Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Eddig csak csendes megfigyelőként voltam jelen az "itt a görbém" életében...Van egy négy éves kislányom, úgy éreztük a férjemmel, hogy jöhet a második baba. 5 hónapja próbálkozunk,
2 hónapja vezetem a hőmet az oldalon, és pár napja halvány pozitívat teszteltem:)
A görbém nagyon fura, az ovumat már csak akkor tette be, amikor pozitív lett a terhességi tesztem, tehát lányok, azért írok, hogy egy kis lelket öntsek azokba, akik kizárólag a hőnek hisznek.
Ne tegyétek, mert számos olyan körülmény létezik, ami befolyásolja a teherbeesést, és a fórumon is annyian megfogalmaztátok már, hogy csak befelé kell koncentrálni, figyelni a tested jelzéseit, és nem bemagyarázni a tüneteket, mert bizony az első hőm vezetésekor minden várandós jelet produkáltam, mér a tejszerű folyást is, mégis megjött a nemvárt 5 nap késéssel.Majd elhatároztam, hogy a szeptembert nem görcsölöm végig, és láss csodát:)
NewHope,
ne hari, veled napra pontosan megy a ciklusunk, ezért külön izgultam érted, és olyan boldog vagyok, hogy sikerült neked is! WW-m nekem is volt, csatolom, úgy látszik szeptemberben divat volt:)
Moha,
mielőtt figyelmeztetsz:) Csatolom a reményhozóba is a görbém, de megvárnám vele az első szívhangot...
Addig is olvasgatlak benneteket, nagyon szorítok mindenkiért!!!
Adry03
2013-10-11 23:31:57
Sziasztok !
Végre betette az ovumat. Nálam is +kezdődik a várakozás. Majd +látjuk.
Virgács
2013-10-11 21:25:34
Szép estét!
Eseménydús lesz a jövő hét eleje.
Napsugar,katicabogar,szabinka s még én is csak jövő héten leszünk okosabbak.De legalább sok jó hír van kilátásban,mert ugye arra koncentralunk!:)Boccs ha valakit kihagytam.
Katicabogár5
2013-10-11 20:50:42
Sziasztok.
Hétfőn fogok tesztelni ha addig semmi. Mondjuk most semmi jele a mensesnek mert nem is fáj a hasam. A mellem viszont nagyon fáj meg a derekam. mindent meg írok hogy mi lett az eredmény.
szabinka azon csodálkozom hogy te nem teszteltél mert nekem 6 napja késik ( igaz volt egy kis pecsételés azt hittem hogy meg jött)
Monika5
2013-10-11 18:46:22
szabinka84,
Értem. A görbédet nézve és a tüneteidet is figyelembe véve, szerintem van ott valaki. :) Kitartást a várakozáshoz és sok sikert a teszteléshez/vizsgálathoz. :)
szabinka84
2013-10-11 17:23:22
Hát jövö hétre tervezem az orvos látogatást,mert ez már nem normális,ugy normális ha van valaki
Dia1984
2013-10-11 16:42:15
mkinga
Én is úgy gondolom, hogy a végeredmény a lényeg! :D Ennyi kellemetlenség belefér!
mkinga
2013-10-11 16:28:26
Dia!
De jo , hogy irtal, egesz nap te jartal az eszemben :D . Vasarnap mar kezdem en is... beszeltem egy baratnommel, ő is szedte egykor es azt mondta , hogy kegyetlenul fajt a hasa a ciklus kozepen es szep nagy peteket csinalt neki , csak sajnos utanna kiderult, hogy elzarodasa van...
Ugy , hogy csak jokat hallanni rolla, sza..le a mellekhatasokat az eredmeny a lenyeg ;), kitartas neked! varom a tovabbi fejlemenyeid :D
Dia1984
2013-10-11 15:57:17
Sziasztok Lánykák!
Micsoda hírek!
NewHope, gratulálok!!! Látod, a ciklusod elején levő WonderWoMan meghozta az eredményt. Tetszik ez a KPI-s hasonlat. :)
Katicabogár, én biztosan nem bírnám ki a helyedben! Várjuk a híreket.
mkinga, visszatérve a mellékhatásokra: hát, azt hiszem vannak. Mikor beveszem, utána 1-2 óra múlva kicsit hányingerem lesz, és kótyagos lesz a fejem... Mintha be lennék csípve! Kíváncsi vagyok, hogy nálad jelentkezik-e majd valami!
Nálam még semmi izgalmas, egyenlőre hullámvasútazok.
NewHope
2013-10-11 15:49:01
Szabinka, múlt szombat óta szerintem már sok viz lefolyt a Dunán, egész nyugodtan tesztelhetsz. Tünetek is jók, nekem is ezek vannak :)
Az én tesztem is olyan ám hogy ha csak nagyon ilyen vagy olyan fényben és szögben nézed akkor látod a másik csikot, de ami ott van az ott van! Múltkor is volt egy ilyen tesztem és a másnapi már rendes szép sötét volt. Ezért merek hinni most már ennek is. :)
Eddig csak csendes megfigyelőként voltam jelen az "itt a görbém" életében...Van egy négy éves kislányom, úgy éreztük a férjemmel, hogy jöhet a második baba. 5 hónapja próbálkozunk,
2 hónapja vezetem a hőmet az oldalon, és pár napja halvány pozitívat teszteltem:)
A görbém nagyon fura, az ovumat már csak akkor tette be, amikor pozitív lett a terhességi tesztem, tehát lányok, azért írok, hogy egy kis lelket öntsek azokba, akik kizárólag a hőnek hisznek.
Ne tegyétek, mert számos olyan körülmény létezik, ami befolyásolja a teherbeesést, és a fórumon is annyian megfogalmaztátok már, hogy csak befelé kell koncentrálni, figyelni a tested jelzéseit, és nem bemagyarázni a tüneteket, mert bizony az első hőm vezetésekor minden várandós jelet produkáltam, mér a tejszerű folyást is, mégis megjött a nemvárt 5 nap késéssel.Majd elhatároztam, hogy a szeptembert nem görcsölöm végig, és láss csodát:)
NewHope,
ne hari, veled napra pontosan megy a ciklusunk, ezért külön izgultam érted, és olyan boldog vagyok, hogy sikerült neked is! WW-m nekem is volt, csatolom, úgy látszik szeptemberben divat volt:)
Moha,
mielőtt figyelmeztetsz:) Csatolom a reményhozóba is a görbém, de megvárnám vele az első szívhangot...
Addig is olvasgatlak benneteket, nagyon szorítok mindenkiért!!!