en is alig varom mar a novembert :)!!!
csak pozitivan!!!
vonzuk a joooooot , vonzzzzzzuuuuuk a jooooooooot...aaaa poooozitiiivaaaat!! ;)
En ma igy, semmi erdekes csak jovohettol :D
szabinka84
2013-10-11 05:50:54
Sziasztok!menszi sehol,ma így!
capri
2013-10-10 23:10:32
Sziasztok!
Luciffer, elég nehéz elmagyarázni, hogy hova tedd a hőmérőt. Be a nyelv alá, egészen hátra a nyelv tövéig. És szerintem még arra is érdemes figyelni, hogy a nyelvedet rászorítsd. Ha nem teszed, alacsonyabb hőt mér (legalábbis én így vettem észre).
Azt hiszem, az én zuhanásom volt ma a legnagyobb, hát, erről az elsőségről szívesen lemondtam volna...
Adry03
2013-10-10 22:21:29
Sziasztok !
Én is elindultam felfelé.
Dia1984
2013-10-10 21:43:02
mkinga
Köszönöm kérdésed! :) Teljesen normális minden. Szerencsére eddig nem tapasztaltam semmilyen mellékhatást. Remélem, ez így is marad! Egyedül az zavar, hogy iszonyú türelmetlen lettem, és alig várom, hogy 2-3 héttel öregebb legyek, és tudjam, hogy használt-e? És hogy eredményes lett-e tőle a próbálkozás?
Röviden ennyi, de majd írok, ha történik valami változás.
Te mikor kezded?
luciffer73
2013-10-10 21:20:32
Ildi!
Mindenkinek meg van a maga keresztje. Az a kérdés csupán, hogy tud-e, vagy akar-e ellene tenni. Én szerencsére házon belül el tudtam kerülni tőle...most más a főnököm, de a hangulatom is :)))
Igyekszem nem sokat agyalni a hülyeségeken. Az a mottóm, hogy az idegeskedéstől,meg a méregtől, inkább más kapjon agyvérzést, mint én. Lehet, hogy önző gondolat, de ez van. Csak így tudom túlélni a mindennapokat. Amikor bajom van, azonnal kinyitom a számat. Nem tartogatom magamban sokáig a dühöm. Aztán, hogy ezzel a másik, akinek éppen beolvasok mit tud kezdeni, az meg már az ő gondja.
Ajánlom mindenkinek, hogy ne magában morogjon, meg tépelődjön mások szemétsége miatt, hanem igenis nyissa ki a száját. Az első vita után meglátja, hogy sokkal jobban érzi magát.
Ne aggódjatok...minden rendben lesz veletek. A babákok megmaradnak, másoknak összejönnek!! Legalábbis ezt kívánom mindenkinek.
Ildi...mindenképpen lépj valamerre, mert ha nem teszed, az egészséged megy rá. És annyit még a jelenlegi munka sem számít. Nincs az a pénz, vagy beosztás, amiért mindennaposak lehetnek a stresszes helyzetek és amit le kellene nyelned.
Most viszont elteszem magam holnapra, mert lassan a hat órás alvásom is elúszik.
Holnap rátok nézek, vigyázzatok magatokra és pihenjetek. Mindenkinek pillangós álmokat kívánok. Vagy babákos káposzta ültetvényt! :))))
Ildibaba81
2013-10-10 20:47:07
Lucifer!
Nagyon hasonló a helyzetem a főnök témában.
Nekem olyan stresszes pánik rohamaim vannak. Folyamatos hányingerek, a hízás és mellfeszülés nálam is megvan. Ezért is választottam, hogy otthagyom az egészet. Félek, nagyon rossz vége lenne, ha most ezt nem lépném meg. :(
Ez annyira szörnyű... :( Sajnálom, hogy veled is ez volt... :(
Szoval itthon van egy elektromos homlokmero ami 2, 2.5 tizeddel kevesebbet mutat mint a fenek mero :p, a szajba merom 2 tizeddel kevesebbet. huvelyben meg nem mertem , ferjem szerint annyi homeronk van , hogy egy korhazat ellehetne latni vele :))
Nem tudom melyik a jobb de Nekem ez a modszer jon be ,kicsit kellemetlen de valamit valamiert.