Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha, köszönöm szépen! :)
Mostanában kéne lennie az ovudnak? Teszt mutat valamit? Tudom nem vigasztal, de már én is a 17. napon vagyok és sehol semmi... :(
Moha13
2013-10-22 08:32:43
Jó reggelt!
Boldog szülinapot! :)
Én nem tudom hová rakni a mostani ciklusomat...:X
mkinga
2013-10-22 06:12:25
Feszit! nem veszit...meg koran van
mkinga
2013-10-22 06:11:15
Sok sok boldog szulinapot az unnepelt lanyoknak!!! A kovetkezo mar anyakent lesz biztos!! :D
En a tegnap estetol , ma reggel is nagyon fajt a hasam alja, nem is a petefeszkeim fajnak, hanem teljesen a hasam alja, tegnapi ovutesztem negativ volt...nagyon remelem, hogy van ott erett pete es meg is reped.
Hogy is van ez? miutan nem faj, nem veszit akkor mar megrepedt? vagy a megrepedes utan is faj mivel az a folyadek elonti a hasureget es iritalja? ezt is olvastam valahol. A hom szerint nem volt meg ovum...az csak hullamvasutozik....habar fenn ingadozik,
Igy:
Dia1984
2013-10-21 22:11:38
kbettina, utólag Neked is boldog szülinapot! Remélem a következő már anyaként lesz! :)
Lillz
2013-10-21 22:05:50
Szia Moha13, ne hari hogy csak most valaszolok de 12 oraztam ma. Szerintem rosszul rakta be az ovumat a program ebben a honapban mert mar 6-7-en pozitiv volt az ovutesztem, szoval legalabb 5 nappal hamarabb volt mint ahogy a progi jelezte, a lutealis fazisom altalaban 17-18 napos. Amugy ugy dontottunk hogy jovore kezdjuk a kivizsgalasokat mivel en mar 36 vagyok a parom pedig 40, es mar masfel eve probalkozuk sikertelenul. Csak meg azt nem dontottuk el hogy Magyarorszagon vagy itt Angliaban. Egy ismerosom a Kaali Intezetbe jart lombikra Szegedre es nagyon dicserte.
kbettina
2013-10-21 22:01:08
Boldog szülinapot! Én szombaton öregedtem egy picit,és pont az nap reggel ismerte fel az ovumat.:) már azt hittem nem lesz pedig.
Dia1984
2013-10-21 21:45:57
Sziasztok Lányok!
Pár napra eltűntem, nem is mértem, de újra itt vagyok.
mkinga
Sajnálom, hogy így jártál a dokiddal. Azért jó lett volna tudni hogyan hat a gyógyszer nálad!
Én ma újra UH-n voltam. Még mindig két pete van versenyben, szépen növekednek. Ovum még nem volt. Holnaptól napi 3 ovu tesztet kell csinálnom, ha csütörtökig nem lesz pozi, újra UH.
Most megyek, Apával összebújunk, és megünnepeljük, hogy ismét öregebb lettem egy évvel. :S
Adry03
2013-10-21 21:31:01
Sziasztok !
Részemről ismét benevezek a következő hónapra. Mondjuk mivel nemrég voltam dokinál és nem nagyon említette, hogy lenne terhességre utaló jel így sejtettem, hogy ez a hónap is off.
Viszont biztatott, hogy a következőre már érlelődik 1 tüsző.
Moha, köszönöm szépen! :)
Mostanában kéne lennie az ovudnak? Teszt mutat valamit? Tudom nem vigasztal, de már én is a 17. napon vagyok és sehol semmi... :(