Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-07-25 17:14:05

Sziszi még arra is gondoltam hogy lehet az együttlét sem tett jót. Korai terhességnél nem ajánlott az együttlét még ha nehéz is megállni. Mikor terhes voltam csak a 12.hét után volt ajánlatos házaséletet élni. Addig mondta a doki h.várjunk vele. Hiszen korai terhességnél még éppenhogy beágyazódott még nem tud úgy kapaszkodni a lökés és az orgazmusból származó méhösszehúzódások nem igazán tesznek jót. Bocsi ez nem kioktatás és papolás akar lenni hanem nekem ezt a doki mondta. 12.hét után már lehet házaséletet élni szüléshez közeledve pedig szintén ajánlatos kerülni mert akkor meg a szülés is beindulhat. Amikor pozi a teszt célszerű kímélnie magát az embernek pl.nem szabad emelgetni és ez a szexre is vonatkozik. Tudom nem egyszerű megállni de olyankor a baba a legfontosabb.
Andi198729
2019-07-25 14:06:36

Sziszi, szerintem teherbe estél, csak sajnos nem maradt meg :( 10 napot csak úgy nem késik a menzesz, és hát pozi lett a teszted is. Még egyszer nagyon sajnálom, biztos nagy volt az öröm, a pozi teszt láttán, főleg úgy, hogy sokat vártatok a babára... Csak a cylamida állt fönn nálatok, más nem volt ugye, valami hormongond esetleg? Mert érthetetlen, hogy mi miatt nem maradt meg a baba. De az nagyon jó, hogy nem adjátok fel, tekintsetek előre!
Edit, nyugi, minden rendben lesz, haladtok szépen előre, és lehet, hogy nem is lesz szükség a vizsgálatokra, adja az Isten, hogy addigra teherbe ess :) Ha pedig mégis kellenek a vizsgálatok, legalább kiderítik az okot, hogy miért nem sikerül, és legalább segítenek. Mikor voltál utoljára ultrahangon, és hormonsort nézetni?
Edit90
2019-07-25 12:12:14

Sziasztok!
Sziszi: annyira sajnálom, olyan szép pozitív volt a teszted, nem gondoltam, hogy ez megtörténhet :( Persze, hogy nem adjátok fel, sikerülni fog :)
Andi: Igen megjött, ma vagyok a 2.napon. Így mentem ma a dokihoz, tudtam, hogy ultrahangot, rákszűrést nem fog csinálni, de gondoltam a nem jön a baba dologgal kezdünk majd valamit. Ő legalább egy kedves, udvarias doki, szimpatikus volt. Azt mondta a vizsgálatokat mindenképp egy ultrahanggal, rákszűréssel akarja kezdeni, hogy lássa, hogy minden rendben van e odabent, hiszen most voltam nála először.Erre keressünk időpontot, és akkor majd aznap megbeszélünk mindent, hogy mi történt velünk az egy év alatt, és milyen vizsgálatokat javasol. Sajnos augusztusban nem tudok menni hozzá, mert amiket mondott időpontokat nekem nem jó, így szeptember elején megyek. Addig ebben a ciklusban próbálkozzunk tovább, és hátha szeptemberben már nem kellenek a vizsgálatok. Mondta ő, én nem vagyok ennyire pozitív.
Egy rakás szerencsétlenségnek éreztem magam, erre az időpontra is 3 hetet vártam, most megint eltelik egy ciklus mire történik valami. Nagyon szomorú,és tehetetlen vagyok :(
Most megint új ciklus, mérés, ovuteszt, próbálkozunk, aztán használom a progit, és ennyi,várjuk a mi kis csodánkat.
Kira84
2019-07-25 12:03:00

Üdv lányok, Na én kihűlem :)
Sziszi259
2019-07-25 12:00:50

Lion köszönöm! :) most már kicsit jobban vagyok. Nem adjuk fel. Csak remélem nem kell újra ennyit várni...
Lion86
2019-07-25 11:37:47

Sziszi annyira sajnálom :( Sok doki nagyon bunkó a korai terhességi problémák estén, velem is nem egyszer előfordult. Nem értem az ilyeneket, az lenne a dolguk, hogy segítsenek, erre még mélyebbre taszigálják az embert :(
Sziszi259
2019-07-25 11:22:07

Köszönöm szépen lányok!
Nagyon bunkó volt... Tegnap délután pecsételtem, de azt hittem, hogy az azelőtti együttlét miatt. Nem maradt abba estére sem,majd erősödött. Bementünk reggel. Kérdezte a nővér, hogy voltam-e valahol azzal, hogy terhes vagyok. Mondtam, hogy nem jövő héten akartam menni, és hogy pozitív lett a tesztem. Erre mondta a doki, hogy akkor ez csak 10 napos késés.. De nem sima késés. 2 tesztet is csináltam.
Azt mondta, hogy nem lát petezsákot semmit, és hogy 4mm a nyalkahartya. De nem tartott sokáig a vizsgálat.
Mondta hogy jövő héten menjek vérvételre, és ha pozitív akkor menjek vissza. Közben kérdeztem, hogy a hányinger emiatt lehet-e (mert eddig nem volt) és nekem esett, hogy akkor menjek holnap vérvételre.
Mondtam, hogy majd jövő héten elmegyek. A nővérke nagyon aranyos volt, mondta, hogy tünetek lehetnek még. Persze ezt én is tudom, csak eddig ilyen rosszul nem voltam.
Andi198729
2019-07-25 11:16:09

Sziszi, nagyon sajnálom :( De akkor miért lehetett pozitív a terhességi teszted, és a menzeszed is késett, lehet, hogy elkezdődött a terhesség, csak megszakadt. Voltál akkor dokinál? Annyira hihetetlen, hogy mennyit kínlódunk, sokunknak nem is jön össze, és vannak olyanok, akiknek összejön, aztán véget is ér :( Ez egyszerűen felfoghatatlan, hogy miért? Mi lehet a probléma, ami miatt nem, sajnos erre a dokik sem adnak magyarázatot, így segíteni sem tudnak, hogy legközelebb ez ne forduljon elő. Felmerül a kérdés, hogy másoknak hogyan sikerül, hogy marad meg, míg másoknak miért nem jön össze, és miért nem marad meg? Sokszor annyira igazságtalan az élet! Miért nem lehet az, hogy mindenkinek összejöjjön, igenis mindenki megérdemli azt, hogy anya lehessen! Szóval ez hihetetlen, hogy akiknek legutóbb volt pozi terhességi tesztjük, sajnos szomorú vége lett: Anett, Málna, és most te, Sziszi ;-(
Nashua34
2019-07-25 10:43:06

Sziszi, rendesen? Úgy sajnálom :( mondott bármit a doki? A hcg vérvételen kívül?
Sziszi259
2019-07-25 09:16:10

Sziasztok!
Este megjött. Azt mondta a doki h jövő héten kérjek egy vérvételt hcg.re. Nem lát terhességre utaló jeleket.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!