Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nagyon sajnálom. :( Pedig annyira drukkoltam nektek... Reméljük, legközelebb... :).
Lányok!
Sajna én nem tudtam ennyire feldobott lenni. Már 3 napja migrénem van... :(
mkinga
2013-10-23 17:59:58
Csillka, nagyon nagyon sajnalom! Meglatod minden rendben lessz!
krisztibaba85
2013-10-23 17:40:02
Szia Csilka,nagyon sajnálom ami történt veled,de amit a doki mondott szerintem nagyon biztató,és kívánom hogy mihamarabb sikerüljön ujra teherbe esned,kitartást neked:-)))
Szia:-)
advisory
2013-10-23 17:31:04
Sziasztok :)
Ez az 1. Hormon pótlós hónapom. Létezik h ennyire korán lett volna ovum?
Hnap megyek további kivizsgálásokra, progoszteront is nézünk. Tök jó lenne ha nem találnának eltér3st és csak 2 problémát kezelnénk...
csillka
2013-10-23 17:22:48
Sziasztok!
Sajnos nem szolgálhatok jó hírekkel :(
Ma 2 hete teszteltem pozitívat, múlt pénteken barnázni kezdtem, hívtam a dokit, utrogestant irt fel, és hétfőre behívott. Hétfőn megállapította a terhességet, de azt mondta az elméletileg 6 hetes terhesség 5 hetesnek látszik. Hétfőn este vérezni kezdtem, ma ismét elmentem a dokihoz, aki azt mondta üres a méhem. :(
Azt mondta nem kell kivizsgálás, képesek vagyunk rá, mivel láttuk a terhességet, csak következő alkalommal pozitív teszt után azonnal soron kívül jelentkezzek, hogy időben pótoljuk a progeszteront. Szünetet sem kell tartani, mivel a természet kegyes volt, így nem kellett beavatkozni.
Én valószínűleg nem fogok hőmérőzni, nem frusztrálom magam azzal is. És várni fogjuk a babát, aki ezúttal velünk is marad!
Mindenkinek szívemből kívánom a legjobbakat!
mkinga
2013-10-23 15:27:20
Moha! teljesen eggyettertek veled!
Ha valamit akarunk tuzon vizen atmegyunk es mindent megteszunk , hogy legyen, ezert megislessz egyszer. Ha meg nem csinalunk semmit mert ugysem jon ossze , hat persze , hogy nem fog osszejonni... :)
Na de , osszejon hisz mindanyian mindent beleadunk es meglessz az eredmeny :D
A konyveket en olvasgatok, probalok nyitott lenni mindenhez , de bennem is van neha egy olyan "na náá ezzel is csak bolonditani akarnak tomegesen", de jo erzes, hinni es remenykedni, hisz az emberiseg elvesszne ha nem hinne es nem bizna valamiben, valakiben. Ez az en velemenyem :D
Nagyon meleg van am nallunk 22 fok :D , hasznaljuk ki az utolso szep napsugarakat !! En is egesz nap feldobott vagyok, habar azt hozzateszem , leuleskor elegge erzekeny vagyok , nagyon finoman ulok le mert meg feszit a hasam, a hom alapjan mar megvolt a tuszo repedes...nagyon remelem.
Moha13
2013-10-23 15:03:59
mkinga
De hát én pozitív vagyok...!!! :D
Pont ezt mondtam a múltkor, hogy úgy döntöttem, hogy megvárjuk a 10 hónapot. Mármint a 10 próbálkozós ciklust, és ha addig nem jön össze, akkor irány a doki, vizsgálatok, stb.
Ez most a 9. ciklus. Szóval én nyugis vagyok. Teljesen. Főleg így , hogy ez most ilyen furi hős lett, meg az ovuteszt is elég érdekesen alakult...na meg az együttléteket sem vittük túlzásba, totál nyugodt vagyok. Mert még ott a 10. ciklus ilyen próbálkozósnak. :)
Szóval...lehet, hogy most akkor lennék nagyon meglepődve, ha ennek ellenére pozit tesztelnék 2 hét múlva.
Elkezdtem amúgy olvasni ezt a "kérd és megadatik" könyvet (ha kell még valakinek a link, el tudom küldeni)...hogy kicsit ráállítsam magam erre a "húúúúúúúúúúdepozitív vagyok" gondolkodásra...de nagyon nehéz ez nekem... :D:D:D
MErt tudom, hogy ez csak pszichológia. Ha eléggé elhitetik az emberrel, hogy bizony minden úgy lesz egyszer, ahogy ő akarja, akkor pl. sokkal többet tesz ő maga is annak érdekében, hogy az sikerüljön, mint hogyha úgy állna a dolgokhoz, hogy úgysem lesz úgy, bármit is tesz...ezért nem is nagyon tesz, majd megállapítja, hogy lám, megmondta ő, hogy nem fog sikerülni. Értitek? :D
Szóval nekem nagyon nehéz valahogy elhinni azt a sok mindenfélét, amiről ez a könyv ír. Nyilván, ez is fontos részlet, hogy eléggé megdöbbentő és hihetetlen legyen a dolog, mert kimutatták, hogy ezek vannak leginkább hatással az emberekre, és én nagyon bele is mennék, csak állandóan mindent elemzek és ezzel nem hagyom magam nagyon belemászni ilyen mesékbe. Nem vagyok könnyű eset. :D
Bocs, hogy ennyit írtam...nem, mintha érdekelne valakit, csak olyan jó kedvem van éppen...meg kidolgozgattam magam a kertben a szép napsütésben és...olyan feldobott vagyok. :D
krisztibaba85
2013-10-23 14:24:33
Sziasztok:-)
Ildibaba, nekem sem szárnyal fölfelé a görbém ha ez megnyugtat :-),reméljük elindul majd mindkettönknek.
Amúgy Hétfőn voltam dokinál rákszűrés végett,mondtam három hónapja vagyunk rajta a témám vőlegényemmel....
Megnézett hüvelyi uh-n azt mondta minden rendben,és hogy a baloldali petefészkemben van sok tüsző...Már bánom miért nem kérdeztem rá hogy növekszik-e már valamelyik vagy mi van,sok orvosból hiányolom egyébként a rendes tájékokztatást!
Nem baj megyek holnap általános vérvétel vizelet,és két hét mulva vissza dokihoz...Majd rábeszélem nézzen meg megint uh-n.Itt a görbém,hát nem tudom,tényleg lesz-e tüszőrepedésem,múlt hónapban se volt,van egy sanda gyanúm.
További szép napot mindenkinek! :-)
Ildibaba81
2013-10-23 10:34:17
Sziasztok, lányok!
Ebben a hónapban a béka feneke alól indulok, úgy nézem... :S
Ennyire alacsony talán még sose volt... :(
mkinga
2013-10-23 09:25:38
Macseszka. Igen Franciaorszagba :), egy jo vacsi az jol esne :D de valami ami megmarad emlekben...
Moha!! csak pozitivan, habar tudom te egy nagyon realista ember vagy, de probald mar ki egyszer ezt a "huuu de jo minden ok, minden szep, vidam" :p hatha osszejon ;).
Nagyon szep ido van itt 18fok,sut a nap ... szerintem elmegyek kicsit futni, amugy nagyon boldog vagyok, nagyon vidam :D igy keltem :)))
Kuldom mindenkinek a jokedvetet, szep idot, szep napot es a pozitv energiáááát! ;)
Nagyon sajnálom. :( Pedig annyira drukkoltam nektek... Reméljük, legközelebb... :).
Lányok!
Sajna én nem tudtam ennyire feldobott lenni. Már 3 napja migrénem van... :(