Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-07-23 19:08:40

Köszönöm szépen Erikasz :) annyira kedves vagy;) hát jó lenne babásnak lenni végre de nem sok esély van rá. Nem próbálkozunk nem időzítünk, házaséletet persze élünk ettől függetlenül amikor jólesik. Remélem azért te sem adtad még föl a közös babát a pároddal!
Barátcserjét azt folyamatosan lehet szedni vagy inni vagy azt is csak ovu után? Egyik szintén Ir-es kolléganőm is azt szedi de ő folyamatosan. Lehet nekem sem ártana szednem.
erikasz
2019-07-23 18:56:04

Andi :Egyszerre nem szabad, vagy egyik ,vagy másik szerintem mind kettő tökéletes !
A palástfű segíti a beágyazódást is .
A barátcserje egyen súlyban tartja a két hormont a progit és az ösztrogént sőt ami neked kell a sárgatestet, hogy hosszabb legyen a luteláris .
A következő ciklusban a barátcserjét próbára teheted, de most csak a palást igyad .De ,ne legyen rá szükséged ..már most babás légy .ebben a ciklusban !
Én is igy csináltam .
A barátcserje teát ittam egy ciklusban ,6 alkalommal és nekem elég volt hogy babás legyek a második honapban .
Előtte az Erdei Málnalevelet ittam menszesztől ovu-ig l, utána Palástfűvel folytattam menszeszig .
Utána probáltam a barátcserjét, ahogy irtam 6 alkalommal teát, Boszi Barátcserje tea ,rettenetes keserű mint az epe először elhánytam magam ,de meg lehet szokni .
Andi198729
2019-07-23 18:00:28

Milla sztem elsőkörben próbáld ki a normál ovutesztet a 30-sat aztán ha nem válik be akkor érzékenyebbet a 20 -sat. Nekem anno a 20-as teszttel jött össze a baba. De most már nem használom mert idegesítő h.minden hónapban pozi +a hőm is mutatja az ovut jól időzítettünk és mindig menzesz lett a vége. Belefáradtam h.minden próbálkozás hiábavaló. Most várakozunk h.javuljon az Ir aztan sztem elmegyünk Krizsához. Hiába mondják h.egyszer már spontán teherbeestem, meg is maradt a 31.héten halt meg köldökzsinór csavarodásban;h.sikerülni fog az másodjára is,hát nagyon nem akar összejönni pedig mi is megtettünk mindent, vitaminok hőmérés ovuteszt jó időzítés és semmi...nem akarok ebben élni még évekig de már hónapokig sem mert ebbe bele lehet őrülni. Nem akarom h.erről szóljanak még hónapok h.sikertelenül próbálkozunk. Ti is vagytok egy páran akik sajnos ebben vagytok.. ez mindent beárnyékol a házasságot a mindennapokat még azokat a pillanatokat is mikor az ember jól érezné magát. És főleg h.azt látom h.a környezetemben sorra teherbeesnek pikk pakk főleg olyanok akik nem is tervezik meg sorra születnek a babák mi meg itt vagyunk gyászoló szülőkként akik vágynak a babára, csak nem jön össze.
Andi198729
2019-07-23 17:43:08

Erikasz neked segitett anno a barátcserje?azt hogy szedted ovu után vagy egész ciklusban? Szerinted én is szedjem azt vagy inkább igyam a palástfüvet. Múltkor írtad hogy egyszerre nem szabad a kettőt. Jó lenne segíteni valahogy a megtapadást persze ehhez fontos h.rendeződjön az Ir.ez a kulcsa mindennek.
Edit sajnálom hogy megint volt egy halvány remény halvány pozi teszt és mégsem sikerült érthetetlen mi lehet a probléma. Ciklusod rendben van van peteérés szép a görbéd és megfelelő időben vagytok együtt. Mész majd úgyis dokihoz biztos segít majd és mond valami okosat.
erikasz
2019-07-23 17:24:53

Kira :Már nem szedem a cukor gyogyszert több mint 3,5 hónapja minden helyre jött ,a három havi érték hemoglobin A1c IFCC 39 mmol a másik hemg.A1 c 37 mmol és a reggeli is gugloz 4,7 volt vérvételkor gyógyszer nélkül a diéta szerintem helyre hozta a sok fogyás 55 kg lettem 67,5 -röl .
A gyogyszer amit szedsz az nagyon jó ,sikerrel fogsz járni lehet már ebben a ciklusban ,de valakinek 3 honap kell .
Én is a barátcserjét ittam teában , 2. honapban siker volt !
De most már koros vagyok "kicsit " ritkábban van peteérés .
Kira84
2019-07-23 16:14:29

Üdv lányok.
erikasz, örülök hogy jelentkeztél,látom kitolódott a ciklusod,nem lehet hogy a gyógyszer kavart be amit a cukorra szedetnek veled,mert nekem akkor volt ilyen a görbém.
Én most ezeket szedem.
https://www.babalesz.hu/termekenyseg-tamogato-termekek/vitamincsomag-pcos-esetere/
erikasz
2019-07-23 15:59:43

Én ma igy
Andi :Nekem már ritkábban van peteérés ,ez már természetes !:)
Azért ilyen hosszúak a ciklusaim .
Milla880529
2019-07-23 14:28:20

Edit, köszönöm a segítséged! Anno használtam ovu tesztet, de nem igazán volt különbség, mondjuk annyi, hogy az elején és a végén a ciklusnak egy csík volt, de kozepidoben nem volt nagy kiugrás. Van ötleted, melyik LH tesztet használjam?
Edit90
2019-07-23 11:43:42

Sziasztok!
Lullaby: eddig nagyon szèp a görbèd,nem kell magasabbnak lennie. Barnázás ne is legyen,de legyèl mèg türelmes,mèg legalább 4-5nap,mire mutathatnak valamit a tesztek.
Milla: na most lenne jó az ovuteszt,megmutatná,hogy ez a leesès már ovut jelez e. Ha holnap magasabbat mèrsz,mint ma akkor igen,ha ennyit akkor ez mèg nem az. Az èn ciklusaim úgy szoktak alakulni,hogy ovu előtt kb egy héttel is van egy leesès. Ha 30vagy annál hosszabb ciklusaid vannak,akkor mèg kèsőbbre tennèm nálad az ovut,ès ez mèg nem az volt.
Józsa: szèp emelkedès,a progi pótlással magasabb hőket fogsz mèrni,mint a szokásos. Szurkolok nektek,az időzítès biztosan jó volt;)
Nekem vègre leesett,a hasam is görcsöl,mèg ma meg fog jönni. Legalább az utro nem tolta ki nagyon,ennek is örülök.
Milla880529
2019-07-23 08:37:32

Jelenlegi állapot:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!