Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mkinga
2013-10-24 06:53:46

Moha! azt tudod ,hogy van egy no eleteben olyan honap amikor nem ovulal nekem a junius volt , de akkor a gorbe is ugy nezett ki, inkabb egyenes vonal volt mint hullamvasut mint a tied es amugy mint az enyem is mert az enyem aztan tenyleg az. Szoval juniusban elmentunk UHra es megmondta a doki , hogy a ciklus csucspontjan nagyon erettlen peteim voltak szoval nem fogok ovulalni es a gorbem is ugy nezett ki.
A te gorbed nem hasonlit az akkori enyemhez :) talan a rendszer nem csipi el , de szerintem ott van emelkedes, jo nem olyan magas de van, ben ereztel semmit vagy nem erzel? mert nyulos nyalkad neked is volt velem egy napon...
luciffer73
2013-10-24 06:51:55

Sziasztok!
...én ma így.
És most már eldöntöttem, megyek dokihoz...eddig én is vártam vele, gondoltam a természetre bízom...de az a helyzet, hogy minden nappal öregebb leszek, ami nem tesz jót a babavárásnak.
Majd meglátjuk...a vak is ezt mondta. :)))
Moha13
2013-10-24 06:43:28

csillka
Sajnálom és remélem, hogy hamarosan jó hírekkel jössz!

Adry03, Mirmite
...

Az én görbém...hát...rettenetes. Ezek a mostani hők még akár jók is lehetnének, de így, hogy ovu előtt ilyen amgasak voltak, gyakorlatilag ez semmilyen emelkedés...1 tizedfok??? :X
Most...lehet, hogy nem volt ovum?
Nem értem.
mkinga
2013-10-24 06:39:20

Sziasztook!!
Ma vegre betette az ovumat :D
en igy allok
krisztibaba85
2013-10-24 06:32:22

Jó reggelt mindenkinek:-)
Dia! Szerintem ebből még lehet ovu simán 1-2 nap mulva,szerintem...
Én ma így állok,ez a 2. havi görbém,nagyon örültem amikor reggel ezt mértem:-)még sosem ment fel idáig,remélem ennél már csak följebb fog menni.
Szép napot mindenkinek:-)
Mirmite
2013-10-23 21:55:08

Sziasztok lányok!

Visszatértem a hosszúhétégéről:)
Közben jöhet a november!

Csillka sajnálom:(

mkinga
2013-10-23 20:26:59

Dia! lehet ovu... de szerintem ma reggel valamikor repedheted meg , mondjuk a gorbem meg nem jelzi de a hasszurkak es most barnazas ami rem.jo jel...
Biztosan minden ok Dia, UH megfog nyugtatni !!! irj nekunk
Dia1984
2013-10-23 20:07:07

mkinga

Talán ovu? :) Annak is lehetnek ilyen jelei...
Én holnap megyek megint UH-ra, ssajnos egy pozi ovu tesztet sem tudtam produkálni. :( Pedig ma szépen leesett a hőm. Na mindegy, holnap meglátjuk.
mkinga
2013-10-23 19:57:18

Lanyok mi ez?
Barnazom!!! es nagyon faj a hasam meg 2 het ha nem tobb mensiig.... :(
Adry03
2013-10-23 19:07:02

Sziasztok !

Ahogy azt tegnap gondoltam úgy lett ma.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!