Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha 13!
neked is nagyon szép a görbéd,csak így tovább:-)
és igen igazad van:-)
Moha13
2013-10-25 06:48:30
Zzzola és Krisztibaba85
Én meg ezt megelőzendő nem kötöttem senki orrára, hogy próbálkozunk. Csak az anyukám tudja meg a nővérem rajtunk kívül, de ők meg nem kérdezősködnek.
Szerintem ez annyira magánügy, hogy ha ez nem, akkor mi? Szóval ha kérdezgetik, hogy "na mi van?" mondjátok, hogy péntek...és menjen a fenébe. Nehogy már még olyanok is bosszantsanak ezzel, akiknek semmi közük hozzá. Ne hagyjátok magatokat. :)
krisztibaba85
2013-10-25 06:45:22
Mkinga! Szerintem nagyon szépen megy föl a hőd,én drukkolok:-)))
Moha13
2013-10-25 06:44:58
mkinga
A felfelé menés az mindig jó...:)
Viszont ebből még tényleg nem lehet következtetni babára, ahhoz még korán van picit. :)
Ma én is fölfelé indultam, úgyhogy azt hiszem, megnyugodhatok, hogy volt ovum. :)
krisztibaba85
2013-10-25 06:44:07
J ó reggelt:-)
Zzzola!
Igazad van!!
Én is mindig megkapom egy kolléganőmtöl amikor Ö szokott rákérdezni hogy na mi van,nem is én firtatom,szóval hogy ne görcsöljek rá mert csak azért se fog sikerülni.De közben meg állandóan a vírusos fülbetegségével nyagatt hogy" jaj még mindig szédelgek!"jaj ma sem vagyok jól" "Jaj ugye ez nem agyvérzés"És ő mondja nekem hogy ne görcsöljek:-)))) Szóval én már csak legyintek ezekre,ugyhogy ne idegesítsdd magad ezeken ;-) Én ma így állok...tudtam hogy csak véletlen lehetett a tegnap reggeli 36.6 :-)Most akkor még sem volt még ovum? Még mindig érzem a középidős fájdalmat...
Szép napot nektek!
Moha13
2013-10-25 06:44:01
Kiara
Én innen töltöttem le:
http://data.hu/get/4040246/Esther-es-Jerry-Hicks-Kerd-es-Megadatik.pdf
A vízivás fontosságáról (tényleg hihetetlen, mennyi mindent befolyásol és mennyi mindent gyógyíthat csak az, ahogy vizet iszunk) meg itt:
http://dfiles.eu/files/ppjwcrb0r
:)
kbettina
Ha kitolódott az ovud, annyi nappal tolódik a mensi is, legalábbis ezt írják, hogy a luteális minden nőnél eltérő hosszúságú, de egy adott embernél mindig állandó. :)
luciffer73
2013-10-25 06:41:44
Sziasztok!
Gondoltam, ha már nem írkálok rendszeresen és nem nagyon szólok hozzá semmihez, azért a grafimat megosztom veletek. :)
Lillz
2013-10-25 06:37:02
Sziasztok! Puszi Nektek! Én ma így:
mkinga
2013-10-25 06:11:07
Jo reggelt, ujbol en vagyok a legelso forumozo :D vagy csak nagyon korak kelek :p
Archangel, akkor minden ok , hajra hajra!!
Nekem a hom nagyon megy felfele , nem tudom ez jo vagy rossz... vagy meg ertektelen
zzzaola
2013-10-24 22:04:45
kbettina
Szerintem van esély, ha a menstruációd előtt pár nappal volt peteérésed, és meg is termékenyültél. A menstruáció lezajlik, pár napig vérzel, viszont közben a megtermékenyült petesejt még csak a petevezetőben vándorol a méh felé, 7-12 napig. Mire beér a méhbe, addigra a méhfal már újra megvastagodott, és befogadja a picit.
neked is nagyon szép a görbéd,csak így tovább:-)
és igen igazad van:-)