Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Milla, az biztató, hogy felment a hőd, ha holnap is még magasabbat mérsz, akkor szerintem megtörtént az ovu. Előtte 2 nappal is volt leesés, szerintem akkor még csak próbálkozott a szervezeted, a pete akkor még nem szabadult ki, talán most. Nekem is volt egyszer ilyen görbém, leesés, emelkedés, ismét leesés, emelkedés, és onnantól még magasabbra emelkedett. Akkor történt meg az ovu.
Mistimi, jó nagy leesés, szerintem ez ovu, és ha tényleg az, akkor az nagyon jó, mert akkor végre most hamarabb van ovud, mint eddig szokott. Ovutesztet használtál?
Maryanne, nyugi, minden rendben lesz, majd meglátod, ott lesz a kis picurkád, szívhanggal :)
Málna, megértelek, ezt nagyon nehéz feldolgozni, én 2 éve veszítettem el a fiamat, és még mindig nem tudtam feldolgozni. Egy új baba enyhítené a fájdalmat, de nem akar jönni... :( Örülök, hogy azért pozitívan tekintesz előre, és nem adod fel, hanem várod, hogy újra próbálkozzatok. Nem mondták, hogy mi lehetett a probléma, amiért nem maradtak veled a picurok? Eszembe jutott, hogy egyik kolléganőm 1- 2 évvel fiatalabb tőlem, terhes, pedig annyi problémája van, volt petefészek daganata, cisztája, és kiderült, hogy a petefészkei öregebbek, mint kellene lenni, és mégis teherbe tudott esni, hihetetlen, nekem meg csak IR-em van, azon kívül rendben vagyok, és nem sikerül. Bár az IR sajna bőven elegendő hogy ne sikerüljön.:( Persze, örülök, hogy sikerült neki, csak néha olyan hihetetlen, hogy mások mindenféle problémával is teherbe tudnak esni, és vannak olyanok is, akiknek meg nincs semmilyen problémájuk, és mégsem. Előzőleg volt neki méhen kívülije, és egy kémiai terhessége. Tényleg azt látom, hogy mindenkinek sikerül már, még olyannak is, akinek mindenféle problémája van. A munkahelyen is, akik korombéliek, vagy fiatalabbak mind anyukák már, sőt, a második babájukat várják GYES alatt, egyedül én vagyok az, akinek még nem jött össze, pedig anno még a tragédia előtt én is úgy mentem el innen, hogy táppénz, aztán GYES, a kollégák elbúcsúztattak, ajándékokat vettek, játszószőnyeg, cumisüveg, meg ilyenek, persze a tragédia után 6 hét után visszajöttem dolgozni, mintha az egész terhességem meg sem történt volna. :( És most is úgy érzem, amikor látok kismamákat, hogy olyan, mintha a terhességem csak egy álom lett volna, olyan halovány már az emléke, milyen érzés terhesnek lenni, milyen érzés volt a babám rugdalózását érezni, mintha meg sem történt volna... és ugyanúgy maradtunk ketten a férjemmel, gyerek nélkül, ismét babára várva, pedig már 2 éves lenne a gyerekünk, és tervezhetnénk a 2. babánkat, sokkal egyszerűbb lenne elviselni a sikertelenséget, hogy van már egy gyerekünk, mint így, hogy gyerek nélkül vagyunk, és várjuk a második első babánkat.
Milla880529
2019-07-25 08:01:51
Jelenleg a ciklusom 14. napján tartok, pár napja a méhemben éreztem nyomást, mai nap már a bal oldali petefeszkemben. Ugye nem vettem be a progeszteront a ciklus 12 napján, csak az után fogom, ha volt ovuláció. Kíváncsian várom, hogy alakulnak a következő napok :)
Milla880529
2019-07-25 07:49:11
Andi: Ilyen lett a mai mérések után a görbém:
Jozsa85
2019-07-25 07:28:28
Maryanne!
Pont ma gondoltam rad! Varom a hireket! :)
Maryanne
2019-07-25 07:13:51
Jozsa
Az Aspirin protectet én is szedem, amióta elkezdődött a hormonkezelés a lombikhoz. A sok hormon sűríti a vért, ezért ajánlott mellé, főleg, hogy én elég sokat használok, utrot napi 2x4, meg mellette ösztradiol sprayt napi 3x3. És ez folytatódik a 12. hétig.
