Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Edina75
2013-10-11 12:05:11

Newhope!!gratulalok!!!

Katicabogar!!tesztelj,,én is így voltam késett,teszteltem,,aztán pecseteles,,ma lassan 8 hetesek vagyunk!! Tehát hajrá!! :)
Kira84
2013-10-11 11:52:32

NewHope.Gratula neked,ez nagyon jó hír ..
Virgács
2013-10-11 10:55:34

Sziasztok!

NewHope
Hatalmas nagy gratulációt küldök:)Nagyon jó hír!

Én ma így.A tegnapot gondoltam,hogy csak a keszekusza éjszakától volt a nagy ugrás.Sztem a mai a normalis.
Amúgy érdekes ez a mérés.hüvelyben nekem is 2-3 tizeddel magasabb,mint q grafikon értékei a szájban.
Úgy 37 napok óta,kivéve a tegnapi kiugrast.
Katicabogár5
2013-10-11 10:54:19

Moha
van görbém de nem tudtam mérni 8 napig mert munka miatt nem voltam itthon.
Tesztelnék én is már de volt már rá példa hogy késett.
Archangel85
2013-10-11 10:53:39

Newhope!!! Nagyon örülök neked!!

Nekem ma megjött. :(
De sebaj, így hétfőn mehetek az első vérvételre, ami egy lépéssel közelebb visz a kisbabánkhoz. :)
NewHope
2013-10-11 10:36:41

Katicabogár - csináld meg a tesztet és megtudod. Nincs mitől tartanod szerintem. :)

Moha: én is ezt mondtam hogy szerintem korábban volt ovum. 27-28-29, tehát p-sz-v voltunk együtt. Na jó igazából csak 2x de a 27/28 épp éjfél körül volt a határon és nem néztem órát igy mindkét napra beraktam :D Vasárnap meg délelőtt. De az is lehet hogy a rendszer szerinti időben volt az ovum, eddig mindig igy estem teherbe hogy minimum 4-5 nappal ovu előtt voltunk együtt utoljára. Igen kitartóak a katonák. :) Vagy a Mont Blancnál behibernálódtak :D
Irok majd de még kicsit itt fárasztalak titeket amig szebb lesz a tesztem mert még nem vagyok 100% elégedett a szinével :)
Karolina01
2013-10-11 10:32:20

Moha13!
Köszi, most már értem. Azért is vagyok gondolkodóban, mert az előző hónapban 16. napon volt az ovum. Most akkor marad a várakozás, hogy mi lesz... ???
Moha13
2013-10-11 10:31:37

Katicabogár5

Szerintem tesztelj egyet...:)
Görbéd nincs most?
Katicabogár5
2013-10-11 10:29:45

Sziasztok Lányok!

5.-én kellett volna megjönnie de nem jött meg. Helyette 7.-én volt egy kis vérzés ami még egy napig sem tartott. Azóta néha pici pecsételés néha meg semmi. A hasam is néha fáj mint ha meg akarna jönni néha nem fáj. A melleim fájnak nagyon meg a mellbimbóm ami eddig sosem fájt. Még előző terhességnél sem. Fáradtabb is vagyok meg néha hányingerem is van. Nem akarom elbízni magam. Szerintetek mi van velem? Tesztet vettem de még nem mertem megcsinálni
Moha13
2013-10-11 10:27:26

Karolina01
Szerintem bizonytalan a rendszer, hogy hovárakja, mert az első nagyobb ugrás után mire berakta volna, megint ugrott egy nagyot a hőd, így most várja a folytatást...és majd aszerint fogja berakni az ovut. Pár nap és kiderül. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!