Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lanyok, most jottem haza egy ismerosomtol , aki 5 ev probalkozas utan VEGRE eldontottek, hogy elmennek egy inszemre, de sajnos onnan is letorve jottek mert elvvan zarodva mindket petefeszke es most mutet... en soha nem ertettem ezeket az embereket 5 evet varni???? semmi kivizsgalas áááá. Na mindegy, ő ezzel a kerdessel jott hozzam , hogy vajon art a beagyazodasnak az orgazmus. Na en erre nem tudtam valaszolni de kicsit elgondolkodtam rajta, hogy mi van ha orgazmuskor a mehosszehuzodas altal nem tud beagyazodni... szerintem kicsit baromsag. Szerintetek?
zzzaola
2013-10-30 14:39:14
Köszi csajok!:) Szerencsére, a gyakori együttlétet nem kell az uramnak kétszer mondani:D Mondjuk akkor minden másnap ideális lehetne.
Monika5
2013-10-30 14:06:43
Virgács,
Köszönöm aranyos vagy. :) Korábban nekem is több tünetem volt, és ezért aggaszt egy kicsit, hogy most nem igazán van már, mint az időnkénti fáradtság. Van két ismerősőm, akik még korábban mesélték, hogy egyáltalán nem voltak rosszul, amikor várandósak voltak, ebbe próbálok "kapaszkodni" én is, hogy hátha csak mázlista vagyok és könnyen viselem. Megpróbálok optimista lenni és feleslegesen nem aggódni, de már nagyon várom/várjuk a következő vizsgálatot. Még nem mondtuk senkinek a hírt, szeretnénk megvárni, amíg a kritikusabb időszakon túl leszünk...
Remélem, hogy csak arról van szó, hogy kicsit később mutatja ki a szíve pulzálását az ultrahang ill. hogy nem volt elég jó az műszer, és jól vagytok. Nagyon rossz lehet neked ez most... Főleg még a környezeted előtt is úgy tenni, mintha misem történe...Nagyon szorítok értetek és ismeretlenül is küldök neked egy ölelést!
ani28
2013-10-30 13:39:32
Köszönöm lányok a biztatást.Remélem nov 13-án lát majd valamit,mert akkor megnézi Uh-val.
Labort még nem említett.
Nyákot is figyeltem:amikorra jelölte elsőnek és akkor olyan ragacsos,nyúlós volt.
Hőmet digitális hőmérővel a nyelvem alatt mértem.Azt mondta a doki,hogy most már nem kell.
Virgács
2013-10-30 13:35:57
Köszönöm szépen hogy írtatok!
Sajnos hiába figyelem magam, most olyan zaklatott vagyok, hogy ez mindent elnyom.
Nem is tudom pontosan, hogy mivel jár ez a műtét, reggel megpróbáltam utánaolvasni, de aztán míg be nem értem a munkahelyre potyogtak a könnyeim, szóval egyenlőre jegelem a témát.
Holnapig úgy sem tudok semmivel sem többet, csak idegesíteném vele magam.
Monika5 nagyon szurkolok a vizsgálathoz,hamar eltelik a 1,5 hét. Sokszor eszembe jut, hogy hogy vagytok, meg NewHope is, remélem vele is minden rendben. Nekem még csak egy hete kezdődött a hányinger.A mellem meg már kb. valahol a megtermékenyülés óta feszül.
Az orvos egy kicsit még reménykedik, mert annyira rendezett ciklusom sose volt, így mivel 3 hete még semmi nem volt, még petezsák sem, ezért talán...De azért hozzátette, hogy elég valószínű, hogy elhalt.
Csillka és Napsugár nagyon sajnálom, kitartást Nektek!
Egyébként is mindenkinek azt kívánom teljesüljön a vágya.
Olvaslak titeket továbbra is, illetve holnap megírom mit látott egy jobb gép.
Egyébként nagyon jó, hogy kiírhattam magamból, nehéz ez mikor az ember még senkinek sem beszél erről, csak a szülőknek, és csöndben ücsörögni a munkahelyemen, ahol hiányolják a megszokott mosolygást.
Moha13
2013-10-30 12:35:50
Mirmite
Hát...nem tudom, de szerintem ha pozitív híre lenne, már elújságolta volna nekünk.
Viszont az is lehet, hogy van pozitív híre, csak vár egy kicsit...mondjuk egy szívhangra...hogy már a biztosat mondhassa...
Moha13
2013-10-30 12:22:10
zzzaola
Szerintem ezt nem lehet így megmondani, mindenki szervezete más. HA megjelenik a tojcsis nyák, azt jelenti, termékeny időszakod van, úgyhogy ne számolgass napokat, hogy pontosan mikor van ovud, hanem legyetek együtt amennyit csak tudtok.
Mondjuk napi egynél gyakrabban nem kell...mert írják, hogy a túl gyakori sem jó.
Archangel85
2013-10-30 12:17:38
zzzaola én úgy tudo, hogy tojcsis nyák után 1-2 nappal van ovu. :)
zzzaola
2013-10-30 10:53:41
Lenne egy kérdésem hozzátok, amiben nem vagyok egész biztos. Amikor a tojásfehérje állagú váladék van, aznap van az ovuláció? Vagy másnap? Vagy mikor?