Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
krisztababa85
Reggel teszteltem de negativ volt. Nem adom fel ha nem jön meg jövöhéten majd akkor tesztelek,elöbb nem hiszem. Múlt hónapbna 29 napra jött elvileg nekem 5-én kéne jönie,a táblázat meg péntekre jelzi,tehát még remény az meg van. amikor babás voltam nyáron akkor is teszteltem egyet pár nappal elötte és negativ volt,amikorra meg vártam volna 26-ára én 25-én teszteltem csak hülyeségbl,semmi tünetem nem volt és 1 pecen belül két erös csik.
Úgy hogy a remény az meg van,ha nem akor bele huzzunk:) lehet még a szervezetem nme áll még készen a 2 mütét után.
És te krisztababa85? nálad mi újság????
Encii
2013-10-30 18:44:01
sziasztok! ma igy állok.....
krisztibaba85
2013-10-30 18:23:07
sziasztok:-)
Ani elég furi hogy doki szerint nem volt ovud hisz szépen fönn van a hőd....hát akkor én mit mondjak.A gép ugyan behúzta de a hőm nem marad fönn.....
De tényleg normális ha 1-2 hónapig kimarad a peteérés.Ha meg huzamosabb ideje nincs akkor adnak rá gyógyszert.
Szóval ne aggódj:-)
Moha nagyon szép a görbéd...
Virgács! Nagyon drukkolok hogy jóra forduljon a helyzeted:-)
Monika 80,mi a helyzet veled?
Luciffer,szerintem holnapra lesz ovud és megugrik a hőd,szerintem...:-)
Monika5
2013-10-30 16:37:40
Virgács,
Nagyon aranyos vagy, hogy még te próbálsz engem biztatni. Nagyon jólesik...:) Azért nem vagyok ám egy stresztömeg, csak lassan telnek a hetek és mindig van min parázgatni. :)
Gondolok rád holnap és szorítok!
Szép estét mindenkinek!
Virgács
2013-10-30 16:26:09
Monika5
Köszönöm az ölelést.És semmiképp se aggódj, én is több embert ismerek akinek semmi tünete, se anyukámnak, se párom anyukájának nem volt semmi tünete. Párom bátyjának a felesége túl van az első 12 héten és a mellfeszülésen kívül neki sem volt semmi.
Sőt anyukámnak mikor én születtem 3 hónapig egyáltalán nem is látszódtam az ultrahangon.
Ugyhogy nyugi.
Most megyek haza, próbálom elfoglalni magam.
Szép estét mindenkinek!
Monika5
2013-10-30 16:08:08
Moha13,
Köszönöm az infót. :) Persze én is tudok hasonló esetekről, ezért is próbálok optimista lenni. :)Csak kicsit furcsa, hogy korábban több tünetem volt és első terhességem, szóval összehasónlítási alapom sincs. De bízom a legjobban és megpróbálom türelmesen kivárni a 4 hetet (már 2,5 eltelt) a következő vizsgálatig. :)
Egyébként nem régen olvastam, hogy Angliában sokkal kevesebb támogatott vizsgálat van alapból. Pl. az első ultrahang is csak a 12. héten... Persze gondolom,ha gond van, akkor megvizsgálnak. Plusz lehet fizetősen is ultrahangra menni, de akkor is elég "érdekes" lehet az első vizsgálatra 3 hónapot várni, ha valaki nem vesz igénybe "plusz szolgáltatást"...
Moha13
2013-10-30 15:47:44
Monika5
Szerintem nagyon sok ember megússza mindenféle hányinger és egyéb kellemetlenség nélkül, amik a köztudatban a terhességhez kapcsolódnak...:)
Egyik munkatársam amikor terhes volt, az egyetlen "baja" az volt, hogy állandóan álmos volt...és képes volt a munkában elaludni a számítógép billentyűzetén, ha netán 10-15 percig egyáltalán nem szólt hozzá senki...és neki sem kellett épp senkihez...:D
mkinga
2013-10-30 15:47:44
Lucifer en is erre gondoltam! Hat nem ugy van , hogy meg nagyon is jo az orgazmus hiszz beszippantja a kis katonakat :D . Nem tudom , vagyis nem hiszem hogy artana a beagyazodasnak sem, hisz mind tudjuk , vannak olyan nok , hogy eszre sem veszik , hogy terhesek csak mikor megmozdul :)))) szoval na. En nagyon remelem nem art mert nekunk az nagyon nem lenne jo :D
Luciffer nem faztal meg?
luciffer73
2013-10-30 15:37:22
Lányok!!!! Annyira fáj a gerincem alja, hogy ordítani tudnék!!!!!!!!!!!!!
Mensi még 12-13 nap...ha ez így marad, megőrülök :(((
luciffer73
2013-10-30 15:33:24
Sziasztok!
...hát nem kicsit baromság...még akkor is teherbe eshetünk, ha csak fekszünk mint egy darab fa, nulla darab orgazmussal...
Az orgazmus csak a mi jókedvünkért van, semmi köze a megtermékenyüléshez :)))))
Az már megint más, hogy ha már be van ágyazódva, és esetleg kiderül, hogy vékony a méhfal, vagy egyéb okok miatt még nem teljesen kapcsolódik a méhfalhoz...mert akkor valóban lehetnek gondok, de egyébként semmi köze hozzá :DDD
...még szerencse! :DDDDD
Reggel teszteltem de negativ volt. Nem adom fel ha nem jön meg jövöhéten majd akkor tesztelek,elöbb nem hiszem. Múlt hónapbna 29 napra jött elvileg nekem 5-én kéne jönie,a táblázat meg péntekre jelzi,tehát még remény az meg van. amikor babás voltam nyáron akkor is teszteltem egyet pár nappal elötte és negativ volt,amikorra meg vártam volna 26-ára én 25-én teszteltem csak hülyeségbl,semmi tünetem nem volt és 1 pecen belül két erös csik.
Úgy hogy a remény az meg van,ha nem akor bele huzzunk:) lehet még a szervezetem nme áll még készen a 2 mütét után.
És te krisztababa85? nálad mi újság????