Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Meliko78
2019-07-26 08:27:25

Sziasztok! Lullaby nem feltétlen kell menjen 37 fölé nekem sem megy pedig 9dik hetes vagyok
lullaby
2019-07-26 08:26:50

Múlt hónapban is 36.8-ról esett le 36.45-re és meg is jött aznap :(
lullaby
2019-07-26 08:24:09

Sziasztok Lányok!

Nekem ez a mai görbém. Már nagyon a vége felé járok. Elvileg 28.-án kéne megjönnie, deee nagyon nem várom. Lélekben felkészültem mindenre, arra is, hogy ne kapjak aznap hisztériás rohamot, ha esetleg megjönne. Tesztet nem vettem, legalább 5 nap késés után szeretnék tesztelni. Addig csak csalódás lenne a negatív teszt látványa. Úgyis el kezdtem inni az inofolicot ebben a hónapban, az egy kicsit felboríthatja a ciklust, így már késésre is számítok. Mondjuk ma már nagyon enyhe méhösszehúzódásokat érzek. Nem akarom, hogy megjöjjööön :( hőm is 36.78 volt reggel. Én meg mindig a 37 és fölöttre várok. A melleim leszakadnak kb. egyéb tünetem nincs. Se hányinger, se érzékenység a szagokra.
Milla880529
2019-07-26 08:21:17

Stagnál a hőm, itt még lehet meglepetés ebben a hónapban, ne adjuk fel hölgyeim :) #elszánt
Andi198729
2019-07-26 08:01:53

Józsa, biztosan vannak olyan meddőségi szakemberek, akik tényleg nem érnek semmit, de ha nem sikerül az embernek spontán teherbe esni, akkor mégiscsak egy meddőségi szakember segíthet. Ajánlom neked Krizsa Ferencet, szerintem érdemes megpróbálni, ő az egyik legjobb meddőségi szakember, nekem a sógorom (férjem nővérének a férje) ajánlotta, neki gyerekkori barátja, és ő is neki köszönheti az ikreit az előző házasságából. Szóval Gábor mondta, hogy Krizsa nagyon ügyesen adagolja a hormonokat, hogy az ne okozzon kárt, valamint a siker is sokkal nagyobb %-os nála. Szóval lépünk mi is, mert ennek itt nincs értelme, hónapról hónapra ezt játszani, hogy próbálkozunk, reménykedés, aztán végül megjön. Ezt játszuk már kb. egy éve. Ha eddig nem jött össze sehogysem, se a 2 naponta együttléttel, sem ovutesztezős pozi + nega napon, akkor fölösleges próbálkozni. És legalább a férjemet is megvizsgálják végre, lehetnek nála is problémák, nem feltétlenül csak nálam lehet a gond, az IR-t leszámítva.
Andi198729
2019-07-26 07:51:48

beababa, köszönöm szépen :) Akkor ezek szerint van esélyem IR-el teherbe esni, és lehet hogy inszemet, vagy lombikot is megcsinálhatnak mellette. Köszönöm a megerősítést, hallgatok rád, már amúgy is gondolkodtam, hogy elmegyünk Krizsához, azt hiszem most jött el az ideje, hogy tervezgetés helyett lépjünk végre, aztán mondja meg egyenesen, hogy lehet-e gyerekünk spontán, vagy esetleg inszem vagy lombik jöhet szóba, de ez a bizonytalanság megőrjít.
Józsa, ne idegeskedj, ha vissza is rakta a 13. napra, az ovut, akkor is jókor voltatok együtt, hiszen a 12. napon reggel is, és este is együtt voltatok. ovu előtt 2, vagy 3 nappal azelőtti együttlétből is összejöhet a baba. Ne add föl, amíg nem tudtok belevágni az újabb inszembe, próbálkozzatok szerintem spontán, aztán próbáljátok meg újra az inszemet.
Jozsa85
2019-07-26 05:55:25

A meddosegi szakember lo...szt nem er.Szarik az ember fejere.
Nem baj.Nem teszem tonkre magam a hormonokkal meg az idegeskedessel.Majd elutazom azt a penzt amit a gyerekre szantam.Aztan viszlat!
Jozsa85
2019-07-26 05:28:42

Megint elcsesztuk!! Bisszarakta 13. napra.Csak 12en voltunk egyutt.
Ez nekem nem megy..En feladom.Elegem van az egeszbol.
beababa23
2019-07-25 23:33:00

Andi,szerintem mielöbb forduljatok meddősėgi szakemberhez,mert ha ,,alapjáraton"rendben vagy,akkor mondja meg egy szakorvos,hogy spontán lehet baba,vagy inszem.Lombikra csak utolsò esėlykėnt gondoljatok!IR-rel mások is teherbe estek màr!
Meliko78
2019-07-25 17:39:46

Sziasztok! A házas élet nálunk is meg van tiltva 12 hétig amit én nem is bánok mert nincs is kedvem rá sőt most a párom illatát sem bírom

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!