Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Macseszka igazad van!!
Csak arra kell koncentrálni, ami előttünk van
Csatolom a görbém, szerintetek ha ma volt ovu, akkor mikor kell elkapni apát? :D
Macseszka
2013-10-21 14:59:30
Koszonom mkinga,igyekszem! :)
Moha13! Kitartàs! Ne bànkodj amiatt ami màr elmult,hogy .."bàr csak mèrtèl volna"! Azzal a tudat alatt is stresszeli magàt az ember! Elore nèzzunk,ès hinni kell benne,hogy sikerulni fog,lesz pocaklako!:) 37 èves vagyok!
mkinga
2013-10-21 10:05:02
Macseszka!!!
Udv koztunk!! jo gorbevezetest es igyal :D !!
Moha13
2013-10-21 09:30:05
Macseszka
Üdv itt! :)
Hány éves vagy?
Én is januárban kezdtem a görbevezetést, mert márciustól terveztük a babaösszehozást, de sajnos még nem sikerült. Ez a 9. ciklusom. És már sajnálom, hogy azt a 3 hónapot megvártuk.
Jó görbevezetést Neked! :)
Macseszka
2013-10-21 08:54:10
Sziasztok Lànyok!
1 honapja regisztràltam az oldalra hogy vezessem a homet,kozben olvasgattam a hozzàszolàsokat! Januàrtol szeretnènk belevàgni a babatervezèsbe,ezèrt kèszitem elore a gorbèt,ha arra kerulne sor,hogy szuksèg lenne rà,hàt ne kelljen rà honapokat vàrni! Nagyon szurkolok Mindannyiotoknak,hogy sikeruljon ès megfoganjon a kis baboca! Nagyon jo otlet a viz ivàs,sajnos èn is hajlamos vagyok elfelejteni,hogy mennyire szuksèg van rà,igy csatlakoznèk èn is ha lehet! :) MKinga! Remèlem a gyogyszer teszi,hogy szèpen emeli a hodet! Talàn pont ez a feladata! :) Mindenkinek kitartàst,ès boldog babavàràst kivànok!
mkinga
2013-10-21 08:53:54
Capri
Kedden kellett volna mennem, de a dokim jelezte , hogy nagyon megvan fazva es nem fog ezen a heten rendelni, nem akar senkit megbetegiteni... szoval nem lessz UH , pedig nagyon vartam mar :(
Szerintem sem volt csak fura , hogy elegge magassan van mint altalaban szokott, na de lessz valahogy , holnap tesztelek LH. hatha okosabb leszek. :)
capri
2013-10-21 08:38:10
Sziasztok Lányok!
Én - legalábbis egyelőre - nem tartok veletek és a furcsa görbéitekkel. A szombati kiugró hőt két órával később mértem (nem ébresztett a telefonom...), szóval az nem számít. Amúgy tök nyugis. :-)
Mkinga, szerintem nem volt még ovud. UH-követésre nem mész?
mkinga
2013-10-21 07:30:38
Picit nezzetek meg legyszi a gorbem!
Az 5.naptol a 9.ig szedtem a Clomidot es utanna valo nap mar kezdett felfele menni a hom es nem is esett vissza a 36.3-ra ami nallam alapho , csak fenn igadozik, mult honapban meg siman visszaesett 36,3-36,5re is, kicsit ugy nez ki mintha a 10.napon lett volna mar ovu ... mit szoltok ehez?? vagy a gyogyi nyomta fel a homet? aztan kesobb lessz az ovu
mkinga
2013-10-21 07:27:03
Jo reggelt lanyok!!
Tenyleg fura ez a honap mindenkinel...
En ma igy
Moha13
2013-10-21 06:40:52
Lillz
NEm lehet, hogy progeszteronhiány áll a háttérben? VAlahogy körén leesik a hőd a luteálisban. Szerintem. Néztek már Nálad hormonokat?
Csak egy tipp...én nem vagyok orvos, szóval...csak így görbéből nekem ez tűnt fel.
Én meg nem értem, hol van az ovum...most...lehet, hogy még nem is volt? Nem értem, mi ez a fel-le dolog...:X
Csak arra kell koncentrálni, ami előttünk van
Csatolom a görbém, szerintetek ha ma volt ovu, akkor mikor kell elkapni apát? :D