Holnap megyek a meddőségibe, remélem lesz szívhang! :)
mistimi
2019-07-25 07:11:04
Mindig lemarad☺️
mistimi
2019-07-25 07:10:40
Sziasztok!
Én ma így...várom az ovut!
Jozsa85
2019-07-25 06:07:40
Jaaa.Ejjel arra keltem hogy gorcsol a labam.Gyorsan vettem be magnerotot.Meg tegnap du. alul is gorcsoltem de csak neha par masodpercig.Nem tudom mitol.A progitol nem szoktam.Terhesseghez meg korai.
Jozsa85
2019-07-25 06:03:09
Sziasztok!
Eddig semmi izgalom..
Málna27
2019-07-24 23:55:40
Sziasztok lányok!
Andi, végtelenül jól esik, hogy gondolsz rám! Megvagyok..nem a legjobban. Fizikailag kezdek rendbe jönni. A lelki része a legnehezebb..nemhogy javulnék, egyre mélyebbre kerülök. Pedig úgy gondoltam és úgy is éreztem, hogy már sikerült feldolgoznom.
Mindenesetre alig várom már, hogy leteljen ez a 3 hónap és újra csatlakozhassak hozzátok. Nekem ezelőtt a ciklusommal semmi problémám nem volt, remélem hamar visszaáll a régi kerékvágásba. Egyébként nagyon hiányoztok, napjában többször is olvaslak titeket és a háttérből szorítok mindenkinek.
Mistimi, jó nagy leesés, szerintem ez ovu, és ha tényleg az, akkor az nagyon jó, mert akkor végre most hamarabb van ovud, mint eddig szokott. Ovutesztet használtál?
Maryanne, nyugi, minden rendben lesz, majd meglátod, ott lesz a kis picurkád, szívhanggal :)
Málna, megértelek, ezt nagyon nehéz feldolgozni, én 2 éve veszítettem el a fiamat, és még mindig nem tudtam feldolgozni. Egy új baba enyhítené a fájdalmat, de nem akar jönni... :( Örülök, hogy azért pozitívan tekintesz előre, és nem adod fel, hanem várod, hogy újra próbálkozzatok. Nem mondták, hogy mi lehetett a probléma, amiért nem maradtak veled a picurok? Eszembe jutott, hogy egyik kolléganőm 1- 2 évvel fiatalabb tőlem, terhes, pedig annyi problémája van, volt petefészek daganata, cisztája, és kiderült, hogy a petefészkei öregebbek, mint kellene lenni, és mégis teherbe tudott esni, hihetetlen, nekem meg csak IR-em van, azon kívül rendben vagyok, és nem sikerül. Bár az IR sajna bőven elegendő hogy ne sikerüljön.:( Persze, örülök, hogy sikerült neki, csak néha olyan hihetetlen, hogy mások mindenféle problémával is teherbe tudnak esni, és vannak olyanok is, akiknek meg nincs semmilyen problémájuk, és mégsem. Előzőleg volt neki méhen kívülije, és egy kémiai terhessége. Tényleg azt látom, hogy mindenkinek sikerül már, még olyannak is, akinek mindenféle problémája van. A munkahelyen is, akik korombéliek, vagy fiatalabbak mind anyukák már, sőt, a második babájukat várják GYES alatt, egyedül én vagyok az, akinek még nem jött össze, pedig anno még a tragédia előtt én is úgy mentem el innen, hogy táppénz, aztán GYES, a kollégák elbúcsúztattak, ajándékokat vettek, játszószőnyeg, cumisüveg, meg ilyenek, persze a tragédia után 6 hét után visszajöttem dolgozni, mintha az egész terhességem meg sem történt volna. :( És most is úgy érzem, amikor látok kismamákat, hogy olyan, mintha a terhességem csak egy álom lett volna, olyan halovány már az emléke, milyen érzés terhesnek lenni, milyen érzés volt a babám rugdalózását érezni, mintha meg sem történt volna... és ugyanúgy maradtunk ketten a férjemmel, gyerek nélkül, ismét babára várva, pedig már 2 éves lenne a gyerekünk, és tervezhetnénk a 2. babánkat, sokkal egyszerűbb lenne elviselni a sikertelenséget, hogy van már egy gyerekünk, mint így, hogy gyerek nélkül vagyunk, és várjuk a második első babánkat.