Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Monika5
2013-10-30 10:37:11

Virgács,
Nagyon drukkolok neked, hogy mégis más legyen a helyzet. Én a 11. heti vizsgálatra várok (még 1,5 hét) és nagyon lassan telik el. 4 hét totális bizonytalanság... És a belső figyelés nem igazán segít szerintem, mert egyszerűen nem lehet tudni mi van bent, csak bizakodni. pl. 9. hétben vagyok és nekem nincsenek dúrva tüneteim (se hányinger/hányás, az éhségérzetem is 1 hete normális,nincs szagérzékenység,stb.), egyedül az időnkénti fáradtság maradt. Szóval én is csak reménykedhetek, hogy a "szerencsés várandósok" közé tartozom, akiknek nincs dúrva tünete.
Kérlek, majd írj, hogy hogy vagy. Drukkolok!

advisory
Csak vedd ki a pozitesztet az adott napról és utána tudod folytatni.

Mirmite
2013-10-30 10:20:18

Moha13

Nem tudsz valamit Plumeria-ról?
Tudom hogy nem mért a ciklus második felében,de már ki kellett derülnie szerintem mi lett ebből a hónapból:)
Azt írta fórumozni se fog de azért remélem meggondolja magát:)
Mirmite
2013-10-30 10:17:03

Moha13

Újra fennt:)Keresztbe a kezem:)

Rubini,szerintem megvolt az ovud főleg ha az érzések jelek is megvoltak:)A rendszer már csak ilyen,valószínű holnapra besötétíti a csikokat és jelzi az ovut ő is:)
zzzaola
2013-10-30 10:15:25

Ani
Igen, pont tegnap olvastam, hogy minden nőnél előfordulhat ez!
Mirmite
2013-10-30 10:14:10

Sziasztok Lányok!

Dzsudzsa,kívánom Neked hogy most majd minden rendben legyen!!!

Virgács sajnálom:(

Kbettina,veled érzünk hidd el!!Vannak jobb és rosszabb hónapok,nálad most a rosszabb van:(Most nálam is,mindenféle okok miatt:(DE Nem feladni,új hónap új remény,csak egy kicsit várat magára a babád:)
Dzsudzsa
2013-10-30 10:09:28

Kbettina!
Nagyon sajnálom! Nagyon nehéz! Úgy bele tudjuk élni magunkat.
Ne aggódj! Nálad is lesz még poz. teszt. Fel a fejjel!
Ani28!
Persze, hogy lesz peteérésed. Ráadásul vannak hónapok, amikor egy hormonálisan toppon lévő nőnél is kimarad. Gondolom az orvosod elküld vérvételre is.
Virgács!
Nekem szept. 02-án volt egy befejező műtétem. 9 hetesen nálunk a szívhang állt le. Ha bármilyen kérdésed van, írj! Addig viszont csak előre !
zzzaola
2013-10-30 10:07:37

Ez a lázmérőzés annyira becsaphatja az embert.A viszonylag magas hő miatt csináltam egy tesztet a 10.DPO-n, aztán a 17.dpo-n. Mind a kétszer negatív volt, de én kis naiv, a hő miatt még mindig azt hittem, valószínű a baba, csak még nem termelek elég Hcg-t. Aztán jött a nagy orrba vágás a 34.napon, amikor leesett a hőm. Szóval mostantól a mensi késés másnapján sem csinálok tesztet..ha meg tudom állni:))
mkinga
2013-10-30 10:07:28

Ani!
Nekem is azt mondta a dokim juniusban , majd augusztusban pozitivat teszteltem .... sajnos nem maradt meg, utanna szeptemberben ujbol azt mondta nem lat semmit ,mar nem is tudtam mit gondoljak... most meg Clomid kuram vagyok!4
Azert ne vedd keszpenzkent , hogy nincs. Lehet , hogy most nem volt csak, elofordul egy no eleteben ilyensmi
zzzaola
2013-10-30 09:58:30

Ja, a grafikon lemaradt
zzzaola
2013-10-30 09:57:47

Sziasztok lányok!:)

Ani28, én nem vennék rá mérget, hogy nem volt ovulációd. A hüvelyváladékot nézed? Digitálissal mérsz?

Moha13, eddig csini a görbéd!:)

Lucifer73, nekem is pakolta már el hó vége felé. Múlt hónapban meg nem is akkor volt az ovum, amikorra tette. Bár csak egy napot tévedett.De tévedett.:)

kbettina, nem szabad feladni!!Megmutatom neked az előző havi görbémet, tutira vettem a picit. Aztán késve bár, de megjött.Pedig nekem soha nem késett, mióta menstruálok.Rosszul érintett, de új hónap, új remény!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!