Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
arachnoidea
2013-10-30 19:36:03

Dzsudzsa!
Nagyon köszönöm! Higgadtan biztosan én is így gondolnám de most valahogy az van bennem hanincs closti és duphaston akkor hogy lesz nekem babáb/babáim? Úgy örültem amikor két hete megkaptam a receptet eltetettem a gyógyszertárba a nevemre a gyógyzsert+a az elevitet ma váltottam volna ki ma lett meg rá a pénz mert a három havi a adag 10000 ft. Úgy vártam mint a karácsonyt
Dzsudzsa
2013-10-30 19:29:44

Arachnoidea!
Bár mennyire is nehéz, én a gyógyszermentességre szavaznék. Ha van rá esély, hogy a szervezeted magától megoldja, az a szuper. Ha pedig határértéken a pajzsmirigy hormon, az még nem tragédia. Szerintem nagyon sok nőnek vannak határérték eredményei, amiről nem is tud, mégis repül a gólya.
Dzsudzsa
2013-10-30 19:24:56

Mónika5!
A helyedben én sem aggódnék. Nekem az első 9 hétben kizárólag a holdkórosság jutott. Nyáron külföldön nyaraltunk, amit én végigaludtam. Még a libegőn is képes voltam beszunnyadni, amíg felért a hegyre:)) Egyszer hánytam. Aznap reggel, mikor kiderült, hogy baj van, eltűnt a szívhang. Új tünet jelentkezett, miközben baj volt. Azaz minden úgy jó, ahogy van!!! Nincsen két egyforma terhesség. Örülj a fizikailag mentes időszaknak!

Szerintem az orgazmus csak jót tehet a babának. A természet nem így találta volna ki. úgyhogy hajrá, és élvezzük mindannyian :))))
arachnoidea
2013-10-30 19:24:22

Sziasztok Lányok!

Kérem, hogy a régi motorosok írják meg a véleményüket!

Következő történt: A ciklus 13. napján voltam UH-n a bal oldalon volt 5 tüszőm benne petesejttel remélhetőleg. A barnázás miatt ami minden ciklus 25. napján kezdődik megbeszéltük, hogy november 3-tól szedek majd clostilt és duphastont. Közben volt egy 21. napi vérvétel amin kiderült hogy a progeszteron jó, a prolaktin jó és a TSH egyedül határértéken van alacsony 0.116 A nőgyógyászom azt mondta ne kezdjem el szedni a clostit és a duphastont rögtön átküldött az endokrinológiára ahol a doktornő megállapította hogy nincs szükségem gyógyszerre mert 5 hónapja hagytam a bba a fogamzásgátló szedését és most kezd észheztérni a szervezetem legyek türemes. Elkezdi a vérvizsgálatokat lesz egy ciklus 3. napján és majd egy hónap múlva még egy és ha az is alacsony lenne akkor ad csak a TSH ra gyógyszert addig semmit ne szedjek azt mondta nyugodjak meg és ne akarjak egy hónap alatt gyereket (dehogynem azonnal tegnapra és kettőt)
monika80
2013-10-30 19:21:32

Nekem feszülgetnek a melleim de szerintem készülnek a Mikulásra:):):) én meg a következö hónapra:):)
krisztibaba85
2013-10-30 19:17:31

Monika80!
így van a remény hal meg utoljára,ugyhogy nagyon szurkolok neked :-)
Hát én vagyogatok,szerintem most sem lesz peteérésem,hiába gondolta a rendszer úgy :-) ugyhogy már nem várok e hónaptól semmi csodát,készülök a novemberre :-)
Megyek hétfőn nőgyógyihoz a rákszűrés eredményéért.Amúgy meg sokszor szúr a bal petfészkem,meg szurkál a hasam alja néha meg néha mintha mellbimbón csipkednének :-) ezt nem tudom jobban érzékeltetni :-) szóval legalább próbálkozik a petefészkem:-)
Ezek vannak velem,köszönöm érdeklődésedet:-)
monika80
2013-10-30 19:12:21

moha13
Bos már meg van:) szép a görbéd
monika80
2013-10-30 19:10:43

moha13
Neked hol van a mai hőd? keresem de nem találom
Nem tenéd ki mégegyszer
monika80
2013-10-30 19:05:36

mkiga

Szerintem hülyeség,ha valami be akkar ágyazódni az be is fog:) függetlenül hogy van-e orgazmus vagy nincsen.
Ildibaba81
2013-10-30 19:05:29

Sziasztok!

Most néztem meg a mikroszkópot és egyértelmű szempillaminta van rajta... baromi kíváncsi leszek, jelent -e valamit, vagy semmit, mint ahogy a múltkor sem. :S

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!