Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-10-11 10:26:07

NewHope
Gratulálok! :)
Akkor mégiscsak bejött az az utazás...:D
A ciklus mely napjain voltatok együtt?
Szerintem egyébként korábban lehetett ovud, mint ahogy a rendszer jelzi...
Remélem, nem felejtesz el majd írni a reményhozóba...:)
Karolina01
2013-10-11 10:17:47

Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy a termékeny időszak mikor lesz sötétebb zöld? Nem értem, hogy miért világos még mindig amikor már túl vagyok rajta. Íme a görbém:
Köszi Karolina
Monika5
2013-10-11 10:15:40

Bocsánat az elírásért! *egészséget
Monika5
2013-10-11 10:13:43

NewHope,
De jó! :) Óvatos gratula és jó egészsédet! :)

Szabinka84,
A tesztet nem kérdezem. De az érdekelne, hogy mikor tervezel orvoshoz menni? Ahogy nézem a görbéd, lassan már a 6. hét jön... :) Tüneteid vannak (az elmaradt menszit és a szép hőt leszámítva)? Drukkolok neked!
NewHope
2013-10-11 10:04:47

Mirmite, ha a tiéd késői én mit szóljak? :)

Jajj de utálom ezt az oldalt öles betűkkel a tetején h tervezett baba melóhelyen fórumozok most beszólt egy kollega hogy "megy a KPI riporting?" (KPI=Key Performance Indicator, fő teljesitménymutatók - hát végül is az :D)
Mirmite
2013-10-11 09:26:43

NewHope

Szuper reggeli hír!!!!
Óvatos gratula Nektek!!!
De jó fülig ér a szám:)

Nekem is végre betette az ovut,jó késői:)
NewHope
2013-10-11 09:08:25

Jó reggelt mindenkinek, olyan jót mint az enyém!!! :)
Ma reggel x-epil és clearblue 25ös teszttel mindkettővel halovány pozit teszteltem. Óvatosan örülök és várom az erősödést további tesztekkel betározva. :))
luciffer73
2013-10-11 08:42:29

Sziasztok, jó reggelit! :)))
Capri...akkor viszont jól csinálom, feltéve, ha a nyelv alá, de szemből és nem oldalról gondoltad egész hátra. A nyelvemet is rászorítom, sőt még a számit is muszáj vagyok görcsösen összeszorítani, mert olyan kis vékony a mérő vége, hogy félő, hogy a súly miatt kiájul a számból.
Én máshová nem merem bedugni, és most ciklus közepén egyébként se lenne célszerű. Legalábbis szerintem.

Ildi nagyon helyes....remélhetőleg akkor a felesleges idegeskedés is elmúlik. Teljesen úgyse lehet kiküszöbölni, mert ahhoz a Himalájára kéne költözni, de ott meg hideg van, ami szintén ingerültté tenne :DDDD

Én kicsit melegedtem ma reggel, de azért túlzásba nem vittem...ma se. Egyszerűen én nem bírom elérni az áhított 36, 5 feletti hőmérsékletet.... :/ olyan vagyok, mint egy béka :DDD
Moha13
2013-10-11 08:02:18

mkinga
Hát, nem tudom...lehet, hogy ez van...kíváncsi leszek, lemegy-e egyáltalán...nekem ovu után ugrik erre a 36,7-re...és onnan menetel tovább fölfelé.
mkinga
2013-10-11 07:56:44

Moha az en hom is magas , a mulhonaphoz kepest. En rafogtam a hidegre, hogy most jobban feloltozom es kemenyebben takarozom :))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!