Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
zzzaola:üdv! A potyogtatós gondolataink megegteznek:) én is szoktam ilyeneken agyalni.
Kira84
2013-10-12 12:30:57
kbettina.Köszi aranyos vagy... :)
kbettina
2013-10-12 12:25:01
kira: ez annyira jó!szorítok :)sajnos telóról én a görbéket nem látom,még a sajátomat is csak elképzelem :D
zzzaola
2013-10-12 11:22:59
Sziasztok lányok! Nagyon örülök, hogy van egy ilyen oldal, ahol megoszthatjuk egymással ezeket a dolgokat.Mi 3 hónapja próbálkozunk a vőlegényemmel, 2. hónapja vezetek itt görbét. Olyan szomorú, hogy aki"nem érdemli meg", potyogtatja már a nyolcadikat, és itt vagyunk mi, akik mindennél jobban szeretnénk..félek, hogy kifutok az időből. Későn értem meg erre agyilag.34 vagyok, és 3 gyerkőcöt is szeretnék. Sorban vagy egyszerre:)Az viszont reményt ad, hogy nem vagyok egyedül. A többi fórumot is elolvastam, megkönnyeztem, és nagyon szorítok nektek, nekünk, hogy a legnagyobb álmunk teljesüljön.
Kira84
2013-10-12 11:16:28
Sziasztok lányok eltűntem egy pár napra,vagyis itt voltam csak olvastalak titeket.A lényeg tegnap reggel spontán rosszul lettem ma még megúsztam bár émelygek.A hőm is fent van,Augusztusban 29- én mint már irtam volt egy missed AB om,de azóta még nem jött meg.Voltam dokinál3-dikán és akkor csak azt mondta hogy megvan vastagodva a méhnyálkahártya ami 12mm es volt akkor,azóta nem jött meg.Jövőhéten megyek dokihoz,csináltam tesztet de nagy nagyon haloványka csík van csak rajta,nem élem bele magam várok még.De abban is biztos vagyok hogy nem akkor volt az ovum ahova a rendszer rakta.Amit érzek a méhszáj magasan van és puha.Ez most jó vagy nem? Lányok nézzétek már meg mert én már nem értem hogy mi van.
napsugar24
2013-10-12 11:14:48
kedves Dia 1984!
Én 5 havi closty stimuláción vagyok túl.
Alacsony a progi értékem, de rendszeresen volt peteérésem. nekem szinte semmit nem változtatott az értékemen-a barátcserje annál inkább. Első 3 hónapban 5 napon át napi 2x1-et kaptam. Nagyon rosszul voltam tőle-óriási fájdalom volt a peteérés és a menstruáció előtt is. nagyon fájt a fejem, nagyon rossz volt a közérzetem mindig csak veszekedtem a férjemmel, mindenen elsírtam magam, néha mintha filmszakadás lett volna. Majd orvost váltottam és lecsökkentette az adagomat. De nekem babát nem hozott.
Remélem neked jobb tapasztalataid lesznek vele kapcsolatban. ja és nagyon megnőtt a folyadék beviteli igényem-és azt mondta a dokim ez jó.
Köszönöm szépen mindenkinek a biztatást-a gyógyszereket még szedem-egy kicsit rosszul vagyok tőlük-kedden megyek dokihoz, de már egyáltalán nem bízom benne-sajnos szerintem elvesztettem a babát.
Mindenkinek gratulálok akinek sikerült-és nagyon vigyázzatok magatokra.
Többieknek pedig megy a drukk.
Dia1984
2013-10-12 10:52:47
Helló Lányok!
haziv, gratulálok a babához! Jó egészséget Nektek!
Katicabogár, sajnálom, remélem ez a hónap meghozza a várt eredményt. Természetesen ez mindenkire vonatkozik.
Nálam tovább folytatódik az émelygés, hányinger, időnként a mindjárt megjön érzés. Más is tapasztalt ilyet a Closty-tól?
Hőmérséklet terén továbbra is hullámvasút.
NewHope
2013-10-12 09:14:23
haziv - szuper, gratulálok! Majd irj hogy mikorra várod ha már voltál dokinál!
Nekem a mai tesztem már sokkal egyértelműbb bár még mindig halovány, de OTT VAN! Elkezdtem használni az utro hüvelygolyót, már nem lehet baj érzem :)
Moha13
2013-10-12 08:36:20
haziv
Gratulálok! :)
Tényleg nagyon hason a görbétek NewHope-pal...:)
Katicabogár5
Sajnálom, hogy most nem sikerült...és szorítok a következőre.
Én most már tényleg nem értem, miért nem megy már le a hőm...ilyen még nem volt:
Katicabogár5
2013-10-12 08:11:44
Sziasztok!
Ma reggel sajna meg jött :( a következő hónaptól nem görcsölök rá és nem is hőmérőzőm. Meguntam és fel is adtam. Titeket figyelni foglak és megy a drukk mindenkinek
Akinek sikerült annak meg gratula