Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jozsa85
2019-07-23 06:05:00

Sziasztok!
Vegulis igy huzta be az ovut.Atrakta 13rol 12re.Nem is baj, mert aznap hajnalba es este is osszebujtunk.Elkezdem a progi tamogatast 3×1 utroval es majd meglatjuk. :)
Addig is tervezem az augusztusi kikapcsolodast.Szep napot Mindenkinek!
Andi198729
2019-07-22 19:38:37

Lullaby igen szedek gyógyszert az IR-re. Először 500 mg merckformint most pedig 2x 750 mg-ot plusz diéta és mozgás.15 kg-ot adtam le. Nekem ezt a stressz okozta amiatt h.2 éve köldökzsinórcsavarodásban meghalt a kisfiunk:( Erikasz neked van még peteérésed? Görbe alapján úgy néz ki hogy nem volt még ovud. Lehet h.ritkábban van peteérés és hosszabbak a ciklusaid.
Málna elfelejtettem irni mert nem győztem visszaolvasni a sok hozzászólást. Nagyon sajnálom amin te is keresztülmentél:( Kitartást sok erőt kívánok neked és ne add fel! Anett remélem minden rendben lesz veled is lezárhatod az előző sikertelen terhességet és újult erővel tudsz majd előre tekinteni a következőre.
erikasz
2019-07-22 19:01:24

Én ma igy ,nem tudom lesz e ebből valami !:(

Milla880529
2019-07-22 18:55:19

Jelenlegi hőgörbém lent megtalálható, jól sejtem, hogy a napokban lesz az ovulációm?
lullaby
2019-07-22 14:52:18

Sziasztok!
Így állok ma. Cicik érzékenyek, barnázás nincs, nagyon enyhe tompa szurkálás a méhem bal oldalán. Remélem nem csak odaképzelem. ☺ olyan jó lenne tudni, hogy ez a hónap sikeres-e. (Dpo7) ilyenkor már magasabbnak kéne lenni a hőnek, nem?
Andi198729 te szedsz az IR-re gyógyszert?
Andi198729
2019-07-22 14:32:41

Meliko, a ti esetetek is azt példázza, hogy a rágörcsölés, számolgatás nem jó. lehet hogy mi sem véletlenül veszítettük el a babánkat, mert nem kellett volna számolgatni, mert erőltettem, hogy megfoganjon, lehet hogy még nem volt ott az ideje, talán jobb a sorsra bízni. Ha egy baba jönni akar mindenáron megfogan, ha pedig nem akar akkor hiába minden próbálkozás. Meliko nektek most volt itt az ideje, és pont akkor mikor nem ezen gondolkodtatok. Úgyhogy ebben tényleg van valami.
Edit, elhiszem hogy milyen rossz ez... én anno 3 gyereket terveztem, most meg örülni fogok, ha 1 összejön az életben, nagy nehézségek árán valószínűleg. Edit, van nálad valamilyen probléma, ami akadályozza a teherbeesést? Ha jól emlékszem, pajzsmirigy problémáid vannak? Olyan sok probléma létezik, elegendő, ha csak valami nem smakkol, és rögtön nem jön össze a baba. Mikor még nem voltam IR-es, akkor minden rendben volt, sikerült, most meg lett ez a nyavalya, és már elég is ahhoz, hogy ne sikerüljön.
Meliko78
2019-07-22 12:14:12

3*2 naponta ha esetleg hasmenés lesz akor csökkenteni kell ! De nekem nem kellett
Sziszi259
2019-07-22 12:06:26

Meliko köszönöm! :)
Mennyit kell egy nap? Te hogy szeded?
Meliko78
2019-07-22 12:02:41

Sziszi ne aggódj mert nem lesz baj nekem is vannak még mindig gorcseim szedj magnerotot
Sziszi259
2019-07-22 11:50:57

Én jövő héten szerdán megyek az első uh.ra. Igazából rettegek, hogy nincs baba... Görcsölök egész sokszor. De vérzés nincs.
Mindig az eszembe van, hogy később még bármi lehet... :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!