Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-10-23 09:23:36

mkinga, Macseszka
Köszi, de én most eléggé lemondtam erről a hónapról. HA a 14. napon volt az ovu, akkor még lehet jó, mert a 13.-on voltunk együtt...aznap volt a legerősebb az ovuteszt, de korántsem olyan szép, mint amilyen szokott lenni. Most ez sem volt egyértelmű...azért...remélem, volt ovum...
Macseszka
2013-10-23 09:12:09

Jo reggelt Lànyok!

Moha13! Lehet,hogy mkingànak igaza lesz!(?) Lehet,hogy most....!!:) Szoritok Neked! mkinga,Neked is! Jol alakul a gorbèd! Kivànom,hogy a hàzassàgi èvfordulotokra,egy pocaklako legyen az elso szàmu ajàndèk!! Franciaorszàgban èlsz? Egy romantikus vacsi valahol? Elore leszervezve,apa ne tudjon rola! :)

Adry03! Uj honap,uj remèny-gondolj erre! Viszont (ha) mèg nem jott meg,kivànom,hogy maradjon is igy!
mkinga
2013-10-23 08:46:31

Moha! En is nagyon remlem , hogy jo idoben volt. :)
A te gorbed aztan tenyleg erdekes... nem vagy megfazva? vagy nem szedtel valami bogyot? nyitott ablak valami ami ennyire furara csinalta a hodet?
Vagy lehet ez a gorbe lessz a jóóó :D mivelhogy fura :p
Vagy lehet , hogy kesobb lessz ovud vagy nem tudom... minden esetre az emberi szervezet az nagyon de nagyon komplex, nem vagyunk robotok!
En azert szurkolok neked is!!!! :D ;)

November 24.lessz az 1 hazzassagi evfordulonk, adjatok kerlek otleteket milyen meglepi lenni a tokeletes meglepi ?:D van ra 1 jo honapom felkeszulni :D
Moha13
2013-10-23 08:25:08

mkinga
Úgy tűnik, a tegnapi randi nagyon jó időben volt...szerintem most volt meg az ovud. :)
Én viszont totál nem értem már ezt a görbémet...még sohasem volt ilyen...mindig szépen lent mozog 36,4-5 körül, aztán ovu után ugrik 36,7-re majd szépen tovább emelkedik egészen 36,9-37-ig.
Ehhez képest ez most mi??? :X
Hát, nem fűzök hozzá túl sok reményt. Most az együttlétek sem a legtökéletesebbek...szóval...átprogramozom magam a novemberre...:(
mkinga
2013-10-23 06:36:21

Jóóó reggelt !!
En ma igy...
Adry03
2013-10-22 20:17:40

Sziasztok !

Greete

Gratulálok !

Részemről még lejjebb estem. Szerintem holnap + is jön.

mkinga
2013-10-22 18:59:42

En nem akarok senkit elkeseriteni aki ovutesztet hasznal... de nekem nagyon sokszor hibadzott. Olyan honapom volt , hogy a dokim minden 4.nap nezett UHn es a teszt szerint volt ovum a dokim meg nem latott erett petet egyszer sem. Ő szerinte nem igazan megbizhatok. DE volt amikor eltalalta :). most meg negativ volt, kivancsi leszek a reggeli homre...
Moha ! lehet , hogy csak most ert meg annyira , hogy megrepedjen :) , nem tudom , elegge furak a gorbek.
Moha13
2013-10-22 18:50:43

Greete
Gratulálok! :):):)

Mennyi idő alatt jött össze? Már rég jártál erre, nem emlékszem a történetedre...:)
Légy szíves, írj a reményhozó fórumba is!

https://tervezettbaba.hu/forum/mindenfele/1-terhesgorbe-2-eletkor-probalkozos-honapok-szama-3-barmi-amit-a-gorbe-feltoltoje-el-szeretne-mondani-hozzaszolasok-kizarva

Köszi! :)

mkinga
Nekem is furcsa egész nap a hasam alja, leginkább ahhoz tudnám hasonlítani, mintha egy vízzel teli zacskó mozgolódna ide-oda amikor járok...elég furcsa...mert ovumnak már lennie kellett...13. napon teszteltem pozitívat ovuteszttel, másnap már totál negatív volt, viszont a hőm nem igazán emelkedik. Nekem ovu után 2 tizedet ugrik. Lehet, most nem tudott ennyit, mert eleve 2-3 tizeddel magasabb volt a hőm az ovu előtt, mint lenni szokott. Na, majd kiderül, mi a helyzet...
Jó rendit! :)
mkinga
2013-10-22 17:58:28

Greete!!
Gratulalok nektek es csak pozitivan tovabra is , minden rendben lessz!! :)
Greete
2013-10-22 17:44:03

Sziasztok Lányok!

Egy ideje már nem írok (de olvasom a fórumot). Csatolom a görbémet. Csak addig mértem a hőmet, amíg az OVU be nem lett jelölve.

Amikor elmentünk, hogy megcsináltassuk Páromnak a vizsgálatot, akkor a doktornő azt javasolta, hogy hüvelybe legyen mérve a hő, mivel az "pontosabb" (gondolom nagyon sokan digitális hőmérőt használunk, és ott lehet tized v. több tized eltérés). Valamint azt tanácsolta még, hogy amikor leesik a hő, azt próbáljuk meg belőni.

Így is tettünk, és a hő megemelkedése után már nem is mértem, mert a minden napi hőmérőzés már nagyon nyomasztott.

A görbémen lévő üres karika a 11. napon egy 36.1-es érték.

Tegnap csináltam tesztet, és POZITÍV :D. Nagyon örülünk neki, bár én még egy picit félek, hisz még kritikus az időszak.

Mivel ezt a fórumot olvastam vagy 5 hónapig, és csak ide írtam, ezért gondoltam Veletek osztom meg elsőként.

Köszönöm hogy velünk voltatok, és mindenkinek nagyon-nagyon sok sikert kívánok! Drukkolok Nektek! (...és még magunknak is, hogy minden rendben legyen)

Sziasztok

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!