Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
krisztibaba85
2013-10-25 13:42:20

Kedves Moha!
Remélem igazad lesz:)
Múlt hónapban jóval késöbb volt elvileg ha volt,it a görbém. Az a bizonyos fajta váladék volt de a hőm föl sem ment szóval szerintem nem volt. Szerinted?
csillka
2013-10-25 13:30:09

Sziasztok,

Moha olvastad-e a könyvet? Láttam nagy érdeklődést keltett a fórumon. :)
Moha13
2013-10-25 12:48:38

krisztibaba85
Le merném fogadni, hogy holnap a Te hőd is fölfelé indul majd. :)
Az előző ciklusban is ilyen korán volt ovud?
krisztibaba85
2013-10-25 11:10:36

Jaj úgy irigykedek emiatt a szép görbék miatt :) remélem nekem is lesz majd ilyen szép felfelé ívelő :)
kbettina
2013-10-25 09:29:53

zzzaola:köszi,bár a próféta szolna belőled. Moha:ezért is irtam hogy mindig 29 naposak a ciklusok, és az ovum vándorol.mikor 18 napon volt, akkor is ugyaugy jött meg.nálam semmi sem állandó.:( hát akkor most várok,és probálok nem erre koncentrálni.
mkinga
2013-10-25 08:49:26

Capri :D !! Jo munkat neked!!
Igen megvolt , kemeny hasfeszulessel, pici barnazassal, szoval tuti megvolt :D te is szepen haladsz!! Biztosan csak jokat mond majd a doki!

Dia, neked is szep a gorbed, gratula a pozi ovuhoz ;) alakul alakul!

En igazabol annak orulok, hogy hasznalt a Clomid. Babanak meg nem orulok mert nagyon de nagyon korai!! De annak nagyon , hogy elertem valamit mar az elso kuraval :D
capri
2013-10-25 08:43:37

Na, az előző hozzászólásom jó hülyén jött ki. :-) Az utolsó előtti oldal olvasásánál tartottam, aztán dolgoznom kellett, és elfelejtettem, hogy még van egy oldal, és válaszoltam Kingának (arra, hogy ő volt ma az első). :-)
capri
2013-10-25 08:32:06

Sziasztok!
Kinga, én is itt vagyok, csak még nem írtam. :-)
Megvolt az ovud, nem? Akkor meg jó, hogy megy felfelé. :-) Nekem is felugrott ma, ahogy vártam. Kíváncsi vagyok, mit mond (és mit lát) délután a doki.
Dia1984
2013-10-25 08:28:23

Jó reggelt!

Lányok, egyetértek veletek azügyben, hogy kinek mi köze van hozzá!!

Szépen alakulnak a görbéitek! Nálam semmi különös. Tegnap este végre sikerült egy olyan pozitívat (ovu)tesztelnem, hogy csak na!! :) Csak a hőm még nem nagyon akar feljebb menni az ovu előtti állapothoz képest.

Szép napot Nektek!
mkinga
2013-10-25 07:09:59

Moha!! A te gorbed is szepen halad, szerintem neked volt mar ovud! Igen tudom , hogy meg korai, ebbol meg barmi lehet, de legalabb tudom , hogy a gyogyi hasznalt :) mert ilyen gorbem soha nem volt :)

Amugy mi sem mondtuk senkinek a baba projektet csak anyukamek tudjak, de azert vannak ismerosok akikkel ha talalkozunk , rogton odabujnak es kerdezik , hogy nem no a pocakom? en megkerdem ilyenkor tolluk , hogy miert gyereket szeretnenek? hat akkor csinaljank maguknak :) de magamban azert erzem , hogy na....

Szoval csak ti tudjatok meg a szulok :D masnak semmi koze!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!