Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
GRATULALOK!!!! Jo egeszseget es jo babavarast nektek! :)
NewHope
2013-10-12 17:57:09
Kira!!! Szuper!! :)) A halvány csik már nagyon jó, nekem is halvány még de ha már látod és nem csak képzeled akkor nincs min gondolkodni!!! :)
Minden rendben lesz most, nálad is és nálam is - és kész! :)
Szilvia1980
2013-10-12 17:47:58
Sziasztok lányok :)
Ez a görbe nagyon furi...szerintetek?
Karolina01
2013-10-12 17:17:48
Sziasztok!
Még mindig halvány az ovu jelem. Most folyton ugyanazon van a hőm. Ki tudja miért? Ma elég erős derék és mell fájásaim voltak. Lehet, azért, mert jövőhéten vasárnap kéne megjönnie. Lehet, hogy meg fog jönni sajna, mert akkor vannak ilyen fájásaim. Jó látni, hogy van aki sikerrel jár itt a fórumon...
luciffer73
2013-10-12 15:28:08
Sziasztok lányok!
...az egyik szemem sír, de a másik..!!!! :DDD
Én nem óvatoskodok...gratula a halványhoz...lesz az még jó erős is...ne gondolj a másik variációra...csak a jóra tessék koncentrálni!
Akinek megjött, hát annak....őszintén őt se sajnálom...örülj, hogy legalább megjött és így még van remény a babára...ha már nem is haviznál, akkor lenne nagy baj! Gondold csak végig!
Zaola..(remélem jól írtam)..isten hozott...!!! De még egyszer meg ne lássam, hogy leöregezed magad! 34 évesen hol vagy te öreg? És ha valóban az vagy, akkor mit szóljak én?? Novemberben leszek 40. Na és? Ez csak egy szám a személyidben...kit érdekel?! A saját korod téged se érdekeljen. Nem vagy kifutva. Szóval tessék ezeket a hülyeségeket elhessegetni...erre nincs szükség/ed!
..itten van a görbém...úgy látom velem együtt ő sem normális, de azért megvígasztalhattok! :)))
Ja, és a kolléganőmnek a clostytól ikrei születtek...úgyhogy vigyázzatok! :DDDDDD
Kira84
2013-10-12 14:03:52
Mirmite Igen elég haloványka,minden esetre nem élem bele magam és megpróbálok legalább 2-napig nem tesztelni hátha kibirom.
Mirmite
2013-10-12 12:48:54
Kbettina
Ugyanezt gondoltam ebben a ciklusban én is:)
De ne izgulj mi nők már csak ilyenek vagyunk:)
Nézd meg a görbém,ovum általában 11-14 nap között
de a 14 csak ritkán,most meg......17 nap.Már én is
lemondtam róla de hát csak később volt:)
Íme:
Mirmite
2013-10-12 12:46:12
Kira84
Halvány csikocska?????Az jó!!!
Ovatosan gratulálok és nagyon szorítok minden rendben legyen!!!
Mirmite
2013-10-12 12:44:48
zzzaola
Üdv a csapatban!
Sok sikert!
kbettina
2013-10-12 12:38:13
Lányok?én eddig is feladtam már ezt a hónapot, de a mai még alacsonyabb hőm teljesen lelombozott.szerintem ez ovu mentes hó lesz?bár nem látom a grafikont, de elképzelem.szörnyű.... Szerintem jövö hótól pihi van, és nem mérem.elég volt már.Azért csatolom a görbét, ti nézzétek azért meg.
GRATULALOK!!!! Jo egeszseget es jo babavarast nektek! :)