Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mkinga
2013-10-24 14:19:25

Kira! sajnalom, de jo , hogy mostmar tudjatok mi a gond! Megjon az es utanna mar probalkozhattok ! Szoritok nektek!
Kira84
2013-10-24 13:50:39

Sziasztok lányok.Én ma voltam dokinál hogy nézzen rám,mivel még Augusztusban volt egy vetélésem amit művi úton fejeztek be nálam.Akkor a doki a kontrollon azt mondta minden tuti nálam ,csak várjuk meg a kövi vérzést és lehet próbálkozni.Nos én vártam de mivel a vérzés nem jelentkezett azt hittem megint terhes vagyok a hőm is szépen fel ment és ott is maradt.3-hétig húzta így a doki de ma már azt mondta hogy biztos hogy nem vagyok terhes csak a műtét nagyon bezavart a ciklusomat .Most 5 napig Norcolutot kell szednem hogy megjöjjön .Ezt csak azért írtam le nektek hogy a szép görbe korántsem jelent sajnos babát.
mkinga
2013-10-24 11:36:16

Dia!! Mondtam en , hogy minden ok :) orulok neked nagyon , bujjatok csak ossze apaval :D jo !!!! ma meg en is elcsabitom apat, ami biztos az biztos ;)

CSillka, nagyon igazad van es nagyon jol teszed a pozitiv gondolkodast, anyukam szokta mondogatni , hogy : "mindig lessz valahogy, olyan meg nem volt , hogy ne legyen sehogy!! Jonnek azok a babocak es maradni is fognak!!

Megy mindenkinek a drukk!!!!!!!!!!!!!!
Dia1984
2013-10-24 10:46:01

mkinga

Végeztem az orvosnál. Szerencsére jó híreket kaptam! A hétfőn még 18,5mm-es tüsző mára 25mm-es lett! :) Ott sikerült pozitívat is tesztelni, és az UH is igazolta, hogy most van ovum. Ugyan még nem történt meg, még csak repedezik a tüsző fala... Lényeg, hogy ma és holnap kell apával együtt lennünk.

Sok sikert mindenkinek!
csillka
2013-10-24 10:40:26

Sziasztok,
nagyon szépen köszönöm az együttérzést, biztató szavakat.
Én igyekszem mindennek a pozitív oldalát nézni, és ezt úgy fogom fel, hogy képesek vagyunk rá, csak legközelebb jobban oda kell figyelnünk. A dokim metformint irt fel (PCOS miatt), és a következő pozitív teszt után azonnal progeszteron pótlás.
Valaki szed-e közületek metformint? Állítólag az elején nem lesz túl kellemes, de egy idő után elmúlik.
Tudjátok lányok, még mindig hullanak a falevelek, télen pedig hópelyhek, tavasszal a fák virága, nyáron a pitypang, vagy legyen bármilyen hasonlat, a lényeg, hogy a babák jönnek, jönni fognak, és maradni is akarnak!!! :)
capri
2013-10-24 08:03:38

Ja, a 9. napi 36,9-et két órával később mértem (nem ébresztett a telefonom...), a 12. napi 36,7-nél meg vagy 3 fokkal melegebb volt a szobában.
capri
2013-10-24 08:02:03

Sziasztok!

Csillka, nagyon sajnálom. :-((( Kívánom, hogy mielőbb egy hosszú, 9 hónapos ciklusod legyen!

Mirmite, Adry, remélem, nem viselt meg benneteket nagyon a mensi. Hajrá a júliusi babákért! :-)

Advisory, szerintem 14. napon volt ovud. Az a 7. napi 35,05 nagyon fura, ha azt nem veszed figyelembe, akkor sokkal egyértelműbb.

Moha, az a görbe, amit csatoltál FF-ről... tényleg érdekes... :-)

Nekem nem nagyon vált be az ovutesztelés... Kedden este volt a "legkevésbé negatív", de akkor is bőven erősebb volt a kontrollcsík. Tegnap meg még halványabb volt a tesztcsík. Viszont szerintem holnap fel fog menni a hőm. Holnap délután megyek dokihoz. Ez lesz a babatervező pályafutásom 3. dokija. :-D Egy ismerősöm jár hozzá, és neki ajánlotta a hőmérőzést, úgyhogy viszem a görbéimet. :-)
Dia1984
2013-10-24 07:50:16

Jó reggelt Lányok!

Csillka, nagyon sajnálom. De nézd a pozitív oldalát: minden rendben van nálatok, és képesek vagytok spontán összehozni a babát! Csak ki kell várni! :)

Moha, ovu tesztet csináltál? Tényleg érdekes ez a hónapod! Remélem ez fogja meghozni az eredményt! Eddig mindig mesébe illő grafikont produkáltál, és látdod, nem lett belőle semmi. Majd remélem most! :)

mkinga
Örülök, hogy jól alakul a ciklusod, bárcsak sikerülne! Ahogy mindenkinek ezt kívánom...

Krisztibaba85, reméelm igazad lesz, és tényleg lesz ovum.

Reggel teszteltem. Végre van határozott második csík!!! :)) Nagyon örülök neki. De sajnos még mindig nem egyértelmű számomra, hogy pozitív-e, mert még mindig picit halványabb. Úgy döntöttem, elmegyek UH-ra, és viszem magammal a tesztet is. Majd jelentkezek, hogy mit mondott a doki.
mkinga
2013-10-24 07:24:11

Moha!
Hat ez a gorbe gyonyoruuuu :D
ennyit a gorbekrol ;)

Dia!
Ma kell dokihoz menned ha jol emlekszem , varom a beszamolot :D
Moha13
2013-10-24 07:12:48

mkinga
Köszi a bíztatást! :)
Egyébként nézgelődtem most a fertilityn az enyémhez hasonló görbéket kerestem és belefutottam az eddig általam látott legfurcsább terhesgörbébe...ezt figyeljétek:
http://www.fertilityfriend.com/ChartGalleryCache/chart122878-1.png?k=4803237;1382591394;1;866dc3cc04f9420379009eb532951115

...ezek után...nincs olyan, hogy reménytelen görbe...:D:D:D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!