Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Úúgy szeretlek titeket olvasni, minden nap benézek ide. Az előző görbém nagyon megtréfált, biztos voltam a babában, a menstruációm is késett(eddig még sosem csinált ilyet), aztán a ciklus 34. napján megjött.Paff..De holnap elkezdem a méhpempőt, és úgyis sikerül.
Szerintetek az miért"rágörcsölés", ha minden nap méred a hőd, és gyakran eszedbe jut a babád, akit nagyon szeretnél? Annyira elegem van az észosztókból a környezetemben. Meg tudod azt tenni, hogy ne jusson eszedbe folyton az, akire mindennél jobban vágysz? Esetleg az nem gondol rá, akinek már besikerült, vagy nem akar..na mindegy, muszáj volt kiírni magamból, bocsi.
kbettina
2013-10-24 21:42:50
csajok! Most légyszi segitsetek!! Nem tudom pontosan mert nm merem már rég megnézni a naptáram,de most héten kellene megjönnie valamikor.csüt,vagy péntek dereng.29naposak a ciklusaim,ovu mindig máskor van eddig 18.nap volt a legkésöbb, de most nagyon későn volt, múlt héten pénteken.A kérdés az hogy most akkor eltolodhat a mensim??és ha esetleg sikerülne a baba, akkor azt honnan tudhatnám??hiszen nagyon későn volt az ovum.ma nagyon enyhe mensi szerű alhasi fájdalmam volt,ee már elmúlt.össze vok zavarodva.pár napja már nm mérem, és nm merem megnézni mikor kell megjönnie.
Kiara
2013-10-24 21:24:27
Moha13!
Át tudnád kérlek küldeni nekem azt a könyvet?
Én sajnos alapból kicsit pesszimista vagyok, vagyis én szép szóval túlzottan realistának nevezem magam, szóval jól jönne egy kis pozitív gondolkodás így a 8.próbálkozós hónapban :-)
tiesto1986@freemail.hu
Nagyon szépen köszönöm!
Kívánok mindenkinek mielőbbi babavárást!
krisztibaba85
2013-10-24 18:20:48
Hajrá Arcangel:-)
Dia'3. hónapja próbálkozunk,szóval nagyon az elején vagyunk. Én voltam Hétfőn dokinál egyrészt rákszűrés végett,és kérdeztrem a dokit hogy milyen vizsgálatokat javasol.Kenetvétel után csinált egy hüvelyi uh-t'azt mondta bal petefészekben sok tüsző van,jobb oldalit szerintem nem is nézte,azt mondra minden oké.Aznap voltam a 9. ciklusnapomon.Adott beutalót egy általános vérképre,2 hét mulva megyek vissza,azt mondta ha minden oke(citologia,vérkép) akkor rajram nem mulik a dolog szerinte...
De jó lett volna ha mondta volna hogy van e már érettebb tüszöm,tegnap óta érzem a baloldali petefészkem hogy fáj,pattanások is kijöttek amik csak menzi elöt szokrak lenni,naponta,kétnaponta együtt vagyunk,legutobbi együttlétünk után kicsit barnáztam,lehet nemsoká ovum lesz?
Bocsi a " regényért:-)
Kösz amúgy az érdeklődést,Szia :-)
krisztibaba85
2013-10-24 18:19:50
Hajrá Arcangel:-)
Dia'3. hónapja próbálkozunk,szóval nagyon az elején vagyunk. Én voltam Hétfőn dokinál egyrészt rákszűrés végett,és kérdeztrem a dokit hogy milyen vizsgálatokat javasol.Kenetvétel után csinált egy hüvelyi uh-t'azt mondta bal petefészekben sok tüsző van,jobb oldalit szerintem nem is nézte,azt mondra minden oké.Aznap voltam a 9. ciklusnapomon.Adott beutalót egy általános vérképre,2 hét mulva megyek vissza,azt mondta ha minden oke(citologia,vérkép) akkor rajram nem mulik a dolog szerinte...
De jó lett volna ha mondta volna hogy van e már érettebb tüszöm,tegnap óta érzem a baloldali petefészkem hogy fáj,pattanások is kijöttek amik csak menzi elöt szokrak lenni,naponta,kétnaponta együtt vagyunk,legutobbi együttlétünk után kicsit barnáztam,lehet nemsoká ovum lesz?
Bocsi a " regényért:-)
Kösz amúgy az érdeklődést,Szia :-)
Dia1984
2013-10-24 18:00:22
Krisztibaba, szerintem előfordulhat, de ez csak az én véleményem.
Mióta próbálkoztok? Voltatok már valamilyen vizsgálaton?
Archangel, örülök, hogy minden rendben nálad! :)
krisztibaba85
2013-10-24 16:09:31
Dia ! köszi az infót :)
Majd ha megyek egy hét múlva,megkérem nézzen meg,volt-e tüszőrepedésem,csak úgy kiváncsiságból.
Az előfordulhat hogy egymást követő 2 ciklusban ne legyen tüszőrepedés?
Archangel85
2013-10-24 15:40:33
Sziasztok!
Megjött a 3. napi cikluseredmény.
Minden értékem teljesen normális. :) Szuper.
30.-án megyek majd a 21 naposra, ott gyanakszom egy is progeszteron hiányra, gondolva itt a múlt hónap elvesztett babája miatt. De már meg vagyok nyugodva. Ez szuper, :) Még apának egy vizsgálat, és sokkal okosabbak leszünk. De mondtam neki, hogy csinálja úgy, hogy már most babát várjunk, és akkor nem is kell folytatni ezt a bohóckodást a vizsgálatokkal. :D
Dia1984
2013-10-24 15:11:17
Krisztibaba, szerintem meg lehet beszélni a dokival, hogy rendszeresen nézze, mi a helyzet odabent. Nálam eddig ilyen nem volt, de mivel ez az első Closty-s hónapom, így ha akarta(m), ha nem, menni kellett UH-ra.
Jaj Lányok, valahogy olyan lelkes és optimista vagyok, hogy le sem tudom írni! Ezzel alapvetően nem is lenne baj, csak innen aztán hatalmasat lehet puffanni, ha ciklus végém megjön!!!
krisztibaba85
2013-10-24 14:19:44
Sziasztok :)
Dia!!
Látod,minden jól alakul,nagyon jó volt olvasni a soraidat:)
Egyébként a cikluskövetést a doki szokta javasolni,vagy kérhetem én?
Csilka! Remélem kicsit megnyugodtál már,kitartás :)
Sziasztok.
Úúgy szeretlek titeket olvasni, minden nap benézek ide. Az előző görbém nagyon megtréfált, biztos voltam a babában, a menstruációm is késett(eddig még sosem csinált ilyet), aztán a ciklus 34. napján megjött.Paff..De holnap elkezdem a méhpempőt, és úgyis sikerül.
Szerintetek az miért"rágörcsölés", ha minden nap méred a hőd, és gyakran eszedbe jut a babád, akit nagyon szeretnél? Annyira elegem van az észosztókból a környezetemben. Meg tudod azt tenni, hogy ne jusson eszedbe folyton az, akire mindennél jobban vágysz? Esetleg az nem gondol rá, akinek már besikerült, vagy nem akar..na mindegy, muszáj volt kiírni magamból, bocsi.