Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Andi! Nagyon sajnálom ami Veletek történt! :( Az IR-t lehet karbantartani! Nagy odafigyelést és szigort követel, de aki figyel magára, az meg tudja csinálni. Sok IR-es kismama szül egészséges gyermeket. Nálad is kezelik ezt az anyagcsere betegséget, akkor jönni fog a kis csoda! Nekem is IR-em van(3x 500 mg meforal), bízom a legjobbakban!
Erikasz: szurkolok, hogy legyen ovud!
Ha a lutális szakasz hossza megvan 12-13 nap, van peteérés és a hőmérséklet sem esik az alaphő alá ezen időszakon, akkor feltételezhető, hogy a hormonegyensúly jó állapotban van? Sose csináltak hormonpanelt, hőgörbe mutatná, ha rossz lenne az fsh-lh arány?
Mai görbém: terhes tünet sajna nincs. Csak a cicim fáj :(
Milla880529
2019-07-24 12:59:26
Andi: Görbém alapján nem biztos, hogy lesz?
Andi198729
2019-07-24 08:02:26
Köszönöm szépen nektek lányok, nagyon aranyosak vagytok :) Milla, köszönöm a megerősítő pozitív gondolatokat! Igyekszem nem feladni, csak már lelkileg belefáradtam, hogy meghalt az egészséges babánk, és most a sok sikertelen próbálkozás.
Beababa, ezt igazából az endodoki mondta, hogy az IR sárgatestelégtelenséget eredményezett, rövid a luteálisom, 10 nap... meddőségi dokival még nem konzultáltam. Én ebből gondolom, hogy a megtapadással lehet gond. Gyógyszert erre nem írt, mert mondta, hogy alapjáraton rendben vagyok hormonálisan, ez az IR következménye, azt kell rendezni, mint kiváltó okot, és nem a tünetet. Azt is csak az interneten olvastam, hogy lombikot addig nem csinálnak, míg nincs rendezve az IR, mindenesetre érdemes lenne elmennünk, hogy esetemben mit mondanak, hátha van esély lombikra. Ha tényleg várni kell, hogy rendeződjön, akkor várok, de ha bele lehet vágni, akkor ne húzzuk tovább az időt. Vagy várok a spontánra, ha meggyógyulok az IR-ből.
Erikasz, szerintem ez már ovu volt, fokozatosan emelkedik ;-) Milla, ne keseredj el, lehet még ovu a napokban, lehet, hogy most, a 2. leesésnél történt meg, ha legközelebb használsz ovutesztet, akkor az pontos képet fog adni.
erikasz
2019-07-24 06:38:04
Jó reggelt !:)
Én ma igy ,remélem ovu !
Milla880529
2019-07-24 06:37:10
Lemaradt a grafikon :)
Milla880529
2019-07-24 06:36:07
Hát nem ovu volt:
beababa23
2019-07-23 20:31:32
Andi,az IR miatt nem tapadna meg?Ezt meddősėgi klinikán mondták vagy csak egy egyszerű nőgyógyász mondta?
Milla880529
2019-07-23 20:07:36
Andi: Történeted után nehéz mit írni. Egyszerű azt írni, hogy majd az idő segít.
Igazából életem során mindig azt tapasztaltam, hogy másodjára sikerült minden, de soha nem adtam fel. Most ugye lassan egy éve probálkozunk, de nem adjuk fel. Eddig sokmindent hallottam: elmaradt menszes - majd rendbe jön...most ez a progeszteron, hogy ovu előtt nem is lett volna szabad szednem. Ilyen részletekre oda kell figyelni. Ugye nekem is pajzsmirigy alulműködésem van, de most emelték meg az adagot. Sokszor mondják,hogy fejben dől el minden. Hidd el nekem, eljön az idő, amikor ezekre az időkre már nem úgy fogsz visszatekinteni és lesz babád, sőt több babád. Csak ne add fel, mert ha feladod...bukhatod az egészet.
erikasz
2019-07-23 19:54:12
Andi .Te is aranyos vagy és nagyon kedves nő ,nagyon boldog lennék ha segiteni tudnék bármibe .
A barátcserjét egész ciklusban lehet inni ,de ha pozitiv a teszt rögtön abba kell hagyni ,mert nem ajánlatos szedni tovább ,erre figyelj .
De, ha nem fogod tudni meginni, inkább a kapszulát szedd !
Mert borzasztó az ize !
Meliko78
2019-07-23 19:16:53
Sziasztok! Én a premens tablettát szedtem most az utolsó ciklusban az is egy természetes progeszteron! A barát cserje nekem apszolut nem jött be ! Erikasz nem próbálod meg a DHEA-t? Veszíteni nem vesztel vele ?!
Erikasz: szurkolok, hogy legyen ovud!
Ha a lutális szakasz hossza megvan 12-13 nap, van peteérés és a hőmérséklet sem esik az alaphő alá ezen időszakon, akkor feltételezhető, hogy a hormonegyensúly jó állapotban van? Sose csináltak hormonpanelt, hőgörbe mutatná, ha rossz lenne az fsh-lh arány?
Mai görbém: terhes tünet sajna nincs. Csak a cicim fáj :(