Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kbettina
2013-10-30 09:26:25

sziasztok! Virgács:sajnálom, de légy erős,és hátha a másik gép jót mutat!fel a fejjel!
Én hajnalban kimentem pisilni,és megjött.Hajnal 4kor összeomlottam a wcn.igy még sose sírtam.reményvesztett lettem.Persze nem éltem bele magam,és nem izgultam rajta,de a remény ott volt tudatalatt. Most nem tudom hogyan,lehet hogy sose jön el a babám.
ani28
2013-10-30 09:23:42

Sziasztok!Eltűntem mert hétfőn voltam dokinál és nagyon elszomorított.Azt mondta nincs peteérésem, hőmből állapította meg.November 13-án megyek Uh-ra.
Természetesen kedden reggel ahogy kellet meg is jött.
Most nem tudom mi lesz.Hogy lesz így baba?arrra van megoldás,hogy legyen peteérésem?
Gratulálok a pozitívan tesztelőknek!
rubini
2013-10-30 08:11:22

luciffer73 köszönöm :)
Dia1984
2013-10-30 08:09:09

Jó reggelt Lányok!

Dzsudzsa, üdv újra közöttünk, és mielőbbi babásodást kívánok!

Ildibaba, szívből gratulálok az új álláshoz. Figyeld meg, majd most, amikor új közegbe kerülsz és lefoglalod magad, akkor fog kopogtatni a gólya! Murphy törvénye.... :)

Virgács, sajnálom, hogy rossz híreked kaptál! Remélem holnap a szuperebb gép mást fog mutatni. Majd kérlek írtj, ha túl leszel a vizsgálaton!

mkinga, moha nagyon klasszak a görbéitek!!!!! :))) Drukkolok!

Nálam az történt, amire számítottam. A tegnapi "szárnyalás" után gondoltam, hogy ma vissza fog esni a hőm. Hát így is lett.

luciffer73
2013-10-30 07:56:54

Köszi Moha a választ...akkor megnyugodtam a magam részéről.
Viszont egy megjegyzés a sötétítéshez...az enyémet rögtön besőtítette a múlt hónapban...nem várt vele két három napig...lehet, hogy ezt is egyénileg csinálja mindenkinél máshogy? NNNa ezt nem tudom, de lehet...
luciffer73
2013-10-30 07:54:25

Az oldal tájékoztatójában olvastam én is...szóval a ciklus hosszához képest a gép valahová középidőbe beteszi neked a halvány zöld csíkokat...ez a várható, vagy feltételezett ovu környéke...a hődet méred minden nap, beírod, és ő abból egyszercsak beállítja az ovut...ekkor sokkal erősebb lesz a zöld szín, az ovu napja meg erősebb kék, vagy fehér...most nem jut az eszembe, de az a lényeg, hogy ott van, ahol az első halvány zöld csík és az utolsó zöld...ha lejjebb tekersz, akkor láthatod, hogy nekem sem volt ovum a gép szerint..., vagy nem akkor lesz, amikor ő belőtte az átlaghoz képest...nem tudom, hogy ez mennyire érthető így?!
rubini
2013-10-30 07:45:36

Szia!Miből látod h nem volt?Volt középidős fájdalom is és iszom a cickafarkfű teát is.Köszönöm a segítséget,amúgy eléggé elvagyok keseredve mert 11 éve próbálkozunk a 8.beültetés sikerült majd a 16.héten elfolyt a vizem és meg kellett szülnöm a kisfiamat.Ilyen hőmérőzést még nem csináltam
Moha13
2013-10-30 07:45:09

rubini
Szerintem is most volt, de a gép majd csak pár nap múlva fogja besötétíteni, ha megvolt az ovu utáni legalább 3 napig magas hő.
Moha13
2013-10-30 07:43:56

advisory
Szerintem egyszerűen töröld az adatokból a pozi tesztet. Akkor mit csinál?

Ildibaba
Gratulálok a munkához :)

Luciffer73
Igen, a görbe alapján átpakolja máshová, ha nem pont ott van, ahová ő előre gondolta.

Virgács
Remélem, kiderül, hogy minden ok, csak az első gép nem volt túl jó...
Mindenképp írj majd. Szorítok.
És én is azt ajánlom, amit itt előttem már írt valaki...figyelj belülre...mit érzel?

Monika
Szerintem várd meg hogy késsen...valakinek még 1 hét késéssel sem mutatja ki...szóval bármi lehet.

Én ma így:
luciffer73
2013-10-30 07:31:46

Szia Rubini!
Én úgy látom, hogy a gép szerint nem volt

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!